Smart TV Test 2017 – Bedst i test Smart TV

0

Det samlede udvalg på TV-markedet bliver større og større, hvilket også er ensbetydende med, at det bliver mere forvirrende for de danske forbrugere – særligt hvis du ikke er synderligt teknisk anlagt. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at der særligt er én type af TV, der skiller sig ud fra mængden i øjeblikket – både i forhold til populariteten blandt de danske forbrugere, men ligeledes også i forhold til mængden af funktioner, der følger med et sådant TV. Med andre ord, så er der flere og flere danskere, der vælger at kaste deres kærlighed mod de såkaldte Smart TV, når de skal vælge nyt TV.

Det er der naturligvis flere gode grunde til, men det handler dog i høj grad om, at et sådant TV giver dig og de øvrige brugere af TV’et direkte adgang til diverse former for streamingtjenester såsom Netflix og Viaplay, mens langt de fleste Smart TV ligeledes også kommer med apps, der gør det muligt at tilgå f.eks. YouTube og Spotify. Det er selvfølgelig også ensbetydende med, at denne type af fjernsyn gør dig uafhængig af TV-kanalernes sendetider, da du selv har muligheden for at bestemme hvad, du egentlig ønsker at se, hvad end det er en film, TV-serie eller noget helt tredje.

Hvis du leder efter et nyt fjernsyn til din stue, dit soveværelse eller et helt tredje sted, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at det rette valg er ét af de mange forskellige typer af TV, der kan findes på det danske marked. Hvis du leder efter et Smart TV, så er du kommet til det rette sted, da du i denne Smart TV Test har muligheden for at finde en lang række forskellige modeller. Du finder desuden også relevant information, der kan hjælpe dig med at finde det rette TV for dit vedkommende.

LG 65" OLED TV OLED65B7V

Test af LG 65
Forhandler Pris Information
Wupti 24.387,00 DKK Se produkt

LG 65″ OLED65B7V Ultra HD er et såkaldt Ultra HD TV, der blandt andet kan bryste sig af en særdeles flot kontrast og ligeledes også et HDR Pro-billede, der er med til at sikre, at det samlede billede er sublimt. Ydermere, så er det også med til at justere lysstyrken på skærmen, så du er sikret liv-lignende klarhed. Det skal selvfølgelig også nævnes, at det har et særdeles flot, slim design med en stand, der er bestående af to fødder fremstillet i stål, hvilket betyder, at du er garanteret et særdeles flot design og ligeledes også et smukt billede, uanset hvad, du ser.

Det skal selvfølgelig også nævnes, at da der er tale om et såkaldt Smart TV, så kommer det med Intuitiv Smart TV, der er baseret på LGs egen prisvindende Smart TV-platform, webOS 3.0. Systemet er blevet designet på en sådan vis, at det er særdeles brugervenligt, mens platformen ligeledes også er enkel, og det er selvfølgelig også med til at give dig en særdeles spændende oplevelse. Fjernsynet bliver leveret med Ultra Surround, der kan få en konventionel to-kanals højttaler til at fungere som en virtuel syv-kanals højttaler. En blanding af dette og 4K-billedet på skærmen giver dig de bedste oplevelser med alt fra film til TV-programmer.

Se unboxing af dette Smart TV


SAMSUNG 55" UHD TV UE55MU7005

Test af SAMSUNG 55
Forhandler Pris Information
DustinHome 7.990,00 DKK Se produkt
Wupti 8.999,00 DKK Se produkt

Hvis du leder efter et TV, der med garanti vil kunne give dig en virkelighedstro og omsluttende oplevelse, som du ikke tidligere har oplevet, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du skal vælge at se nærmere på Samsung UE55MU7005. Det er et TV, der giver dig muligheden for at se dine yndlingsprogrammer og film på en helt ny måde. TV’et kommer blandt andet med Ultra Clean View, der er i stand til at analysere billedet og samtidig også både bortfiltrere og reducere billedstøj, hvilket også er ensbetydende med, at det næsten kan omdanne programmer, serier og andet til 4K/UHD, selvom det ikke er i 4K/UHD kvalitet.

