Selvbruner Test – Bedste selvbruner til naturlig glød

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

0

Hvis ikke du er synderligt meget for at skulle ligge i solen og stege, så findes der heldigvis en række forskellige alternativer, der fortsat kan give dig en god kulør. Én af de mest gængse metoder at bruge i denne sammenhæng er naturligvis en selvbruner. Det er den absolut nemmeste måde hvorpå du kan opnå en bedre kulør, hvilket naturligvis er ensbetydende med, at det kan bruges uanset om du har nemt ved at få en god kulør i solen eller du derimod har problemer med dette. Det er dog oftest sidstnævnte gruppe, der søger i retning af en selvbruner.

Den store fordel er selvfølgelig, at du dermed ikke skal bruge et utal af timer i solen for at opnå den ønskede kulør. Det kræver derimod blot at du anvender selvbruneren, hvilket sjældent tager synderligt lang tid. Hvis du ikke er typen, der bliver brug, når du ligger i solen, så kan en selvbruner i stedet hjælpe dig med at opnå den kulør, du ønsker. Der findes selvfølgelig mange selvbrunere på det danske marked, men det er naturligvis ikke alle, der harmonerer godt med dine krav og ønsker, hvorfor det er vigtigt med udgangspunkt i, hvad du stiller af krav til din selvbruner.

I denne selvbruner test får du muligheden for at stifte bekendtskab med en lang række forskellige selvbrunere, hvorfor du med garanti også vil kunne finde frem til en god selvbruner, der er noget for dig. Det er selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at vælge en selvbruner, der passer godt til dig, da det ellers kan blive problematisk at opnå lige netop dét resultat, du ønsker. I denne artikel finder du ikke både en række forskellige selvbrunere, men også relevant information, der gør det nemmere for dig at købe den rette selvbruner – uanset hvad du har af krav.

Jane Iredale Tantasia Self Tanner & Bronzer - Lækker selvbruner med holdbar kulør

Test af Jane Iredale Tantasia Self Tanner & Bronzer - Lækker selvbruner med holdbar kulør

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Her er der tale om en fantastisk lækker selvbruner, der er i stand til at give dig en meget holdbar kulør. Jane Iredale Tantasia Self Tanner & Bronzer kan blandt andet bryste sig af, at den indeholder en række unikke ingredienser, der stimulerer melaninsyntesen. Det er også ensbetydende med, at du er garanteret at du vil kunne opnå lige netop dén kulør, du ønsker at opnå, som kan efterligne din naturlige solbrune farve. Noget af det vigtigste ved selvbruneren er selvfølgelig ensbetydende med, at kuløren er meget holdbar.

Ydermere, så er det naturligvis også en selvbruner, der kommer med hvedeprotein, der vil virke lindrende, hvilket ligeledes også vil kunne give huden naturlig fugt. Det er selvfølgelig blot endnu en fordel ved at vælge en selvbruner som Jane Iredale Tantasia Self Tanner & Bronzer. Ved dagligt brug af denne selvbruner fra Jane Iredale vil du gradvist kunne opbygge en lækker, solbrun kulør. Begynder kuløren at falme, så har du mulighed for blot at benytte et tag yderligere af Jane Iredale Tantasia Self Tanner & Bronzer. Det skal desuden også nævnes, at den ikke indeholder parabener, hvorfor dette ikke er noget, du skal frygte.


He-Shi One Day Tan - Tonende og afvaskelig bruningscreme

Test af He-Shi One Day Tan - Tonende og afvaskelig bruningscreme

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du leder efter en rigtig lækker bruningscreme (selvbruner), der er både tonende og afvaskelig, så skal du bestemt vælge at se nærmere på He-Shi One Day Tan. Her er der nemlig tale om en selvbruner, der er i stand til at fremhæve din naturlige hudfarve, hvilket vil give dig en fejlfri gylden glød. Ikke nok med det, så er den samtidig også i stand til at kunne holde din hud fugtig hele dagen, hvilket naturligvis blot er et plus, da du dermed ikke behøver at benytte dig af en fugtighedscreme.

I og med, at der er tale om en såkaldt One Day Tan, så skal du selvfølgelig være opmærksom på, at den ikke indeholder nogen aktive bruningsingredienser, hvorfor der blot er mulighed for at vaske den af igen om aftenen. Det er perfekt for dig, der gerne vil kunne vaske det af om aftenen som en del af din regelmæssige skønhedspleje eller derimod blot ønsker at benytte dig af den til særlige begivenheder. Det skal desuden også nævnes, at der er tale om en opfriskende gel, der hverken fedter eller tørrer hurtigt, mens den ligeledes indeholder en mild forfriskende duft.


Easy Sun Self Tanning Spray 200 ml - Spray med naturlig gyldenbrun farve

Test af Easy Sun Self Tanning Spray 200 ml - Spray med naturlig gyldenbrun farve

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du foretrækker en såkaldt spray til selvbruning, så skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at du skal vælge at se nærmere på Easy Sun Self Tanning Spray. Det er en selvbruner til både ansigt og krop, som kan give dig en ensartet, jævn og naturlig gyldenbrun farve efter blot 6-8 timer. Derfor er det selvfølgelig også et produkt, der er særdeles nemt at gøre brug og samtidig også vil kunne give et pænt, naturligt resultat – og det smitter selvfølgelig heller ikke af, når det først er tørret.

Du skal selvfølgelig ikke være bange for, at det indeholder parabener, men derimod er Easy Sun Self Tanning Spray blevet tilsat DHA og Erythlose, der er i stand til at igangsætte en naturlig proces i hudens øverste lag. Ydermere, så skal det naturligvis også understreges, at Self Tanning Spray fra Easy Sun er særdeles enkel at anvende og samtidig også kan bryste sig af, at have en både frisk duft og samtidig smitter det – som sagt – ikke af. Det kan nemt påføres med en jævn bevægelse cirka 20 cm. fra kroppen, og kan selvfølgelig sprayes på fra alle vinkler.


