Slibemus Test – De bedste slidemaskiner på markedet

0

Hvis du er på udkig efter en slibemus, så bør du naturligvis være klar over, at du kan finde et væld af modeller på det danske marked. Disse modeller kan findes fra et væld af forskellige producenter. Derfor kan det også virke som en sand jungle, at skulle finde hoved og hale i de mange forskellige modeller, der kan findes hos diverse forhandlere.

I denne forbindelse er det vigtigt, at du vælger med den største omhu. Ved at gøre dette, så har du også markant bedre forudsætninger for at vælge netop dén model, der harmonerer bedst med dine krav og behov. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at en slibemus kan virke enten ubrugelig eller for funktionsfyldt, hvis du vælger forkert.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at du også har mulighed for at finde den bedste model for dit vedkommende. I denne slibemus test bliver du præsenteret for en række af de bedste slibemuse på det danske marked. Derfor vil du også roligt og med tryghed kunne investere i én eller flere af de modeller, der er blevet testet og beskrevet nedenfor.

BLACK+DECKER KA2000-QS

Test af BLACK+DECKER KA2000-QS
ForhandlerPrisInformation
Wupti449,00 DKK Se produkt

Her er der tale om en særdeles effektiv slibemus fra BLACK+DECKER, der kan bryste sig af, at være udstyret med et uhyre kompakt design. Dette design giver dig desuden også muligheden for altid at have en optimal komfort og kontrol over maskinen. Det skyldes nemlig, at KA2000-QS er blevet udstyret med tre separate gummigrebsområder.

Det bør desuden også gøres klart, at slibemusen er blevet udstyret med en støvbeholder med mikro-filtrering, der selvfølgelig er med til at sikre optimal støvopsamling. Det betyder, at du undgår unødigt meget støv i luften efter slibning. Det er bestemt noget, der er med til at gøre dine arbejdsforhold markant bedre på forskellige vis.

Forsynet med innovative mesh-slibeark

Denne slibemus fra BLACK+DECKER er blevet forsynet med både nye og innovative mesh-slibeark. Det er ark, der har en lang levetid, der er intet mindre end fire gange længere sammenlignet med standard slibepapir. Dertil skal det naturligvis også gøres klart, at der er tale om en slibemus, der kommer med en 120 W-motor og en 230 V-spænding.

BLACK+DECKER KA2000-QS kan bryste sig af en hastighed, der lyder på intet mindre end 14.000 omdrejninger pr. minut i ubelastet tilstand. Selve slibearealet har en størrelse på 110 mm/cm2, hvilket er ensbetydende med, at den har en relativt stor slibeflade. Kablet har desuden en længde på 2 meter, hvorfor den har en passende længde.

De vigtigste specifikationer

 • Motor: 120 W.
 • Spænding: 230 V.
 • Hastighed (ubelastet): 14,000 omdr./min.
 • Støvudsugning: Mikro-filtreringsbeholder.
 • Papirstørrelse/Slibeareal: 110 mm/cm2.
 • Base-pladeform: Mouse.
 • Kabellængde: 2 meter.

PowerPlus – Slibemus 105 Watt

Test af PowerPlus – Slibemus 105 Watt
ForhandlerPrisInformation
GlobalTools212,50 DKK Se produkt

Der findes mange slibemuse på det danske marked. Derfor skal du heller ikke være bange for, at du ikke kan finde en passende model for dig. Hvis du har et ønske om, at kunne investere i en god slibemus, men dog samtidig ønsker at holde din investering på et sobert niveau, så kan du med fordel vælge at se nærmere på denne model fra PowerPlus.

Her er der nemlig tale om en slibemus, der kan erhverves til en særdeles god pris. Den byder nemlig på en rotationshastighed, der lyder på helt op til 13.000 omdrejninger pr. minut. Den byder desuden også på en nominel effekt på 105 Watt. Derfor kan du også være sikker på, at det er en maskine, der kan levere et rigtig godt resultat.

Billig men dog effektiv slibemus

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at den særlige fordel ved denne slibemus er, at den kan bryste sig af, at kunne erhverves til en rigtig god pris, mens den ligeledes også er meget effektiv. Den kan nemlig bryste sig af en nominel frekvens på 50 Hz såvel som en oscillationshastighed, der lyder på intet mindre end 26.000 omdrejninger pr. minut.

