Symaskine Test – Bedste symaskiner 2018

0

En god symaskine er uundværlig, hvis du har et ønske om at kunne sy dit eget tøj, kunne fikse diverse huller i eksisterende beklædning eller noget helt tredje. Det er dog vigtigt, at der ikke blot er tale om en hvilken som helst symaskine, da der bestemt må siges at være mange ting, der skal være styr på, når det kommer til at skulle vælge en god symaskine. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at vælge din kommende symaskine med den største omhu, så du er garanteret, at du ender med at foretage det rette valg.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at du har mulighed for at finde en lang række forskellige typer af symaskiner på det danske marked. Hvis du står overfor at skulle investere i din første symaskine, kan det derfor også være en vanskelig proces at skulle vælge lige netop dén model, der er den bedste for dit vedkommende. Det ændrer dog ikke på det faktum, at det er vigtigt, at du sørger for at vælge med den største omhu – tværtimod, så er det blot med til at understrege, hvor vigtigt, det er, at den bliver valgt med omhu og med fokus på dine behov.

Hvis du står overfor at skulle investere i en ny symaskine, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du er kommet til det helt rette sted. I denne symaskine test får du muligheden for at stifte bekendtskab med en række forskellige modeller, der varierer i forhold til et væld af faktorer. Du kan desuden også finde relevant information, der gør det nemmere for dig at vælge lige netop dén model, der er den bedste for dit vedkommende. Derfor vil alle og enhver naturligvis også kunne bruge denne symaskine test til at finde den helt rette maskine.

Singer symaskine 1507 - Den gode maskinen til nybegynderen

Singer symaskine 1507 - Den gode maskinen til nybegynderen
Forhandler Pris Information
coop 1599 kr. Se produkt

Her er der tale om en såkaldt mekanisk symaskine, der er ideel til dig, der ikke har behov for andet end simpelt reparationsarbejde eller lignende. Den passer derfor også til dig, der ikke har synderligt stor erfaring med at sy, men derimod gerne vil i gang. Ydermere, så kan du også være sikker på, at den kan bryste sig af både en nem trådning og en nem sømvælger via et drejehjul, der er monteret på siden af maskinen. 1507 fra Singer kan desuden også give dig muligheden for at vælge mellem hele otte forskellige sømtyper, som er nemme at vælge mellem.

Singer har valgt at udstyre denne maskine med en såkaldt knaphulsfunktion, hvilket selvfølgelig er ensbetydende med, at du nemt vil kunne sy knaphuller til alt lige fra en cardigan til et par bukser. Med denne funktion, så bliver det oven i købet legende let for dig at sy pæne knaphuller. Da der er tale om en maskine, der kan justeres i forhold til både stinglængden og -bredden, så har du selv muligheden for at vælge hvor brede og hvor lange dine sting skal være. Da det er en meget basal symaskine, så kommer den med selvfølgelig med et traditionelt trådningssystem.


Husqvarna Viking H-Class E20 - God all-round symaskine til de fleste behov

Husqvarna Viking H-Class E20 - God all-round symaskine til de fleste behov
Forhandler Pris Information
coop 1499 kr. Se produkt

Husqvarna Viking H-Class E20 er en all-round symaskine, der er blevet fremstillet i et særdeles eksklusivt og moderne design. Det er en maskine, der kommer fra ét af Nordens største symaskinebrands, der både kan bruges af nybegynderen, der har et ønske om at lære at sy på egen hånd, men samtidig vil den med fordel også kunne bruges af den letøvede bruger, der har et rigtig godt tag på diverse former for syfunktioner, og derfor også er bekendt med, hvordan du benytter dig af en symaskine til diverse opgaver.

Denne mekaniske symaskine fra Husqvarna kommer med blandt andet med en indbygget nåletråder, en funktion, der tillader at lave et knaphul i én arbejdsgang såvel som både sænkbar transportør, justerbar stingbredde, justerbart trykfodstryk og endda også snap-on trykfødder – med andre ord, så får du bestemt rigtig meget for pengene, hvis du vælger at investere i en Husqvarna Viking H-Class E20. Det er en pålidelig kvalitetsmaskine, der lægger op til et væld af kreative udfoldelser med blandt andet 32 pynte-, nytte- og overlocksømme, der giver dig muligheden for at sy på lige netop dén måde, du ønsker.


