Stigereol Test – Billige stigereoler i flot design

0

Hvis du leder efter en ny reol til hjemmet, så skal der naturligvis ikke være nogen tvivl om, at du har et væld af muligheder for at finde en god reol, der passer godt til din bolig. Du skal naturligvis være klar over, at der findes en lang række forskellige typer af reoler på det danske marked, hvilket også er ensbetydende med, at det er forskelligt fra person til person, hvad de mener er mest hensigtsmæssigt, når de skal investere i en ny reol. Det er vigtigt, at du sørger for at holde fokus på at investere i en reol, du bliver glad for og som du mener kan tjene sit formål godt.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at en stigereol er et rigtig godt bud på en reol, der kan bruges, uanset om du har planer om at skulle investere i en ny reol til dit soveværelse, om den skal placeres i stuen eller den derimod skal placeres i din entré. Reoler bliver brugt rigtig mange steder i boligen og det betyder selvfølgelig også, at der vil være mange steder i din bolig, hvor du har behov for en reol eller hvor du mener, det kan være en fordel at placere en form for reol. De kan bruges til både praktisk opbevaring, men selvfølgelig også til udstilling af diverse former for interiør og boligartikler.

Hvis du er på jagt efter en ny reol, så har du naturligvis rig mulighed for at finde en reol i vores stigereol test. I denne artikel bliver du præsenteret for en række forskellige modeller, der adskiller sig på baggrund af en række forskellige parametre. Det betyder, at der med stor sandsynlighed også vil være minimum én af disse modeller, der appellerer til dig og dine krav. Dertil skal det naturligvis også nævnes, at du har mulighed for at læse relevant information, der kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rette stigereol for dit vedkommende, så du dermed er garanteret, at du ender med at investere i en passende stigereol.

Delta - Stigereol med skuffe til god pris

Delta - Stigereol med skuffe til god pris
Forhandler Pris Information
899 kr. Se produkt

Hvis du leder efter en stigereol i sin reneste form, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du skal vælge at se nærmere på Delta. Her er der nemlig tale om en rigtig lækker stigereol med brede vanger i egetræsstruktur, men ikke nok med det, så er der også tale om en stigereol, der kan bryste sig af, at have et uhyre moderne og elegant look. Stigereolen er blevet udstyret med hvide hylder og vanger, mens den ene skuffe samtidig også er blevet beklædt med folie i egefarve, der er med til at give stigereolen et flot og gennemført look.

Det skal desuden også nævnes, at denne stigereol ikke blot har et rent og neutralt look, men samtidig også en størrelse, der kan sikre, at den passer ind overalt. Den har en bredde, der lyder på 551 cm., mens den ligeledes også har en samlet dybde, der lyder på 48 cm. og en højde på 180,40 cm. Stigereolen er bestemt en unik reol, der kan bryste sig af et lækkert og moderne udseende, hvorfor den med fordel kan bruges sammen med en moderne indretning, da den tager sig bedst du i en sådan sammenhæng.


Osaka - Høj stigereol med elegant look

Osaka - Høj stigereol med elegant look
Forhandler Pris Information
2799 kr. Se produkt

Hvis du er på udkig efter en stigereol, der kan bryste sig af, at have en god højde, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at Osaka er et oplagt valg for dit vedkommende. Det er nemlig en høj stigereol fra danske Actona Company, der kan bryste sig af, at have et særdeles moderne og elegant look. Derfor er du også garanteret, at der er tale om en rigtig flot stigereol, der passer ind i enhver bolig og enhver form for indretning. Uanset hvordan, du ellers har valgt at indrette din bolig, så er Osaka med garanti en stigereol.

