Rystepudser Test – Bedst i Test

0

En rystepudser kan bruges i en lang række forbindelser. Derfor er det bestemt også en maskine, der kan tjene rigtig mange formål. Hvis du er på udkig efter en sådan maskine, så bør der ikke være nogen tvivl om, at du kan vælge blandt et væld af forskellige modeller på det danske marked, der stammer fra et stort udvalg af diverse producenter.

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at en rystepudser kan tjene mange formål. Hvad der derimod heller ikke bør være nogen tvivl om er, at det er en maskine, hvor kvaliteten skal være af absolut højeste niveau. Derfor er det også vitalt, at du holder fokus på kvaliteten af din rystepudser – der er dog også mange andre faktorer, der skal overvejes.

Er du på udkig efter en ny rystepudser, så er du bestemt kommet til det helt rette sted. I denne rystepudser test bliver du nemlig præsenteret for en række forskellige modeller, der er blandt de bedste på markedet. Derfor er du også sikret, at de forskellige rystepudsere på denne side udmærker sig på baggrund af flere forskellige punkter.

Bosch GSS 280 AVE

Test af Bosch GSS 280 AVE
Forhandler Pris Information
GlobalTools 3.872,50 DKK Se produkt

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at Bosch GSS 280 AVE kan byde på en overfladekvalitet af førsteklasse og samtidig også et lavt vibrationsniveau. Faktisk kan den bryste sig af, at byde på det laveste vibrationsniveau i sin klasse, da det lyder på under >2,5 m/s², hvilket i høj grad er noget, der skyldes, at GSS 280 AVE kommer med adskilt motorhus.

Ydermere, så er det også en rystepudser, der kan bryste sig af, at give en jævn fordeling af arbejdstrykket, hvilket netop er dét, der er med til at garantere en høj overfladekvalitet. Maskinen har et særdeles innovativt papiropspændingssystem, hvorfor du også er sikret, at du nemt og enkelt kan fastmontere papir – selv uden velcro.

Direkte tilslutning af støvsuger

Du har desuden også mulighed for at tilslutte enten en støvsuger eller derimod en såkaldt mikrofilterstøvboks, hvilket er med til at sikre, at du får støvfrit arbejde i enhver arbejdssituation. Den er udstyret med ergonomisk udformede flader med Softgrip – det er gjort af hensyn til en både perfekt håndtering med eller uden et ekstra håndgreb.

Bosch GSS 280 AVE er lavet på en sådan vis, at du får muligheden for at vælge et fast omdrejningstal på forhånd, mens den 350 Watt stærke motor er med til at sikre, at den er kraftfuld nok til samtlige opgaver, mens den også har kraftreserver og en optimal tilpasning til lige netop dén opgave, du vælger at stille din Bosch GSS 280 AVE overfor.

De vigtigste specifikationer

 • Nominel effekt: 350 W.
 • Omdrejningstal, ubelastet: 8.000 – 11.000 o/min.
 • Svingningstal, ubelastet: 16.000 – 22.000 svingninger/min.
 • Svingkreds-Ø: 2,4 mm.
 • Vægt: 2,7 kg.
 • Længde: 440,0 mm.
 • Bredde: 114,0 mm.
 • Højde: 205,0 mm.

Hitachi SV 12SG 200W

Test af Hitachi SV 12SG 200W
Forhandler Pris Information
GlobalTools 1.603,75 DKK Se produkt

Hvis du er på udkig efter en rystepudser, der kan bryste sig af, at være både kompakt og brugervenlig, så skal der bestemt ikke herske nogen tvivl om, at du skal vælge at se nærmere på denne Hitachi SV 12SG 200W, der kan bryste sig af, at være netop dette – og oven i købet kan den også bryste sig af, at være blevet udstyret med en unik velcrolås.

Ydermere, så bør det bestemt også gøres klart, at den er blevet udstyret med et både ergonomisk og behageligt gummibelagt enhåndsgreb, der er med til at sikre, at du altid har et godt greb. Dertil er Hitachi SV 12SG 200W også blevet udstyret med en kontakt i front, der gør det nemt for dig, at holde maskinen i gang og sikkerheden i top.

Slibesål med seks huller

SV 12SG 200W fra Hitachi er blevet udstyret med en slibesål med hele seks huller. Ikke nok med det, så kan den også bryste sig af, at være udstyret med et særdeles effektivt støvudsug, der sikrer, at støvet ikke hvirvler rundt i lokalet, når du bruger din rystepudser og du samtidig også har et meget bedre arbejdsudsyn, så du kan se hvad, du laver.

