Strømboks Test – De bedste strømbokse/PSU lige nu

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

0

En strømboks kan bruges i rigtig mange henseender. I forbindelse med stalde, et band og i hundredvis af andre sammenhænge i hjemmet. Det er dog vigtigt, at du får valgt den rigtige strømboks til den rigtige pris. Der er nemlig stor forskel på de forskellige strømbokse. Både prismæssigt, men også i forhold til, hvor meget strøm boksen kan udlede. Her er det vigtigt, at du finder en boks, der er tilegnet dit behov.

Hvis du står og mangler en strømboks, kan du med fordel læse denne artikel. Vi stiller skarpt på en række forskellige strømbokse i både forskellige størrelser, forskellige styrker og forskellige prisklasser. Artiklens formål er derfor at gøre dig bedre stillet, når du skal vælge din strømboks.

Til sidst i artiklen vil vi komme med en testvinder. Vinderen er den boks, vi synes er bedst til prisen, men se mest testen som en inspiration, når du skal ud at finde din strømboks.

Eurolite SB-1100 Distributor

Eurolite SB-1100 Distributor
Forhandler Pris Information
soundstorexl 2299 kr. Se produkt

Denne strømboks er designet til større distributioner og kan derfor bruges i en husstand, hvor der skal fordeles en større mængde af strøm rundt. Der er selvfølgelig både strøminput og strømoutput, og hele strømsystemet er sikret med hjælp fra et 30 mA fejlstrømsrelæ.

Du får kontrollamper, som indikerer hver fase, og du kan derfor tjekke, om alt er gået rigtigt til og hvis ikke, kan du hurtigt identificere problemet.

Alle sikkerhedskontakter har sikring via 16 A-automatiske afbrydere, så du skal derfor ikke være nervøs ved at bruge denne strømboks fra Eurolite.

Boksen har en vægt på 6,9 kg og har en maksimal effekt på 22080 W. Der er derfor tale om en strømboks, der kan uddelegere en høj mængde af strøm og derfor kan bruges i alle henseender, men egner sig særligt godt til store distributioner.

Prisen på strømboksen er 2.299 kroner og ligger sig derfor i den dyrere ende af skalaen. Det gør den, fordi der er tale om en utrolig kraftig og brugervenlig strømboks.


Eurolite SB-42/19 strømfordeler

Eurolite SB-42/19 strømfordeler
Forhandler Pris Information
soundstorexl 499 kr. Se produkt

Vi bliver lidt hos Eurolite, som er en storproducent, når det kommer til strømbokse. Denne gang har vi valgt at kigge nærmere på en mindre og billigere strømboks. Eurolite SB 42/19-strømfordeleren koster kun 499 kroner og er derfor et godt køb, hvis du mangler en mindre strømboks i hjemmet, fordi du ønsker at dine enheder får den perfekte mængde strøm tilført.

Boksen har en flot sort farve, som ikke vil blive anset som et klodset element i designet. Boksen kan nemt indstilles til den mængde strøm, som du ønsker, og den er nem at anvende samt at installere.

Denne strømboks kan dog have den ulempe, at den ikke er kraftig nok til det, du skal have strøm til. Derfor kan det være, at den ikke er en mulighed for dig. Men ellers er det et godt og flot køb til en billig pris.


Eurolite SBM-63 power distributor

Eurolite SBM-63 power distributor
Forhandler Pris Information
soundstorexl 8999 kr. Se produkt

Her er der tale om en kraftig strømboks på 20 kg, som kan udlede en ekstrem styrke af strøm til dig, der har brug for noget meget kraftigt strøm. Boksen vejer 20 kg og kan foretage en digital måling af den strøm, som den udleder. På den måde kan du hele tiden følge med.

Med en pris på 8.999 kroner er denne strømboks beregnet til særlige formål og er ikke et køb værd, hvis du blot skal have en normal mængde strøm rundt i hjemmet. Denne boks kan bruges til større områder, der skal have meget og kraftig strøm.

Indgangen har 63 ampere, som er ekstremt meget. Derfor er det også en god idé, at du har erfaring med strømbokse, når du anskaffer dig en boks i denne kategori.

Prisen er en ulempe på denne boks, men hvis du står og mangler dens hjælp, vil det være en god investering at betale de knap 9000 kroner, som den koster. Så har du også en strømboks, der er solid og holdbar hele livet.


Eurolite SB-1050 power distributor

Eurolite SB-1050 power distributor
Forhandler Pris Information
soundstorexl 1999 kr. Se produkt

Denne strømboks lægger sig i et prisleje over de helt billige bokse, men som stadig er til at betale. 1.799 kroner koster boksen.

Boksen kan udlede en stærk strøm og kan bruges både i hjemmet, til bands og i mange andre henseender. Derfor har strømboksen også en stor alsidighed.

Der er tilhørende kontrollamper, som kan kontrollere hver fase, og derfor er det nemt at følge med samt at finde problemet, hvis boksen ikke skulle være installeret ordentligt. Hvis lampen lyser, så virker den.

Boksen er lille af størrelse, og derfor skal du ikke til at finde et areal med meget plads for at have den. Den passer derfor også godt til et almindeligt hjem, som ønsker en solid og kraftig strømboks.


Eurolite SBT-3216 Distributor

Eurolite SBT-3216 Distributor
Forhandler Pris Information
soundstorexl 1849 kr. Se produkt

Denne strømboks er designet til større distributionsbehov og egner sig godt til både det almene hjem og til større forsamlinger. Boksen har en vægt på 6,6 kg og har et fint design, der er nemt at betjene.

