Sjippetov Test – De bedste til træning og sjov

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

0

Det er et faktum, at det er sundt at sjippe, hvorfor enhver aktiv person bør eje mindst et sjippetov. Sjippetovet er efterhånden blevet hvermandseje, men har du endnu ikke købt et sjippetov, så er det selvfølgelig ikke for sent.

I dag sjipper stort alle mennesker, så du er med garanti ikke hverken for ung eller for gammel til at sjippe, da det er en træningsform, som er tilegnet alle mennesker uafhængig af alder og køn. Ønsker du at komme i bedre form og / eller at tabe nogle kilo, så vil sjippetovet måske blive din nye bedste ven.

Du er nok ikke længere i tvivl om, hvorvidt et sjippetov er et must-have eller ej – dét er et must-have i vores aktive samfund. Har du i lang tid ledt efter det perfekte sjippetov uden held, så kan du måske få glæde af denne nye sjippetov test. Det primære formål med testen er nemlig at finde de bedste sjippetove til dig.

Fire anbefalelsesværdige sjippetove til privatbrug

Klikkede du dig ind på denne side, fordi du gerne ville læse om de bedste sjippetove, så vil du ikke blive skuffet, da det netop er, hvad vi vil præsentere dig for. Det er nemlig blevet tid til at introducere dig og alle andre læsere for de sjippetove, som har klaret sig bedst i test. Det er i den anledning værd at bemærke, at alle omtalte sjippetove forhandles i danske butikker og / eller på nettet.

Abilica Nature Rope sjippetov

Test af Abilica Nature Rope sjippetov
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Abilica 89,00 89,00 Læs mere

Abilica Nature Rope er et billigt, men godt sjippetov til brug i hjemmefitness. Der er normalt en logisk sammenhæng mellem pris og kvalitet, men dette sjippetov byder på høj kvalitet trods den meget beskedne pris.

Slidstærkt sjippetov med træhåndtag

Abilica Nature Rope er et slidstærkt sjippetov, som er fremstillet af bomuld og udstyret med træhåndtag. Det er en simpel sag at justere længden – op til 280 cm. Længden kan justeres i håndtagenes bund.

Sjippetovet er fremstillet på miljøvenlig vis, hvilket du bør betragte som en stor fordel, selvom du ikke nødvendigvis er den største miljøentusiast. Det mest bemærkelsesværdige er, at der slet ikke er brugt plastik eller andet svært nedbrydeligt materiale. Under normale omstændigheder er træ mere holdbart end plastik, hvilket måske kan være med til at forklare, hvorfor der er tale om et testvindende sjippetov.

De vigtigste specifikationer

 • Mærke: Abilica
 • Håndtagets materiale: Træ

Toorx Soft sjippetov

Test af Toorx Soft sjippetov
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti 89,00 89,00 Læs mere

Toorx Soft er også et af de sjippetove, som fortjener en masse rosende ord, da sjippetovet har gjort sig positivt bemærket på mange forskellige parametre. Toorx er som bekendt producenten af sjippetovet, men hvad har producenten gjort rigtigt?

Moderne sjippetov med bløde og vægtede håndtag

Toorx Soft er designmæssigt et yderst moderne og sprudlende sjippetov, som meget vel kunne matche dit foretrukne fitnesstøj. Det er i hvert fald meget sandsynligt, at det limegrønne sjippetov falder i din smag, uanset om du er mand eller kvinde.

Toorx Soft er et moderne sjippetov, men hvad skal jeg ellers vide om det? Du skal vide, at det er yderst egnet til træning af både hastighed, balance og udholdenhed. Sjippetovet byder på bløde og ergonomiske håndtag, ligesom det skal nævnes, at der er 110 gram ekstra vægt i hvert håndtag. Det er dog muligt at tage den ekstra belastning ud, hvis man foretrækker at sjippe uden belastning.

De vigtigste specifikationer

 • Mærke: Toorx
 • Håndtagets materiale: Skum / plastik

SimplyBestBuy Speed Rope sjippetov

Test af SimplyBestBuy Speed Rope sjippetov
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti 228,00 228,00 Læs mere

SimplyBestBuy Speed Rope er et sjippetov, som koster lidt mere end det gennemsnitlige sjippetov, men har det nogen særlig betydning, hvis kvaliteten bare er høj? Der er i hvert fald ingen grund til at lade sig skræmme af prisen, før man har læst vores bedømmelse.