Maskinen kan bruges sammen med både velcropapir såvel som papir med klemmefæste. Den kan tjene op til flere forskellige formål, men det er dog ikke noget, der ændrer på, at den er særligt ideel i forbindelse med finere former for slibearbejde. Hvis det er dét, du søger en rystepudser til, så er SV 12SG 200W fra Hitachi bestemt et godt valg.

De vigtigste specifikationer

 • Effekt: 200W.
 • Dimension (slibesåle): 110 mm. x 100 mm.
 • Dimension (slibepapir): 114 mm. x 104 mm. (114 mm. x 140 mm. u/velcrolås)
 • Hastighed (ubelastet): 14.000 /min.
 • Svingninger: 28.000 /min.
 • Vibrationsradius: 1,5 mm.
 • Vibrationsniveau m/s² (3D): <2,5.
 • Lydtryksniveau dB (A): 83,0.
 • Dimension (L x B x H): 130 mm. x 110 mm. x 137 mm.
 • Vægt: 1,1 kg.

BLACK+DECKER 135W

Test af BLACK+DECKER 135W
Forhandler Pris Information
Wupti 449,00 DKK Se produkt

Der bør bestemt ikke herske nogen tvivl om, at en rystepudser som denne fra BLACK+DECKER, der kan bryste sig af, at være i stand til at udføre langt de fleste slibeopgaver, som du stiller den overfor. Den kommer desuden også med en alsidig 1/3-ark slibeflade, hvilket gør, at den er særligt ideel til slibning af vertikale flader såsom døre, vægge og lign.

Som nævnt, så er det en maskine, der kan bruges til rigtig mange slibeopgaver, men det bør dog understreges, at den særligt egner sig til medium slibeopgaver. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at denne model fra BLACK+DECKER også kommer med et meget ergonomisk fronthåndtag, som er med til at sikre, at du altid får en behagelig brug.

Papirmonteringsklemme holder papiret fast

BLACK+DECKER har valgt at udstyre denne model med en papirmonteringsklemme, der er i stand til at holde papiret fast under slibning. Ikke nok med, at du dermed kan være sikker på, at det bliver holdt godt fast under slibning, så er det også med til at sikre, at det er nemt at påsætte slibepapiret og det er ligeledes også nemt at fjerne det bagefter.

Hvis du er på udkig efter en god rystepudser, der kan bruges til de fleste opgaver i hjemmet, så bør der ikke være nogen tvivl om, at du skal vælge at se nærmere på netop denne model fra BLACK+DECKER. Det er en relativt billig maskine, der kan klare mange opgaver og samtidig også har en kompakt størrelse, så du nemt kan findes plads til den.

De vigtigste specifikationer

 • hastighed: Ubelastet 11000 omdr./min.
 • Excentricitet: 1.0 mm.
 • Omfang: 2.0 mm.
 • Slibefunktion: Cirkelbevægelser.
 • Papirstørrelse: 92 mm. x 230 mm.
 • Pladestørrelse: 91 mm. x 189 mm.

Makita 190W BO3711

Test af Makita 190W BO3711
Forhandler Pris Information
10-4 989,00 DKK Se produkt

Er du på udkig efter en mindre rystepudser af høj kvalitet? Hvis ja, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal se nærmere på en rystepudser som Makita 190W BO3711. Her er der nemlig tale om en både lille og kompakt tohåndsmaskine, der er særligt velegnet i forbindelse med lettere former for slibearbejde – både i og ved hjemmet.

Den er blevet udstyret med en kraftig motor, der byder på en effekt, der lyder på 190 Watt, hvilket naturligvis er noget, der er med til at sikre, at du altid har den nødvendige kraft til dit slibearbejde. Dertil er det også en meget kompakt og letvægtigt maskine, der til hver en tid giver dig en fremragende kontrol over hele dit arbejde.

Støvsugning gennem pudsesålen

Ydermere, så bør det selvfølgelig også gøres klart, at Makita har valgt at udstyre deres 190W BO3711 med en funktion, der gør det muligt for dig at støvsuge gennem pudsesålen på maskine. Derfor er du også sikret, at du altid har et rent arbejdsmiljø. Maskinens mulighed for papirfastgørelse med klemmer giver dig mulighed for nemt at skifte.

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at dette er en rystepudser, der kan bruges i forbindelse med en lang række forskellige arbejdsopgaver – den kan både bruges af private og i professionelt regi. Vælger du at investere i en 190W BO3711 fra Makita, så får du samtidig en rystepudser hvortil der medfølger både en støvboks og hulplade.

