Slyngetræner Test – Bedste suspension trainers på markedet

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

0

Den såkaldte slyngetræner er som skabt for dig, som leder efter et fleksibelt træningsredskab, som gør det muligt at træne hele kroppen. Der er fokus på de store muskelgrupper såvel som de mindre støttemuskler, så du er altså garanteret en perfekt all-round træning.

Slyngetræneren er et særligt redskab, som du helt sikkert har stødt på, hvis du har været meldt ind i et større fitnesscenter. Det særlige ved slyngetræneren er, at du bruger din egen kropsvægt som modstand, når du træner med redskabet. Det er dermed ikke nødvendigt at investere i en masse forskelligt udstyr, da det eneste, du skal bruge, er en brugervenlig og slidstærk slyngetræner.

En slyngetræner er velegnet til mange forskellige træningsformer, så du kan helt sikkert også få glæde af redskabet, uanset om du ønsker at tabe dig, få større muskler eller noget helt tredje.

Markedets bedste slyngetrænere til hjemmet

Vi vil gerne give vores bud på, hvilke slyngetrænere der er markedets bedste i øjeblikket. Testresultatet vil være mest interessant for private forbrugere, da de testede slyngetrænere hovedsageligt er egnet til hjemmebrug. Går du op i træning, og vil du gerne have en endnu flottere krop, skal du købe en slyngetræner fra vores test.

Abilica PowerSling slyngetræner

Test af Abilica PowerSling slyngetræner
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Apuls 498,00 498,00 Læs mere

Abilica PowerSling er en slyngetræner, som er blevet fremhævet i mange forskellige danske tests, så du har måske også stødt på den før. Det er i hvert fald et redskab, som enhver fortjener at kende til, da man får kvalitet for alle pengene.

Justerbar slyngetræner inklusiv døranker

Abilica PowerSling er en justerbar slyngetræner med flere forskellige justeringsmuligheder, hvilket gør det muligt at tilpasse modstanden. Det er nemt og hurtigt at justere håndtagene til arme og ben. Slyngetræneren kan placeres rigtig mange steder, så du kan også finde et passende sted til den i dit hjem.

Håndtagene byder på hårdt mosgummi, hvilket er med til at sikre et blødt og ergonomisk greb. Der er altså ikke den store risiko for, at du lige pludselig vil miste kontakten til håndtagene midt under en øvelse. Abilica har efter vores mening gjort et godt stykke arbejde, da denne slyngetræner har virkelig mange kvaliteter taget den beskedne pris i betragtning. Læs nogle af de mange brugeranmeldelser på nettet, hvis du endnu ikke er overbevist.

De vigtigste specifikationer

 • Mærke: Abilica
 • Antal punkter til fastgørelse: 1

Redcord Axis slyngetræner

Test af Redcord Axis slyngetræner
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Apuls 3.349,00 3.349,00 Læs mere

Redcord Axis er en mere professionel og betydeligt dyre slyngetræner, som er udviklet til de mest dedikerede fitnessudøvere i verden. Hvorvidt slyngetræneren er noget for dig afhænger altså af, hvor dedikeret du er til din træning.

Professionel slyngetræner med monteringsbeslag

Redcord Axis er en topprofessionel slyngetræner, som på flere punkter skiller sig ud fra den traditionelle slyngetræner. Dette redskab inkluderer rotationer i træningen, hvilket øger styrkelsen af dine muskler og dermed sikrer dig en mere effektiv træning. Der medfølger tilmed et praktisk monteringsbeslag til loftet, som du nemt kan montere ved at følge guiden.

Der findes desuden en masse tilbehør, som du har mulighed for at købe ved siden af, hvis du føler for det. Det er muligt at købe måtter, balancebræt, ekstra håndtag og mange andre former for tilbehør. Du kan læse om de forskellige tilbehørsdele på produktsiden, hvor priserne også fremgår.

De vigtigste specifikationer

 • Mærke: Redcord
 • Antal punkter til fastgørelse: 2

TRX GO Suspension Trainer slyngetræner

Test af TRX GO Suspension Trainer slyngetræner
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Apuls 1.139,00 1.139,00 Læs mere

TRX fortjener en hyldest for at designe og udvikle en slyngetræner, som har gjort indtryk på mange tusinde danskere. Det er nemlig en imponerende bedrift at fremstille et redskab, som falder i god jord hos så mange mennesker.

Anmelderrost slyngetræner med døranker og opbevaringspose

TRX GO Suspension Trainer er også en beundringsværdig slyngetræner, som befinder sig i mellemprisklassen. TRX er uden tvivl et af de mest anerkendte brands i branchen, så du vil med sikkerhed ikke blive skuffet, hvis du køber træningsredskaber til hjemmet fra dette brand. Der er i hvert fald ikke en finger at sætte på denne slyngetræner, som storsælges på det danske marked.