Professionelt sjippetov med variabel tovlængde

SimplyBestBuy Speed Rope er ikke henvendt til nybegynderen, så hvis du aldrig har sjippet før, bør du vælge et af de andre omtalte sjippetove fra testen. Sjippetovet er nemlig primært tilegnet krævende sportsmænd, som allerede er i god form. Det er endda et sjippetov, som bliver brugt af mange professionelle sportsfolk.

Den vågne læser vil allerede have opdaget, at vi har at gøre med et stål-sjippetov, men det bør alligevel pointeres en ekstra gang, så alle er med. Du kan selv bestemme tovlængden ved at montere eller afmontere de ekstra tove på 2 x 10 cm.

De vigtigste specifikationer

 • Mærke: SimplyBestBuy
 • Håndtagets materiale: Plastik

Titan Fitness sjippetov

Test af Titan Fitness sjippetov
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti 199,00 199,00 Læs mere

Titan Fitness er et af de længste sjippetove på det danske marked, så hvis du leder efter et langt sjippetov, kunne dette produkt måske være noget for dig. Foruden længden er der også andre fordele, som er værd at fremhæve.

Justerbart sjippetov med stålwire

Titan Fitness er 300 cm. langt og er udstyret med justerbare stålwire. Sjippetovet kan bruges af de fleste, men er mest egnet til den øvede bruger. Det er med andre ord ikke det ideelle begyndersjippetov, men du kan selvfølgelig bare tage det som en udfordring, hvis du er nybegynder.

Titan har åbenlyst kun brugt de mest robuste materialer til at fremstille dette sjippetov. Sjippetovet kan desuden bruges både indendørs og udendørs, så du kan træne hele året rundt – også udenfor om sommeren.

De vigtigste specifikationer

 • Mærke: Titan
 • Håndtagets materiale: Plastik

Fem fordele ved et sjippetov

I dag kan man købe meget forskelligt træningsudstyr, så hvis sjipning ikke er noget for dig, kan du købe noget af det øvrige træningsudstyr, som findes i butikkerne. Før du træffer en beslutning, bør du læse om, hvilke fordele der er ved et sjippetov.

De væsentligste fordele bliver kort gennemgået herunder:

 1. Det koster nærmest ingenting – De bedste sjippetove koster få hundrede kroner, men der findes også sjippetove, som koster under hundrede kroner. Sjippetove er altså ikke helt gratis, men det er tæt på. Det er derfor ikke forkert at påstå, at alle har råd til et sjippetov, da der er tale om et ualmindeligt billigt træningsredskab sammenlignet med andre redskaber.
 2. Det er nemt at bruge – Det er ingen hemmelighed, at kvinder generelt er lidt dygtigere end mænd, når det kommer til sjipning. Du kan dog være helt sikker på, at du også kan lære at sjippe, da det slet ikke er så svært, som det kan se ud. ”Øvelse gør mester” – Det gælder også, når der står sjipning på programmet.
 3. Du kan tage det med dig overalt – Investerer du i et sjippetov, så kan du tage det med dig overalt. Det er nærliggende at sjippe i din stue, i dit fitnessrum eller i din have, når du befinder dig i dit eget hjem. Sjippetovet kan tilmed tages med i sommerhus, på udlandsrejse eller på stranden. Det optager ikke nævneværdigt meget plads i kufferten, så du kan helt sikkert finde plads til det.
 4. Egnet til vægttab – Såfremt du har et ønske om at tabe dig, så kan du med fordel sjippe flere gange om ugen – gerne op til 4-6 gange om ugen. Intensiv sjipning kan hjælpe dig med at smide overflødige kilo, så hvad venter du på? Du bør ved siden af sjipningen også sætte tid af til styrketræning, så du kan omdanne fedt til muskler. Forvent at du forbrænder omkring 5-10 kalorier i minuttet.
 5. Du får en bedre balance – Der er som bekendt mange gode grunde til at sjippe, hvilket du allerede er blevet kort introduceret for. Sjipning er egnet til konditionstræning og fedtforbrænding, men det er faktisk også egnet til balancetræning. Sjipper du hyppigt, vil du med tiden opleve, at din balance bliver forbedret.

De resterende fordele skal du selv have lov til at opleve, så køb et sjippetov og kickstart din sunde livsstil. Gør du det i dag i stedet for at vente til i morgen, så er du allerede et skridt tættere på dit mål.

Hvor langt er det ideelle sjippetov?