Smart TV’et fra Samsung bliver leveret med Smart Hub, der giver dig hurtig adgang til et væld af forskellige former for indhold, du kan nyde fra sofaen. Du kan blandt andet få adgang til diverse TV-kanaler, streamingtjenester, spil og meget andet. Dette får du direkte adgang til lige så snart, du tænder for TV’et. Samsung Micro Dimming Pro er desuden i stand til at gengive den sorte farve endnu dybere sort, mens du samtidig vil opleve, at de lyse nuancer er endnu lysere, hvilket naturligvis sikrer en god billedskarphed og kontrast. Dertil skal det selvfølgelig også nævnes, at TV’et er hele 55″ og tilhører energiklasse A.


Sony 65" UHD TV KD65XE8505

Test af Sony 65
Forhandler Pris Information
Wupti 13.499,00 DKK Se produkt

Sony KD65XE8505 er et TV, der er kompatibelt med High Dynamic Range (HDR), hvilket naturligvis også vil være med til at ændre den måde, du ser TV på. Du vil opleve en helt særlig kombination mellem 4K Ultra HD-opløsning og HDR-videoindholdets ekstraordinære evne til at levere både detaljer, farver og kontrast, mens du samtidig også vil opleve et langt større lysstyrkeområde end andre formater. Det er også ensbetydende med, at du med Sony KD65XE8505 får muligheden for at opleve de absolut mest naturtro billeder, der nogensinde har været mulighed for at se, da det leverer formidable lyspunkter og fine detaljer.

Det skal selvfølgelig også nævnes, at TV’et beriger dig med en TRILUMINOS™-skærm, der kan være med til at gøre din billedoplevelse endnu bedre med en bredere farvepalet såvel som naturlige skygger og nuancer. Endvidere, så kan du ligeledes også være sikker på, at dette Smart TV er endnu smartere end andre modeller, eftersom skærmen er udstyret med Android TV, der giver dig muligheden for at nyde et stort udvalg af spændende indhold via et bredt spektrum af diverse applikationer og streamingtjenester. Der er tale om et 65″ fladskærms-TV, der kan levere billedkvalitet, der lyder på intet mindre end 3840 x 2160 pixels, hvilket er svarende til 4K UHD.


Philips 55" UHD TV 55PUS6262

Test af Philips 55
Forhandler Pris Information
Wupti 6.506,00 DKK Se produkt

Én af de helt særlige fordele ved Philips 55PUS6262 er naturligvis, at der er tale om et såkaldt Ultra HD-TV, der kan bryste sig af en fire gange så høj opløsning som et Full HD-TV. Du får desuden muligheden for at nyde intet mindre end 8 millioner pixel og ligeledes også Philips unikke Ultra Resolution-opskaleringsteknologi, der giver alskens typer af billeder et forbedret look. Derfor får du også muligheden for at nyde en forbedret skarphed, større dybdefornemmelse såvel som både uovertruffen kontrast og fejlfrie detaljer – og alt ser selvfølgelig bedre ud på en 55″ skærm med en opløsning, der lyder på 3840 x 2160 pixels.

Det skal selvfølgelig også nævnes, at Philips 55PUS6262 kommer med Ambilight, der udsender et bredt lysskær fra fire sider af TV’et op på den omgivende væg, hvilket får skærmen til at virke bredere og ligeledes vil oplevelsen også blive forbedret. Det skal selvfølgelig også nævnes, at TV’et bliver leveret med Android TV, der sammen med de indbyggede Hex Core-processorer gør det nemt og ubesværligt at streame alskens former for indhold i Ultra HD-kvalitet, uanset om du ønsker at streame film, TV-serier eller derimod indhold fra YouTube. BrightPro har desuden kraften til at øge kontrasten og ligeledes også baggrundsbelysningen, hvilket gør billedkvaliteten bedre.


LG 49" - 49UJ635V

Test af LG 49
Forhandler Pris Information
Wupti 4.298,00 DKK Se produkt

LG 49UJ635V er et Smart TV, der bliver leveret med 4K UHD, der blandt andet er i stand til at tilpasse sig skærmens lysstyrke, hvilket også er ensbetydende med, at de projicerede billeder fremstår knivskarpe. Det skal desuden også nævnes, at LG’s UHD-fjernsyn kan forbedre farverne ved at indstille lysstyrken på skærmen, hvilket også er ensbetydende med, at du kan være sikker på, at alle detaljer og farver kommer med. Derfor kan du selvfølgelig også være sikker på, at du er garanteret livagtigt indhold. ColorPrime Pro er desuden også med til at kunne give livagtige billeder, hvilket du kan takke det brede farverum for.