Modellen byder på høj stabilitet og slidstyrke, hvorfor den kan bruges af langt de fleste mennesker – med en personvægt på op til 158 kg. Du får både døranker og opbevaringspose med i prisen. Er du kvalitetsbevidst, men har du et begrænset budget, så skal du købe denne slyngetræner, hvor du får et kvalitetsredskab til en skarp pris.

De vigtigste specifikationer

 • Mærke: TRX
 • Antal punkter til fastgørelse: 1

Body Sculpture Total Body slyngetræner

Test af Body Sculpture Total Body slyngetræner
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Apuls 1.139,00 1.139,00 Læs mere

Body Sculpture Total Body er en af de billigere slyngetrænere, som på trods af en lav pris byder på mange nævneværdige egenskaber. Det er med denne model muligt at træne både styrke, fleksibilitet, udholdenhed og balance.

Slidstærk slyngetræner inklusiv praktisk taske

Body Sculpture Total Body er en yderst slidstærk slyngetræner, som byder på næsten lige så høj kvalitet og slidstyrke som nogle af de dyre slyngetrænere. Du får en praktisk transporttaske med i prisen, så du kan nemt og bekvemt kan transportere din slyngetræner fra sted til sted.

Du bestemmer selv belastningen alt efter din kropsstilling, så der er ingen undskyldning for ikke at føle sig udfordret. Det er desuden værd at bemærke, at der medfølger en DVD samt en træningsguide på engelsk. Er du nybegynder, kan du gøre klogt i at benytte dig af disse medfølgende hjælpemidler. Der er mulighed for at købe loftophæng som tilbehør.

De vigtigste specifikationer

 • Mærke: Body Sculpture
 • Antal punkter til fastgørelse: 1

Kettler Sling Trainer Pro slyngetræner

Test af Kettler Sling Trainer Pro slyngetræner
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Apuls 799,00 799,00 Læs mere

Kettler Sling Trainer Pro er også med på toplisten over tidens bedste slyngetrænere, selvom den ikke er helt lige så eftertragtet som nogle af vores øvrige favoritter. Leder du efter en god slyngetræner i den lave prisklasse, så kan du gøre dig selv en tjeneste ved at læse med.

Billig slyngetræner med forstærkede håndtag og masser af tilbehør

Kettler Sling Trainer Pro er som bekendt en billig slyngetræner, men der er nu ingen grund til at undervurdere den. Modellen byder nemlig på høj kvalitet og glimrende ergonomi. Det er bl.a. relevant at fremhæve de forstærkede håndtag, som kan holde til lidt af hvert. Endvidere er det let som en leg at indstille sværhedsgraden.

Der medfølger en masse tilbehør, når du køber denne slyngetræner. Du får nemlig både døranker, opbevaringspose og loftophæng med i prisen. Den maksimale brugervægt er angivet til 120 kg., så den er ikke lige så robust som den forrige slyngetræner. Vejer du under 120 kg., er det dog intet problem.

De vigtigste specifikationer

 • Mærke: Kettler
 • Antal punkter til fastgørelse: 1

Der findes også en slyngetræner til dit hjem

Træner du derhjemme, vil du naturligvis gerne have plads til så mange maskiner og redskaber som overhovedet muligt, men der er grænser for, hvor meget udstyr du kan finde plads til. Der er heldigvis flere eksempler på kompakte træningsredskaber, som ikke optager megen plads i hjemmet. Det er en slyngetræner et godt eksempel på.

Hvad enten du bor i en lille lejlighed eller en stor etagevilla, kan du med garanti finde plads til en moderne slyngetræner. Den kan nemlig nemt hænges op i loftet eller sættes fast i døren – du bestemmer helt selv. Det er som udgangspunkt nemt at montere og afmontere en slyngetræner, så du behøver ikke at have redskabet hængende det samme sted.

Opsætningsmulighederne kan variere fra slyngetræner til slyngetræner, da mulighederne i høj grad kommer an på, hvilke beslag der medfølger. Der medfølger typisk ét eller to beslag, som du kan montere forskellige steder i hjemmet. Skal du undgå, at der sker uheld, skal du sørge for at løse monteringsopgaven korrekt.

Hvilke muligheder er der med slyngetræning?

Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke øvelser man kan udføre inden for slyngetræning. Køber du en slyngetræner, kan du straks gå i gang med at udføre en masse effektive øvelser. Slyngetræning er et relativt nyt begreb herhjemme, men der er ingen tvivl om, at træningsformen også vil være populær i fremtiden.

