Skægtrimmer Test 2018 – Bedst i test skægtrimmere

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

0

Testguro.dk har den seneste uge arbejdet på en skægtrimmer test, som forhåbentlig vil komme de mange mandelige læsere til gode. Søger du efter “skægtrimmer” på en hvilken som helst søgemaskine, så vil du blive præsenteret for hundredevis af trimmere. Der er derfor ikke noget at sige til, at man kan føle, at markedet er en anelse uoverskueligt. Vi mener ikke, at nogen mænd skal nøjes med en middelmådig skægtrimmer. Derfor besluttede vi os for at lave denne test for at finde den bedste skægtrimmer på markedet. I testen har vi fået mulighed for at kigge på en lang række trimmere, som både kan bruges af private og professionelle. Philips, Remington og Wella er blot tre ud af en lang række producenter, som vi har udvalgt til testen. I vores skægtrimmer test har vi kigget på 16 skægtrimmere, hvorfra vi har udvalgt den bedste trimmer samt to alternativer.

Remington MB4110

Test af Remington MB4110
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
de3bedste 296,00 296,00 Læs mere
Helsebixen 449,00 449,00 Læs mere
Made4men 449,00 449,00 Læs mere

I vores test kom vi frem til, at denne Remington MB4110 er den bedste skægtrimmer her og nu. Køber du en skægtrimmer fra Remington, så vil du næppe blive skuffet. Det er i hvert fald vores indtryk efter at have testet 3 forskellige trimmere fra den anerkendte producent. Da vi skulle finde den bedste skægtrimmer lagde vi stor vægt på, at det skulle være en ekstraordinær god trimmer til en overkommelig pris. I dagens Danmark får man ikke særlig gode skægtrimmere til under 500 kr., men her er dog en undtagelse.

Høj kvalitet til en lav pris

Denne Remington MB4110 har været bedst i test, da den har imponeret på de vigtigste punkter. Enhver mand ønsker at hans skæg skal fremstå både maskulint og veltrimmet. Dette kan lade sig gøre med denne Remington skægtrimmer, som vil opfylde langt de flestes krav. Skæret på denne hårtrimmer er titaniumbelagt, og du kan dermed glæde dig over en slidstærk og holdbar trimmer, som sørger en mild og samtidig skarp behandling.

Køber du denne trimmer, så får du to udskiftlige hoveder med i priser, så du kan opnå den styling, som passer dig bedst. Med den ene afstandskam er muligt at justere på længden fra 0,4 mm. og op til 5,5 mm, mens den anden afstandskam skal bruges til alm. barbering. Det er nemt at tage disse afstandskamme af efter brug og rengøre dem. Dette er med til at forbedre holdbarheden, hvilket er en fordel ved Remingtons trimmere.

Remington kan desuden prale med en praktisk feature, som gør det muligt at oplade trimmeren gennem en bærbar computer. Dette er muligt ved den nye USB opladningsfunktion, som uden tvivl vil være fremtiden for skægtrimmere. I denne skægtrimmer test lagde vi desuden mærke til, at det er en lydsvag trimmer på kun 60 dB(A). Det er desuden muligt at bruge trimmeren i op til 40 minutter uden ledning. Sidst, men ikke mindst får du 3 års garanti, hvilket også er en af grundene til, at det er den bedste skægtrimmer.

De vigtigste specifikationer

  • Selvslibende blade
  • Opbevaringstaske
  • Laderindiktator

Wella Professional Contura HS 61

Test af Wella Professional Contura HS 61
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Made4men 1.199,00 1.199,00 Læs mere

I vores nye skægtrimmer test har vi også været meget imponeret over producenten, Wella, som bl.a. har lanceret denne Professionel Contura HS 61 trimmer. Hos Made4men.dk er det faktisk den mest solgte skægtrimmer, som du lige nu kan spare over tusinde på. Denne trimmer er for alle de danske mænd, som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Skægtrimmer i enestående kvalitet

Med denne skægtrimmer kan du trimme dit skæg helt perfekt hver gang. Med det ergonomiske design og touch-teknologi er den velegnet til at trimme skæg og bakkenbarter, ligesom den kan bruges til at give din frisure det sidste touch. Kigger vi på selve skærehovedet, så er der tale om et hoved i rustfrit stål, så præcisionen er ganske imponerende.

Med en vægt på kun 110 gram er det en af de letteste skægtrimmere på markedet. Det er muligt at justere på længden – fra 0,1 mm. og op til 6 mm., så den er praktisk som både skæg- og hårtrimmer. Det er en såkaldt detalje-trimmer, fordi den i modsætning til de billige trimmere kan klare alle opgaver indenfor trimning. I realiteten er det en professionel skægtrimmer, men den er ikke desto mindre meget populær blandt private. Den er udstyret med en lydsvag motor, som kun vibrerer ganske lidt under brug.

De vigtigste specifikationer

  • Rensebørste
  • Olieflaske
  • Ladestation med strømforsyning
  • Instruktionsmanual

BaByliss for Men E835E (8-i-1 Multi Trimmer)

Test af BaByliss for Men E835E (8-i-1 Multi Trimmer)
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Skousen 379,00 379,00 Læs mere
COOP 399,95 399,95 Læs mere
Renthjem 400,00 400,00 Læs mere
Whiteaway 400,00 400,00 Læs mere
Nicehair 449,00 449,00 Læs mere
Made4men 1.079,00 1.079,00 Læs mere

Sidst, men ikke mindst har vi også fået mulighed for at prøve Babyliss’ produkter i forbindelse med vores skægtrimmer test. I den anledning blev vi positivt overrasket over E83E, som befinder sig i den lave prisklasse, men alligevel er i høj kvalitet.