PowerPlus Slibemus med en effekt på 105 Watt bliver leveret med en kabellængde, der lyder på 2 meter. Derfor er det også en maskine, der er nem at have med at gøre. Den er ergonomisk udformet og derfor er den også komfortabel at gøre brug af. Slibefladen på denne maskine fra PowerPlus har en størrelse, der lyder på 140 mm. x 140 mm. x 80 mm.

De vigtigste specifikationer

 • Motor: 105 W.
 • Spænding: 230-240 V.
 • Hastighed (ubelastet): 13,000 omdr./min.
 • Oscillationshastighed: 26,000 omdr./min.
 • Papirstørrelse/Slibeareal: 140 mm. x 140 mm. x 80 mm.
 • Base-pladeform: Mouse.
 • Kabellængde: 2 meter.

PowerPlus – Slibemus 135 Watt

Test af PowerPlus – Slibemus 135 Watt
ForhandlerPrisInformation
GlobalTools242,50 DKK Se produkt

Hvis du er på udkig efter en slibemus, der er en kende mere kraftfuld og effektiv end den førnævnte model fra PowerPlus, så er denne model et oplagt bud. Her er der tale om en maskine, der kan bryste sig af en uhyre høj kvalitet og et pænt design. PowerPlus er i høj grad blevet kendt på det danske marked for deres el-værktøj af høj kvalitet.

Den serie af el-værktøj som denne slibemus tilhører produceres af Varo, der er beliggende i Belgien. Det er en belgisk virksomhed, der har intet mindre end 20 års erfaring med produktion og salg af diverse former for el-værktøj. Derfor er du også garanteret, at der er tale om el-værktøj og maskiner, der er den absolut højeste og bedste kvalitet.

Slibemus til mange formål

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at PowerPlus står bag en slibemus, der kan bruges op til flere formål. Denne model har en effekt, der lyder på 135 Watt, hvilket naturligvis også er ensbetydende ned, at den kan bruges til både slibning og pudsning af træ, plastik og andre lignende maskiner. Derfor er det også en rigtig god allround-maskine.

Det er dog vigtigt, at du sørger for anvende det rette sandpapir. Dertil skal det også gøres klart, at der er tale om en maskine, der byder på effekt, der lyder på 135 Watt, mens spændingen derimod lyder på 230V. Er du på udkig efter en passende maskine, der kan bruges til lidt af hvert, så er denne model fra PowerPlus bestemt et oplagt valg.

De vigtigste specifikationer

 • Motor: 135 W.
 • Spænding: 230 V.
 • Hastighed (ubelastet): 13,000 omdr./min.
 • Lydeffektniveau: LwA 91 dB(A).
 • Papirstørrelse/Slibeareal: 140 mm. x 140 mm. x 80 mm.
 • Base-pladeform: Mouse.
 • Netfrekvens: 50 Hz

PowerPlus – Slibemus 220 Watt

Test af PowerPlus – Slibemus 220 Watt
ForhandlerPrisInformation
GlobalTools388,75 DKK Se produkt

Som du med garanti også har observeret, så bør der ikke herske nogen tvivl om, at PowerPlus står bag et væld af forskellige typer af el-værktøj. Derfor bør der ikke herske nogen tvivl om, at du også vil kunne finde en passende model, der harmonerer godt med netop de krav og præferencer, du har, når det kommer til din slibemus.

I dette tilfælde er der tale om en mere kraftfuld maskine, der dog fortsat kan bruges til både pudsning og slibning af diverse materialer, hvad end du har behov for at kunne slibe eller pudse træ, plastik eller et helt tredje materiale. I denne forbindelse er det dog blot endnu mere vigtigt, at der bliver brugt det korrekte sandpapir til at udføre arbejdet.

Kraftfuld og effektiv slibemus

I og med, at der er tale om en slibemus, der kan bryste sig af, at have en effekt på hele 220 Watt, så er du naturligvis også garanteret, at der er tale om en både kraftfuld og effektiv maskine. Den byder desuden også på en spænding på mellem 230-240V, mens netfrekvensen desuden også lyder på 50 Hz, hvorfor det er en rigtig god maskine til.