Herunder får du nogle idéer til, hvilke øvelser du kan lave, når du har fået leveret og monteret din nye slyngetræner i hjemmet:

 • Kropshævninger
 • Armstrækninger
 • Lunges
 • Squat
 • Planken

Har du brug for personlig vejledning, bør du tage kontakt til en personlig træner, som har specialiseret sig i slyngetræning og dermed kan hjælpe dig godt i gang. Slyngetræning er nemlig kun effektivt, hvis man formår at udføre øvelserne på den rigtige måde.

Hvilke fordele er der ved at bruge en slyngetræner?

Det er ikke uden grund, at vi vælger at slå et slag for, at flere danskere skal bruge tid og energi på slyngetræning. Det hænger nemlig sammen med, at der er rigtig mange fordele ved at bruge en slyngetræner, når man træner i hjemmet. Har du ikke selv prøvet kræfter med slyngetræning, bør du læse om, hvilke fordele træningsformen byder på. De mest betydningsfulde fordele bliver fremhævet nedenfor:

 1. Mobilitet – Du kan øge din krops mobilitet ved at træne med en slyngetræner, da træningsformen tillader frie bevægelser med stort bevægelsesudslag.
 2. Skadesforebyggende – Du kan forebygge mange skader, hvilket er en fordel for dig, som har sårbare led og knogler. Slyngetræning er generelt en skånsom træningsform.
 3. Praktisk og kompakt – Slyngetræneren er praktisk og kompakt, fordi redskabet ikke fylder alverden og dermed er nemt at tage med sig på farten. Det vejer tilmed så tilstrækkeligt lidt, at det sagtens kan tages med til udlandet i forbindelse med sommerrejsen e.l.
 4. Sjovt – Mener du også, at det skal være både sjovt og udfordrende at træne, så skal du have fingrene i en slyngetræner. Det er tvivlsomt, at du vil miste interessen for slyngetræning lige foreløbigt, da du løbende har mulighed for at teste nye øvelser af, ligesom du kan øge belastningen i takt med, at du bliver stærkere.
 5. Styrke – Træning med egen kropsvægt bidrager også til øget styrke, hvilket bør fange din interesse, hvis du netop drømmer om at blive stærkere. Er dit mål at blive stærkere, bør du fokusere på få gentagelser og høj belastning.

All right – en slyngetræner er et fantastisk træningsredskab, men hvor meget skal jeg slippe for at få fat i denne type redskab? Slyngetrænerne fra den udvalgte forhandler koster et sted mellem 300 og 3.000 kr., så du bør tænke lidt over, hvor meget du er villig til at bruge. Du behøver ikke at ærgre dig, hvis du ikke har råd til de dyreste slyngetrænere, da de dyreste redskaber ikke nødvendigvis er de bedste. Der er nemlig mange fine slyngetrænere, som koster under tusinde kr.

Slyngetræning – Varighed og hyppighed

Der er nogle mennesker, som dyrker slyngetræning på daglig basis, men det er altså ikke, hvad vi vil anbefale dig at gøre. Det er nemlig altafgørende, at du holder pause en gang imellem, så din krop får ro til at restituere.

Vi anbefaler, at du dyrker slyngetræning 2-4 gange om ugen á 20-60 minutter pr. gang ved høj intensivitet. Du kan evt. vælge at supplere med anden træning, hvis du har mere energi, som du gerne vil brænde af. Det er oplagt at supplere med styrketræning og / eller crossfit.

Er du mere dedikeret end gennemsnittet, vælger du måske at lave et træningsprogram, så du har noget konkret at arbejde ud fra. Du kan også vælge at sætte dig nogle mål og delmål, så du nemmere kan bevare din motivation. Find evt. en træningsmakker, som deler din interesse for træning og sundhed. Det er nemlig nemmest at nå til tops, hvis man har en makker ved sin side.

Slyngetrænere til genoptræning – Kan det anbefales?

Der er mange danske og udenlandske fysioterapeuter, som anbefaler at bruge slyngetrænere til genoptræning, men er det en god idé? Ja, der er faktisk mange mennesker, som med succes har brugt slyngetrænere i forbindelse med den ene eller anden form for genoptræning. Det skal dog understreges, at slyngetræning ikke er henvendt til alle, da træningsformen kan være skadelig for personer, som har døjet (og måske fortsat døjer) med alvorlige skulderskader.

Før du køber en slyngetræner, bør du rådføre dig med din fysioterapeut, så du ikke gør noget, der skader din krop. Har du enten været udsat for en skade eller ulykke, bør du undersøge, om slyngetræning mon kan gavne dig og din krop. Alternativt findes der mange andre træningsformer, som er velegnet til genoptræning, så fortvivl ej.

Vi håber, at du finder din ideelle slyngetræner, og at du når dine personlige mål.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here