De vigtigste specifikationer

 • Driftseffekt: 190 W.
 • Omdrejninger (ubelastet): 4000-11000 omdr./min.
 • Svingninger: 8000-22000 sving./min.
 • Svingkredsdiameter: 2 mm.
 • Slibeflade: 93 mm. x 185 mm.
 • Papirstørrelse: 93 mm. x 228 mm.
 • Længde: 253 mm.
 • Bredde: 92 mm.
 • Højde: 154 mm.
 • Vægt: 1,6 kg.

Bosch PSS 200 A

Test af Bosch PSS 200 A
Forhandler Pris Information
10-4 355,00 DKK Se produkt

Bosch PSS 200 A er rystepudser, der kan bryste sig af være en både let og handy, men dog samtidig også kraftfuld maskine. Derfor er det også et oplagt valg for dig, der er gør-det-selv-mand og derfor er på jagt efter en god rystepudser, der kan bruges til en række af de forskellige arbejdsopgave, du vælger at udsætte den for i hjemmet.

Maskinen vil kunne sikre dig, at du til hver en tid ender med at opnå de perfekte sliberesultater. Der skal dog ikke lægges skjul på, at det er en maskine, der i særdeleshed er ideel for dig, der er skal bruge den til finere slibeopgaver. Bosch PSS 200 A er desuden også en maskine, der kan bruges af både venstre- og højrehåndede arbejdsmænd.

Ideel til hurtig fremdrift

Hvis du vælger denne maskine, så er du samtidig også sikret, at du vælger at investere i en maskine, der er ideel til hurtig fremdrift i arbejdet, så du dermed også bliver hurtigere færdig. Det skyldes nemlig, at Bosch PSS 200 A er blevet udstyret med en både effektiv og kraftfuld 200 W-motor såvel som en stor slibeflade, der lyder på 92 mm. x 182 mm.

Denne maskine er udstyret med et Bosch-mikrofiltersystem, der er med til at sikre dig, at du får et rent arbejde. Det skyldes nemlig, at den har et indbygget støvudsugningselement, der sørger for, at stort set alt støv bliver suget direkte ind i den medfølgende Microfilter Box. Softgrippet på Bosch PSS 200 A giver selvfølgelig en rigtig god brugerkomfort.

De vigtigste specifikationer

 • Driftseffekt: 200 W.
 • Svingninger: 24000 sving./min.
 • Slibeflade firkantet: 92 mm. x 182 mm.
 • Svingkredsdiameter: 2 mm.
 • Vægt: 1,6 kg.
 • Medfølgende mikrofilter: Ja.

Hvad er en rystepudser, og hvad bruges den til?

En rystepudser vil bedst kunne beskrives som værende en slibemaskine, der holdes i hånden. På selve bundpladen finder du naturligvis sandpapir, der sørger for, at du reelt set kan bruge maskinen til at klare slibningen. Der er mange forskellige steder, hvor du kan gøre brug af en rystepudser hvorfor, du kan gøre brug af den til mange formål.

En rystepudser er særligt god i forbindelse med at skulle finslibe plade flader. Det er eksempelvis en sådan maskine, du skal gøre brug af, hvis du har planer om, at skulle slibe enten køkkenbordsplader, sofabordet eller vindueskarmen – og det gør sig til dels også gældende i forbindelse med hjørner og kanter. Den egner sig dog ikke til at skulle fjerne større ujævnheder og tykke lag af enten maling eller lak.

Det bør dog understreges, at hvis du har planer om, at skulle slibe enten større ujævnheder eller derimod at skulle klare større opgaver, så kan det bedre betale sig for dig at investere i en excentersliber. Den har oftest en større falde og derfor vil den også være mere effektiv i forbindelse med de større opgaver – oftest er motoren også større.

Derfor bør du købe din rystepudser på nettet

Hvis du har planer om, at skulle investere i en ny rystepudser, så bør der ikke være nogen tvivl om, at du skal sørge for at købe den på nettet. Du har mange muligheder for at finde den bedste model for dit vedkommende, men der bør dog ikke herske nogen tvivl om, at du er bedst stillet ved at investere i din kommende rystepudser hos en webshop.

Der er mange penge at spare

Først og fremmest, så bør det gøres klart, at du har mulighed for at spare rigtig mange penge ved at handle på nettet. Som udgangspunkt, så er der mange penge at spare ved at handle på nettet, hvilket gør sig gældende i forhold til rigtig mange ting, men det er blandt andet noget, der gælder, hvis du skal købe en rystepudser.

Udvalget er markant større

Det bør gøres klart, at det samlede udvalg af forskellige rystepudsere desuden også er meget større på nettet. Det er naturligvis også ensbetydende med, at du har meget bedre forudsætninger for at finde frem til lige netop dén model, der er den bedste for dit vedkommende.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here