Reolen er blevet bygget op af et stel, der er fremstillet af egefiner og dertil er den også blevet udstyret med intet mindre end fem hvide hylder. Disse hylder er selvfølgelig blevet fremstillet i hvidlakeret træ. Som tidligere nævnt, så er Osaka en høj stigereol, men mere specifikt, så har den en samlet højde, der lyder på intet mindre end 200 cm., hvorfor den er velegnet til større rum med god plads. Bredden lyder på 100 cm., mens dybden derimod lyder på 45 cm., og derfor kan der nemt findes plads til opbevaring af diverse objekter.


Wally - Simpel stigereol med tre hylder

Wally - Simpel stigereol med tre hylder
Forhandler Pris Information
499 kr. Se produkt

Stigereoler kan findes i et væld af forskellige udskæringer. Det er selvfølgelig også ensbetydende med, at det ikke er alle stigereoler, der har et traditionelt udseende som de to ovenstående. Wally er et rigtig godt eksempel på en lettere utraditionel stigereol, der bedre vil kunne beskrives som værende en skråreol. Den har et meget simpelt og enkelt look, der byder på tre hvide hylder med forskellige dybde – det er selvfølgelig også dét, der er med til at give reolen et look, der minder om en stige.

Hvis du er på jagt efter en reol, men ønsker at sikre dig, at den har et look, der er meget simpelt og enkelt, så er Wally bestemt et oplagt bud. Her er der nemlig tale om en stigereol, der kan bryste sig af, at have et meget minimalistisk look, hvor alle unødige detaljer er blevet fjernet. Den har desuden også en god størrelse, der betyder, at der kan findes plads til den de fleste steder i din bolig – den måler 63 cm. i bredden, 40 cm. i bredden og dertil 95 cm. i højden. Derfor er der tale om en relativt kompakt reol.


Writex - Enkel stigereol i klassisk design

Writex - Enkel stigereol i klassisk design
Forhandler Pris Information
749 kr. Se produkt

Der findes mange typer af stigereoler på det danske marked. Nogle af disse reoler byder naturligvis både et mere kompleks design, mens der ligeledes også er mulighed for at finde en række reoler, der byder på et mere stilrent og klassisk design. Et godt eksempel på en sådan reol kan meget vel være Writex, der er en pæn reol, der byder på et klassisk design og som er udstyret med fem gode hylder. Reolen er blevet konstrueret på en meget enkel vis, der betyder, at den blot skal placeres en anelse skrå op mod væggen, hvorfor den kan placeres de fleste steder i boligen.

Writex er en stigereol med et meget stilrent og enkelt design. Den er blevet fremstillet i sortbejdset egefiner og derfor har den også en rigtig fin finish. Dens meget enkle look betyder, at den med garanti også passer ind i din bolig, uanset hvordan du har valgt at indrette dig. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det er en stigereol i traditionel format, hvorfor dens fem hylder alle vil have forskellige mål i dybden, hvor den nederste hylde er dybest med en dybde på 38,5 cm. Den har desuden en rigtig god og kompakt størrelse, hvorfor alle kan finde plads til den – den måler 65 cm. i bredden, 41 cm. i dybden og 183 cm. i højden.


Authentico - Unik stigereol i mørkt træ

Authentico - Unik stigereol i mørkt træ
Forhandler Pris Information
3399 kr. Se produkt

Stigereoler kan findes i et væld af udskæringer, der varierer i forhold til mindst lige så mange punkter. Hvis du leder efter en stigereol, der er blevet fremstillet i mørkt træ, som kan komplimentere den øvrige indretning i din bolig, så bør du bestemt vælge at se nærmere på Authentico, der er en unik stigereol både er blevet designet og bliver produceret af Kare Design. Det mørke træ er naturligvis med til at gøre, at denne reol passer bedst til en indretning, der i høj grad er domineret af lyse farver og materialer, da indretning ellers hurtigt vil komme til at virke for mørk.

Det skal dog understreges, at Authentico kan bryste sig af, at være blevet produceret af et materiale, der er uhyre slidstærkt og ligeledes også holder sit flotte look i mange år. Du skal naturligvis være opmærksom på, at den er relativt høj og dertil har den også en pris, der befinder sig i den dyrere ende af prisskalaen. Mere specifikt, så måler den 200 cm. i højden, hvilket du naturligvis skal kunne finde plads til.