Babyliss skægtrimmer

Denne trimmer er i øjeblikket den mest solgte model fra producenten, Babyliss. Det er en alsidig multirummer (8-i-1), som giver dig uanede muligheder for både at trimme skæg og hår. Med i pakken får du ikke mindre end 5 hoveder, som kan skiftes efter behov. Der er rigtig mange indstillingsmuligheder, som man bør benytte sig af for at sikre sig det bedste resultat. Med 3D slebne blade kan denne trimmer uden problemer skære hår, som ligger en smule skævt.

Du kan bruge denne trimmer til både hår, næse, ører og naturligvis skæg. Derudover skal det nævnes, at det er også muligt at bruge denne trimmer i badet. Der er nemlig tale om en waterproff model.

De vigtigste specifikationer

  • Praktisk stander til opbevaring
  • 3 års garanti
  • Præcisionskam på 0,5-3 mm.

Tips og råd – Køb og brug af skægtrimmer

Vi har allerede været kort inde på det – Det kan være mere eller mindre uoverskueligt at vælge den rette skæg, når der er så mange muligheder. Derfor vil vi gerne komme med en række tips, så du er bedre stillet, når du skal vælge den bedste skægtrimmer efter dine behov. Vi har haft et klart fokus på skægtrimmere den seneste uge og har dermed opbygget en stor viden omkring trimmere.

Fastlæg dit budget

Kigger du på de tre trimmere, som vi har fremvist i denne skægtrimmer test, vil du se, at prisen er stærkt varierende fra produkt til produkt. De billigste trimmere i vores test kostede 300-400 kr., mens de dyreste modeller kostede 2000-2500 kr. Det er derfor vigtigt, at du bliver enig med dig selv angående, hvor mange penge du vil investere i en ny skægtrimmer.

Når du har fastlagt dit budget skal du være realistisk omkring, hvad du kan få for pengene. Det er klart, at man ikke kan få en lige så god skægtrimmer for 300 kr., som man kan for 1000 kr. Er du den kvalitetbevidste type, som dog ikke har så mange penge til rådighed, så er du ikke på helt bar bund. Vi har nemlig erfaret, at det er muligt at købe skægtrimmere i høj kvalitet til ganske fornuftige penge. Babyliss og Remington er eksempler på producenter, som kan tilbyde fantastiske trimmere til næsten ingen penge.

Shop på nettet

Ligesom med så mange andre produkter anbefaler vi, at du handler på nettet. Vi har besøgt både butikker og online forhandlere og har efterfølgende vurderet fordele og ulemper. Den helt store fordel ved at handle online er, at du generelt får et større udvalg. Udover at have det største udvalg af varer, så er priserne generelt også billigere på nettet, hvilket er endnu en stor fordel. Sidst, men ikke mindst har du mulighed for at læse alle vigtige informationer om de enkelte skægtrimmere. Flere af produkterne i vores skægtrimmer test er ikke mulige at købe i de fysiske butikker pt.

Gå efter kvalitet

Det kan være fristende at købe den billigste skægtrimmer for at spare penge, men du får sjældent særlig meget for pengene. Hvis du vil være sikker på ikke at blive skuffet over dit køb, skal du gå efter trimmer hos en af de mange anerkendte producenter. I dette blogindlæg har vi nævnt tre producenter, som er kendt for enestående kvalitet. Vores indtryk er, at det i høj grad kan betale sig at give lidt ekstra for en trimmer, som kan bruges i mange år fremover. En skægtrimmer er et perfekt valg for dig, som ikke kan nøjes med en trimmer og / eller en barbermaskine. Det er ikke altid, at man ønsker at se helt nybarberet ud. I den situation vil en skægtrimmer være rigtig praktisk, da den generelt har flere muligheder end en traditionel barbermaskine. En skægtrimmer skiller sig ud ved at skærebladende sidder en anelse længere oppe, så det er muligt at bevare lidt længde på skægget.

Med eller uden batteri

Når du skal købe en skægtrimmer, skal du tage stilling til, om den skal være med eller uden batteri. De fleste trimmere på markedet kan klare omkring 30-45 minutter på en opladning, men der er også trimmere, som altid skal sidde i en stikkontakt. De trimmere der skal i stikkontakten er en anelse billigere i drift, men er derimod ikke særlig praktiske. Du er nemlig bundet af altid at skulle være i nærheden af en stikkontakt for at bruge din trimmer. Vi vil derfor anbefale dig at købe en batteridreven skægtrimmer, som sikrer optimal fleksibilitet.

Waterproff

Det er vigtigt at bemærke, at det langt fra er alle trimmere, som kan tåle at komme med i badet. Ønsker du at barbere dig i badet, skal du vælge en waterproff model. Prismæssigt er waterproff trimmere ikke særlig meget dyrere og vil derfor være et godt valg.

Vi ønsker dig held og lykke på jagten efter din nye skægtrimmer.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here