Det er nødvendigt med 3.U for at foretage installationen, og der er 32 A trefaset strøminput via strømkablet og stikket.

Denne strømboks har ligeledes kontrollamper, som er med til at indikere, at alt fungerer, eller at noget er galt. Derfor er det nemt at se, hvor problemet er, såfremt strømboksen ikke skulle virke optimalt.

Med en pris på 1.849 kroner er det en strømboks, der lægger sig i mellemklassen prismæssigt. Derfor er det et godt køb, hvis du vil have kvalitet, uden at det er alt for dyrt.


Eurolite SBM-32 Distributor

Eurolite SBM-32 Distributor
Forhandler Pris Information
soundstorexl 3899 kr. Se produkt

Eurolite SBM-32 Distributor er en kraftig og dyr strømboks, der er perfekt til større behov. Prisen er 3.899 kroner, og det skyldes blandt andet, at boksen kan generere en kraftig mængde strøm.

Med en vægt på 6,5 kg har boksen en meget normal vægt for en strømboks, men da den har en maksimal effekt på hele 22080 W, er der garanti for, at der kan uddeles strøm rundt til alt, der er brug for.

Hele distributionen er sikret af et fejlstrømrelæ, som sikrer, at der ikke er noget, der går galt. Derfor kan du også være helt tryg ved at have denne strømboks til at uddelegere din strøm. Dertil er der en socket-funktion, som er med til at sikre boksen i form af automatiske afbrydere.

Her får du både strøm og sikkerhed i top, og derfor er dette et oplagt valg til dig, der vil have kraftig, men sikker strøm rundt på din ejendom.


Eurolite SB-1200 Distributor 63 A

Eurolite SB-1200 Distributor 63 A
Forhandler Pris Information
soundstorexl 2949 kr. Se produkt

Her er der tale om endnu en strømboks fra Eurolite. Denne gang også i den dyrere prisklasse, men igen også en boks, der kan uddele en høj og stor mængde af strøm.

Endnu engang har Eurolite også monteret kontrollamper, så du kan følge med i, om alt går til, som det skal. Det giver dig sikkerhed og en lethed, når et problem skal findes.

Denne boks er yderst kraftig og har en maksimal styrke på hele 43470 W, hvilket er en enorm kapacitet. Derfor er denne boks bedst egnet til at distribuere store mængder af strøm.

Strømboksen har en vægt på 8,3 kg og er derfor en anelse tung. Det skyldes blandt andet den store power, som boksen rummer.


Eurolite SAB-16XCEE power split box

Eurolite SAB-16XCEE power split box
Forhandler Pris Information
849 kr. Se produkt

Eurolite SAB-16XCEE skiller sig ud fra mange af de andre strømbokse i denne anmeldelse, da den kan hænges op på væggen. Det giver den en stor fordel, da det giver utallige placeringsmuligheder rundt omkring i hjemmet. Derved kan I vælge den placering, hvor boksen kommer til at gøre mest gavn.

Denne boks er perfekt til det almindelige hjem, som ønsker at uddelegere en fin mængde af strøm rundt til ejendommen. Boksen er med sin pris på 849 kroner også til at betale sig fra.

Med en maksimal power på 11040 W har den enkelte indgang derimod en maks power på 3680 W. Det er en fin mængde strøm til en husstand.

Vægten på boksen er 2,85 kg, og det er derfor en fiks sag. Og her bliver fordelen kun større af, at strømboksen kan hænges op på væggen. Er du derfor til en praktisk løsning, er denne boks bestemt en god mulighed.


Og testens strømboks-vinder er!

Vi har nu kigget nærmere på otte forskellige strømbokse, som alle har hver deres force i enten styrke, udseende eller pris. Derfor er det også svært at kåre en entydig vinder. Vi har valgt at kigge på helheden, og her er vi nået frem til, at Eurolite SB-1200 Distributor 63 A er et godt bud på en testvinder.

Boksen kan generere en enorm mængde af strøm, og prisen er rimelig set i lyset af boksens kvalitet. Dertil er der kontrollamper og et fint sikkerhedssystem, der sørger for, at du er i trygge hænder med din strømboks.

Boksens vægt og størrelse er den største ulempe, men den er ikke væsentligt tungere eller større end mange af de andre bokse, der kan uddele større mængder af strøm. Derfor har vi valgt, at denne boks er testens vinder.

Eurolite SB-1200 Distributor 63 A er dog både en meget kraftig og dyr strømboks, og derfor kan det være, at boksens styrke og pris er alt for høj til dig. Derfor vil vi gerne komme med et par bud til dig, der søger en mindre og mere håndterbar strømboks.

Her er Eurolite SAB-16XCEE power split box en god løsning. Med en pris på 849 kroner er den meget overkommelig i prislejet, og den har den store fordel, at den kan hænges op på væggen. Det giver en masse andre muligheder, end der ellers ville være at finde. Boksen har en maksimal power på 11040 W, og det er en fin mængde til en husstand.

Et alternativ til en billig og mindre strømboks er Eurolite SB-42/19 strømfordeler. Den har en pris på 499 kroner, og den kan ligeledes hænges op. Den er selvfølgelig ikke så kraftig som de store bokse, men kan du klare dig med mindre, er dette også et godt valg. Et ekstra plus er boksens udseende, der har et sort og relativt stilrent design. Dermed bliver strømboksen ikke blot en grim klods, som ikke passer ind i arkitekturen.

Vi håber nu, at dit kendskab til strømbokse er forbedret, og at du har en bedre forudsætning for at vælge den strømboks, der passer perfekt til dine behov. Vi vil gerne ønske dig et stort held og lykke med købet!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here