Hvad bør jeg holde øje med, når jeg køber stigereol?

Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange forskellige faktorer, der skal have dit fokus, hvis du står overfor at skulle investere i en ny stigereol. Der vil naturligvis være en række af disse parametre, der har større indflydelse end andre, men ikke desto mindre, så er det vigtigt, at du sørger for at holde fokus på de mest essentielle faktorer. I denne forbindelse har du nedenfor mulighed for at læse mere om, hvilke faktorer, du bør have fokus på, hvis du har til hensigt at købe en ny stigereol.

Størrelse

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der selvfølgelig vil være mulighed for at finde frem til stigereoler i et væld af forskellige størrelser. Du kan sagtens finde stigereoler, der nærmest intet fylder, men der er dog også mulighed for at finde stigereoler, der er meget større og dermed også vil komme til at optage en kende mere plads i din bolig. Det er lige netop af denne årsag, at det er særdeles vigtigt, at du sørger for at tage op til overvejelse, hvor stor en stigereol, du egentlig er på udkig efter, da der er rigtig mange forskellige reoler i mindst lige så mange størrelser at vælge mellem.

Du bør dog være opmærksom på, at det ikke blot er i forhold til mængden af plads, din kommende reol kommer til at optage, at det er vigtigt, at du sørger for at holde fokus på mængden af plads, du kan finde på reolen og hvad du ligeledes også har behov for i denne sammenhæng. Derfor er der flere aspekter af valget af den rette reolstørrelse, hvorfor det er særdeles vigtigt, at det er noget, du sørger for at gøre med omhu. Hvis du gør dette, så vil du samtidig også være garanteret, at du ender med at investere i en stigereol, der har den rette størrelse.

Udseende

De mange reoler på markedet adskiller sig naturligvis fra hinanden på et væld af forskellige punkter. Det er blandt andet i forhold til størrelse, som er beskrevet ovenfor, men samtidig er det naturligvis også vigtigt, at du sørger for at vælge en reol, der har et udseende, der appellerer til dig. Der findes en lang række forskellige former for stigereoler på det danske marked, hvilket også er ensbetydende med, at du naturligvis har mulighed for at finde frem til en model, der har et udseende, der rent faktisk tiltaler dig. Det er dog vigtigt at understrege, at din reol skal vælges med omhu og det samme gør sig gældende for designet.

Materiale

Dette er naturligvis et punkt, der befinder sig meget opad det ovenstående punkt. Der skal naturligvis ikke være nogen tvivl om, at materialet har stor indflydelse på det endelige udseende af din stigereol. Derfor er det også vigtigt, at du har materialet med i tankerne i denne forbindelse. Stigereoler bliver fremstillet i et væld af forskellige materialer, hvorfor der både skal vælges med henblik på egne præferencer, men samtidig er det dog også essentielt, at der er fokus på at vælge en model, der er fremstillet af ét eller flere materialer, der kan sikre dig en reol med både en rigtig god holdbarhed og dermed også en lang levetid.

Pris

Stigereoler kan bestemt findes i et væld af prisklasser. Det betyder selvfølgelig også, at der er gode forudsætninger for at finde frem til en appellerende stigereol, der kan erhverves til en pris, der stemmer godt overens med det budget, du har fastsat. Der kan f.eks. sagtens købes stigereoler, der kan erhverves til priser, der befinder sig på den lave side af 1.000 kr., men der er bestemt også mulighed for at erhverve både stigereoler og øvrige typer af reoler på det danske marked, der koster langt mere end dette. Med andre ord, så kan priserne variere særdeles meget fra model til model, hvorfor der selvfølgelig også findes en model, der passer til dit budget.

En stigereol er også en genial måde at opbevare bøger – Se blot Boligmagsinets indlæg om netop det.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here