Spansk vin Test – De bedste spanske vine

0

Spanien kan bryste sig af, at være verdens tredjestørste vinland. Det er et land, der står bag både ordinære hverdagsvine og uhyre store vinoplevelser. Landet byder bl.a. på vine fra områder fra Sherry til Cava og fra Faustino til Ribera del Duero. Derfor er der også mange muligheder for at få lov til at smage på en delikat og lækker spansk vin.

I denne forbindelse skal det dog angives, at Spanien er et stort land og derfor er der også stor forskel på de mange vine, du kan finde fra de spanske vinproducenter. Derfor er der også gode forudsætninger for, at du kan finde en god, spansk vin, der appellerer til dig og harmonerer godt med dine forskellige præferencer, når det kommer til vin.

I denne spansk vin test bliver du præsenteret for en lang række lækre vine fra hele Spanien. Det er et vinland, der er umådeligt populært blandt det danske folkefærd, hvilket også er årsagen til, at du kan finde rigtig mange respekterede vine fra Spanien på det danske marked – og i denne test finder du en række af de mest velrenommerede af slagsen.

Capitoso – Bodegas Altanza, Rioja, Spanien