Du kan bestemt sikre dig, at maskinen kan tjene de fleste formål, da den har et ubelastet omdrejningstal, der lyder på godt og vel 13.000 omdrejninger pr. minut. Dertil bør det også understreges, at denne PowerPlus-slibemaskine er blevet udstyret med en slibningsflade, der måler intet mindre end 140 mm. x 140 mm. x 80 mm.

De vigtigste specifikationer

 • Motor: 220 W.
 • Spænding: 230-240 V.
 • Hastighed (ubelastet): 13,000 omdr./min.
 • Vægt: 2 kg.
 • Papirstørrelse/Slibeareal: 140 mm. x 140 mm. x 80 mm.
 • Base-pladeform: Mouse.
 • Netfrekvens: 50 Hz

Hold fokus på kvalitet, når du køber slibemus

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at det er særdeles vigtigt, at du har fokus på at vælge en slibemus, der kan bryste sig af en høj kvalitet. Det er særdeles vigtigt, da du ellers vil opleve, at den ikke leverer gode resultater, mens den samtidig også vil have en holdbarhed, der kan bryste sig af, at være god og dermed vil levetiden også være længere.

Hvis du har planer om, at skulle investere i en ny slibemus, så bør der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du skal have fokus på kvaliteten. Det vil dog oftest også betyde, at du vil kunne forvente, at der er en øget pris forbundet med dette. Det er dog ikke noget, der betyder, at du kommer til at bruge en større formue på at sikre dig at kvaliteten er i top.

Der findes rigtig mange forskellige producenter på det danske marked, der står bag en længere række af slibemuse. Derfor bør du heller ikke være i tvivl om, hvorvidt du kan finde frem til en slibemus, der byder på en høj kvalitet og som du samtidig har mulighed for at erhverve til en pris, der er nogenlunde sober og ikke befinder sig i den høje ende af skalaen.

Selvom det kan virke relativt irriterende, at skulle investere i en dyrere slibemus end hvad, du reelt set har mulighed for, så bør det gøres klart, at det er noget, du skal have fokus på. De ekstra kroner, der gives ud til dette formål vil være rigtig godt givet ud – også selvom du ikke kommer til at bruge den i synderligt stort omfang i hjemmet.

Hvad kan jeg bruge en slibemus til?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at en slibemus er et særdeles effektivt el-værktøj. Det er samtidig også en maskine, der kan bruges i forbindelse med en lang række forskellige formål. Som navnet også giver antydninger af, så skal det også gøres klart, at den kan bruges til rigtig mange forskellige slibeopgaver, men den kan dog også bruges til pudsning.

Hvis du har intentioner om, at skulle investere i en slibemus, så er det også vigtigt, at du udvælger den med henblik på hvad, du reelt set skal bruge den til. Der er f.eks. ikke nogen grund til at købe en yderst kraftfuld model, hvis det reelt set ikke er noget, du har behov for til dét, du skal bruge din slibemus til – derfor skal du også vælge med største omhu.

Hvad end du skal bruge en maskine til at slibe metal eller pudse træ, så skal det naturligvis gøres klart, at det er en oplagt idé, at du vælger at investere i en slibemus. Disse maskiner kan dog findes i et væld af forskellige størrelser og derfor vil du også kunne finde en model, der passer perfekt til netop dét, du skal bruge den respektive maskine til.

Hvor meget koster en god slibemus?

Som der tidligere er givet udtryk for, så kan du finde mange slibemuse på det danske marked. Derfor er det også svært at vurdere hvor meget, du skal give for en god slibemus. Der findes mange producenter, der også står bag en lang række forskellige modeller, der alle varierer på baggrund af et væld af forskellige faktorer – og herunder også prisen.

Det er særdeles vigtigt, at det ikke er noget, du går på kompromis med kvalitet, når du skal købe en ny slibemus. Der bør ikke være nogen tvivl om, at det også er noget, der betyder, at du heller ikke bør gå på kompromis med prisen af din slibemus, for det er oftest dét, der er med til at afgøre, om det er en maskine, der er af høj kvalitet eller ej.

Der kan dog ikke gives et specifikt svar på hvor meget, du skal forvente, at du kommer til at betale for en ny slibemus, der er af høj kvalitet. Disse maskiner findes i mange prisklasser og derfor er det også vigtigt at understrege, at du skal vælge med omhu og med fokus på dine krav – og så handler det blot om at vælge en maskine, der ikke er alt for billig, men dog heller ikke alt for dyr.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here