Bare Minerals Faux Tan Body 177 ml - Naturlig kulør med det samme

Test af Bare Minerals Faux Tan Body 177 ml - Naturlig kulør med det samme

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det er selvfølgelig vigtigt, at du vælger en selvbruner, der kan give dig en både jævn og naturlig kulør, hvilket du naturligvis er sikker på, at du er sikret med Bare Minerals Faux Tan Body. Samtidig skal det også understreges, at denne selvbruner er perfekt for dig, der har et ønske om at kunne opnå et rigtig godt resultat med det samme, uden at det er noget, der kommer til at skade huden med solens stråler, da du selvfølgelig ikke behøver at sole dig for at opnå kulør.

Det er naturligvis vigtigt, at understrege, at du får muligheden for at opnå en naturlig gylden farve – det gør sig gældende for mange andre selvbrunere på markedet. Noget der dog er med til at adskille Bare Minerals Faux Tan Body fra øvrige selvbrunere er, at den kan forventes at holde i intet mindre end 5-7 dage. Mineralerne i produktet er desuden med til at forlænge farven, mens den også vil kunne tilføre huden fugt via Aloe Vera. Du kan selvfølgelig også forvente, at produktet er fuldstændig fri for ingredienser som parabener og samtidig er den også uden kunstige olier.


Selvbruner er ganske ufarligt

Der har været en del rygter om, hvorvidt det er farligt eller ej at benytte sig af selvbruner. Det er naturligvis noget, der skal afkræftes, da det er ganske ufarligt at benytte sig af selvbruner. Det er selvfølgelig også blot en fordel ved selvbruner kontra at skulle lægge sig ud i solen eller derimod besøge et solarium. Det skal selvfølgelig også nævnes, at der er flere undersøgelser, der har vist, at meget selvbruner faktisk har en beskyttende evne mod UV-stråling fra solens stråler. Det er ikke dermed sagt, at det er markedets bedste UV-beskyttelse, du får med en selvbruner, hvorfor det selvfølgelig bør kombineres med solcreme.

Hvis du benytte dig af selvbruner, så skal du derfor heller ikke være bekymret for, hvorvidt det er skadeligt eller ej. Det er ganske ufarligt at benytte sig af selvbruner, hvorfor det naturligvis også er noget, du roligt kan gøre. Det betyder også, at du i løbet af ganske få timer vil kunne blive forvandlet fra bleg til at have en lækker, solbrun kulør. Du har selvfølgelig selv kontrol over, hvilke dele af din krop, du ønsker at smøre ind. Derfor kan du også være sikker på, at det er både nemt, hurtigt og samtidig er omkostningerne meget begrænset.

Hvordan bruger jeg en selvbruner?

Har du i sinde at benytte dig af en selvbruner, så er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at gøre det på korrekt vis. På trods af, at det er ganske simpelt og det derfor også er noget, som langt de fleste vil kunne finde ud af, så kan du nedenfor læse lidt mere om, hvordan du helt præcist bærer dig ad med, at skulle påføre din valgte selvbruner. Det gør sig selvfølgelig gældende uanset, om du har planer om at bruge det på hele kroppen eller du derimod udelukkende har planer om at bruge det i ansigtet eksempelvis.

Rengør huden inden start

Inden du giver dig i kast med at anvende sin selvbruner, så er det vigtigt, at du sørger for at rengøre huden. Det er naturligvis udelukkende på de områder, du har intentioner om at anvende selvbruneren på. Hvis du sørger for at have en ren hud, inden du påfører selvbruner, så skaber du rammerne for en jævn, brun farve, hvilket naturligvis også vil resultere i det pæneste resultat. Det anbefales på kraftigste vis, at du vægter dette punkt meget højt, da du ikke kan opnå gode resultater med en uren hud.

Fordel din selvbruner i etaper

Det er en god idé, at du sørger for at fordele din selvbruner i etaper. Det betyder også, at du skal starte ét sted, gøre det færdigt og derefter gå videre til det næste område på kroppen. Hvis du ikke har styr på, hvor du egentlig har smurt selvbruner på, så kan det ende med at skabe et resultat, der ikke just er optimalt. Du kan desuden vælge at benytte dig af en selvbruner, der har en god kulør. Det vil hjælpe dig med at se, hvor du allerede har smurt creme på.

Du skal sørge for at være opmærksom, når du bruger selvbruner. Det er – desværre – alt for nemt at skabe et dårligt resultat, hvis du ikke er omhyggelig og varsom. Det er særligt de svære steder på kroppen, du bør være ekstra omhyggeligt. Det tæller blandt andet hage, hals, knæhaser, arme, skuldre og ryg. Hvis det er for problematisk for dig at nå disse områder, så kan du med fordel vælge at få en til hjælpe, da det vil kunne give dig et langt bedre resultat – og det er du med garanti meget interesseret i, at opnå.

Giv dig god tid

Efter du har smurt kroppen (eller de valgte områder af kroppen) ind i selvbruner, så er det vigtigt, at du sørger for at give det god tid til at tørre ind i huden. Det betyder også, at du ikke bør tage tøj på, inden den er tørret godt ind i huden. Derfor bør du også benytte dig af selvbruner på tidspunkter, hvor du har muligheden for at gå uden beklædning i et stykke tid, så det bedre kan tørre ind. Er du ikke tilfreds med farven, så kan du tilføje yderligere et lag.

Femina’s guide til at lægge selvbruner.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here