Det skal naturligvis også nævnes, at der er tale om et TV, der er baseret på LG’s Ultra Slim-platform, der er med til at sikre et både innovativ, slankt og elegant TV-design. Designet giver ikke blot plads, men er samtidig også med til at sikre, at fjernsynet ser moderne og æstetisk ud i enhver bolig. Endvidere, så skal det også nævnes, at der er tale om et TV, der er blevet udstyret med Ultra Surround, der kan få to-kanals højttalere til at fungere som værende en virtuel syv-kanals højttaler, der naturligvis er med til at sikre, at du får en passende lydkvalitet til 4K-oplevelsen.


Hvorfor skal jeg købe et Smart TV?

Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at denne type TV bestemt må siges at være fremtiden. Det er ligeledes også derfor, at langt de fleste vælge at investere i denne type TV, da der bestemt er rigtig mange fordele forbundet med at vælge et fladskærms-TV med de mange forskellige funktioner, der følger med en sådan type af TV fremfor at vælge et traditionelt ét af slagsen. Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at der vil være en række forskellige fordele forbundet med et sådant køb, hvorfor det bestemt heller ikke er et køb, du bør tøve med.

Selvom der er rigtig mange gode grunde til at skulle investere i et Smart TV, så er den hovedsagelige forskel selvfølgelig, at du får muligheden for at se lige netop dét, du gerne vil se. Det er muligt, da TV’et bliver leveret med en lang række forskellige apps, der giver dig adgang til blandt andet streamingtjenester og andre internetservices. Det betyder selvfølgelig også, at det er ganske simpelt for dig at logge ind på Netflix og se en film, mens du ligeledes også sagtens vil kunne se ét eller flere afsnit af din yndlingsserie på Viaplay – det kræver intet mere end et par klik med en fjernbetjening.

Du skal selvfølgelig være klar over, at det er noget, der varierer fra model til model. Det ændrer dog ikke på det faktum, at du i langt de fleste tilfælde vil opleve, at du både får adgang til de mest populære streamingtjenester, men ligeledes også kan tilgå øvrige services som f.eks. Spotify og YouTube via indbyggede applikationer. Det betyder også, at du nemt og enkelt vil kunne se eller høre lige netop dét, du har lyst til det i det respektive øjeblik, hvilket naturligvis er det afgørende aspekt for mange personer og dermed også årsagen til at Smart TV er blevet umådeligt populære.

Husk at der vil være sammenhæng mellem pris og funktionalitet

Selvom det kan virke appellerende at investere i et TV, der kan erhverves til en god pris, så skal der naturligvis ikke lægges skjul på, at der er en sammenhæng mellem pris og funktionalitet. Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at et TV fra den lave ende af prisskalaen ikke kan virke appellerende for nogen, da det naturligvis ikke er alle, der stiller de samme krav til funktionaliteten på deres TV. Faktum er dog, at det er særdeles vigtigt, at du er forberedt på, at der vil være en sammenhæng mellem prisen og funktionaliteten på dit TV, hvorfor du bør overveje dit valg.

Hvis du vælger et TV, der befinder sig i den lave ende af prisskalaen, så får du et begrænset udvalg af apps og streamingtjenester. Hvis du i stedet vælger at investere i én af de dyrere modeller, så kan du eksempelvis vælge en model fra Samsung eller LG, der er nogle af de førende producenter på markedet. Det betyder også, at du kan forvente, at de er langt fremme, når det kommer til udvalget af apps og software, der følger med købet af TV’et. Som det er nævnt et par gange, så er der dog sammenhæng mellem pris og funktionalitet, hvorfor du selvfølgelig ikke undgår at betale for det.

Derfor er det selvfølgelig særdeles vigtigt, at du sørger for at overveje, hvad du reelt set har behov for. Hvis du udelukkende har et abonnement hos Netflix og derfor ikke benytter dig af andre streamingtjenester, så har du naturligvis heller ikke behovet for et TV, der byder på andre apps end denne. Hvis du derimod er storforbruger af et væld af forskellige streamingtjenester, så kræver det naturligvis også, at du vælger at investere i et TV, der giver dig adgang til disse tjenester. Det er selvfølgelig også ensbetydende med, at hvis du er glad for YouTube, så skal du ligeledes også have adgang til dette.

Relevant information om emnet

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here