Det er uhyggeligt svært at definere det ideelle sjippetov, for hvad er det ideelle?

Sjippetove fremstilles i mange forskellige længder, så du bør også overveje, hvor langt dit ideelle sjippetov skal være. Langt de fleste moderne sjippetove måler et sted mellem 200 og 300 cm. i længden.

De fleste sjippetove kan justeres i længden, da sjippetove skal kunne bruges af både høje og lave mennesker. Det er netop din højde, som er afgørende for, hvor langt dit sjippetov bør være. Såfremt sjippetorvet enten er for kort eller for langt, kan det vanskeliggøre sjipningen, og det er der selvsagt ingen grund til.

Vil du være sikker på at vælge det rigtige sjippetov, kan du gå ind i en fysisk butik og teste forskellige sjippetove. Du kan efterfølgende gå hjem og købe det ønskede sjippetov på nettet, da de laveste priser på træningsudstyr typisk er at finde online.

Gode råd om sjipning

Det er ikke vores mening at gøre sjipning til en større videnskab end som så, men vi finder det alligevel relevant at give dig nogle gode råd om sjipning. Benytter du dig af de forskellige råd, så kan du sikre dig en mere effektiv træning, og dermed kan du hurtigere opnå resultater. Lyder det interessant, så læs med nedenfor:

 • Varm op – De fleste mennesker ved, at det er dumt at kvitte opvarmningen, men det er alligevel ikke alle mennesker, der husker at varme op. Holder du af din krop, så sørger du for at varme grundigt op før hver træning. Det kan du gøre ved at hoppe på stedet, strække dine arme og ben samt ved at smidiggøre dine ankler. Varmer du ikke op, så løber du en unødig risiko for at blive skadet.
 • Variér tempoet – Sjipning belaster både ryg, hofter, knæ og ankler, så det er en god idé at starte roligt ud for at undgå skader og overbelastninger. Du kan sidenhen variere tempoet, så du virkelig kan få pulsen op og føle dig udfordret.
 • Køb stødabsorberende sko – Der er helt klart nogle sko, som er mere velegnet til sjipning end andre. Egner dit fodtøj sig ikke til sjipning, så bør du købe et par stødabsorberende sko – f.eks. et par aerobicsko. Det er i princippet muligt at sjippe i almindelige sportssko, men det er ikke det mest optimale.
 • Et blødt underlag bør være at foretrække – Selvom det er muligt at sjippe på alle tænkelige underlag, så bør du holde dig fra underlag, som sætter unødig pres på dine led. Det er i den forbindelse fornuftigt at sjippe på trægulv eller på græs frem for at sjippe på asfalt eller beton.
 • Pas på dine knæ og albuer – Det er begrænset, hvor mange mennesker der kommer til skade i forbindelse med sjipning, men det er altså ikke helt risikofrit at sjippe. I forhold til at forebygge skader er det alfa omega, at du passer ekstra godt på dine knæ og albuer, da det er udsatte områder. Døjer du ofte med knæ- og albueskader, bør du bruge lidt penge på knæ- og albuebind.
 • Lyt til din krop – Begynder du at mærke smerter i knæ og / eller albuer, bør du tage en pause for sjipningen, da smerterne er et tegn på, at din krop er overbelastet. Én ting er at lytte til sin krop. En anden ting er at tage affære. Bliver du ved med at træne, selvom din krop tydeligvist har sagt fra, så sætter du dit helbred på spil, og det er du vel ikke interesseret i?

Lær dine børn at sjippe

Du har tidligere kunne læse om, at sjipning er populært blandt både børn og voksne, så dine børn skal da også lære at sjippe. Er du blevet så dygtig til at sjippe, at du kan lære fra dig, så kan du med god grund lære dine børn, hvordan man sjipper.

Det er sundt for børn at motionere, så dit barn bør også motionere på daglig basis. Hvis dit barn ikke finder det sjovt at cykle eller løbe, så kan du introducere barnet for det kære sjippetov. Sjippetorvet er en alletiders gaveidé til både større og mindre børn, så hvis du ikke ved, hvad du skal købe til din guldklump, kan du købe et holdbart sjippetov.

Der er mange børn, som lærer at sjippe allerede i børnehaven, så måske er du så heldig, at dit barn allerede mestrer sjipning på et højt niveau. Sjipning kan sagtens gøres til en fælles familieaktivitet, som kan udføres når som helst og hvor som helst.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here