PFAFF 140S - Brugervenlig symaskine, der kan tjene de fleste formål

PFAFF 140S - Brugervenlig symaskine, der kan tjene de fleste formål
Forhandler Pris Information
coop 1499 kr. Se produkt

I dette tilfælde er der tale om en symaskine, der kommer fra PFAFF, der er en både velkendt og prominente producent af symaskiner. Det er en maskine, der er blevet skabt til at kunne tjene langt de fleste formål, hvilket også er ensbetydende med, at den kan bruges til alt lige fra at sy barnets fastelavnskostumer eller et par nye puder til din sofa. Med denne moderne allround symaskine kan du med garanti også klare de opgaver, du har intentioner om at skulle klare med symaskinen.

PFAFF 140S bliver leveret med intet mindre end 21 forskellige sømprogrammer, hvilket selvfølgelig også er ensbetydende med, at der naturligvis også er et sømprogram, der stemmer godt overens med det, du skal bruge. Den kan blandt andet sy et 4-trins-knaphul, overlocksøm og pyntesøm, hvilket blot er tre ud af de 21 sømprogrammer – det skal desuden også nævnes, at der er mulighed for at justere stingbredden med hele 6 mm. Da symaskinen er blevet udstyret med en indbygget nåletråder, så er det både nemt og hurtigt for dig at tråde nålen, mens den også er udstyret med det originale trykfodssystem fra PFAFF.


Singer Confidence 7470 - Avanceret maskine med 225 sømprogrammer

Singer Confidence 7470 - Avanceret maskine med 225 sømprogrammer
Forhandler Pris Information
coop 2599 kr. Se produkt

Hvis du leder efter en mere avanceret symaskine, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at du bør vælge at se nærmere på Confidence 7470 fra Singer, der blandt andet er en model, der kan bryste sig af, at være blevet udstyret med intet mindre end 225 forskellige sømprogrammer, som du selvfølgelig frit kan vælge mellem. Ikke nok med det, så kan den desuden også lave 7 x 1-trins-knap, mens der også er 7 forskellige knapper til direkte sømvalg, der selvfølgelig gør det nemt at skifte mellem de forskellige sømprogrammer.

Singer har desuden også valgt at udstyre deres Confidence 7470 med et smart Drop & Sew-spolesystem, der er et såkaldt vandretliggende spolesystem, hvilket gør det muligt for dig at se hvor meget tråd, der er tilbage på spolen. Ydermere, så skal det selvfølgelig også nævnes, at symaskinen kommer med Vivid LED-display, en nåletråder og ligeledes også 2 stk. StayBright LED-lys. Maskinen er desuden også blevet udstyret med en sænkbar transportør og samtidig også indstilling til dobbeltnål. Den har desuden også et system, der kan sy bogstaver, da den har indbygget alfabet og hukommelse, der gør det muligt for dig at være kreativ.


Toyota OEKAKI 50B - Computerstyret, brugervenlig symaskine med frihåndssyning

Toyota OEKAKI 50B - Computerstyret, brugervenlig symaskine med frihåndssyning
Forhandler Pris Information
coop 2999 kr. Se produkt

Toyota OEKAKI 50B er en både computerstyret og ligeledes også meget brugervenlig maskine, der er opkaldt efter det japanske udtryk, Oekaki, der betyder “at tegne”. Det skyldes selvfølgelig, at det lige netop dét, du har muligheden for med denne maskine, da du har rig mulighed for frihåndsbrodere eller frihåndssy forskellige former for tekster og tekster, hvis det er noget, du har modet på at forsøge dig med. Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvad, der er muligt med denne symaskine, der kommer fra Toyota.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at den har et særdeles smukt design, hvilket har resulteret i, at den har vundet den prestigefyldte Reddot Design Award i 2015. Symaskinen kan meget mere end blot at have et flot design. Der er tale om en elektronisk maskine, der har hele 50 sømme og ligeledes også et såkaldt drop-in spolesystem. Endvidere, så har Toyota valgt at tage de bedste funktioner fra de mange Super Jeans-modeller med, hvorfor den blandt andet er i stand til at gå hen over intet mindre end 12 lag stof. Både hastighed, stingbredde og stinglængde kan justeres på OEKAKI 50B fra Toyota.


Hvilken symaskine skal jeg vælge?

Uanset hvad du har intentioner om, at skulle bruge din kommende symaskine til, så er det uhyre vigtigt, at du sørger for at sætte dig rigtig godt ind i, hvad de forskellige modeller kan, så du dermed også er garanteret, at du vælger en maskine, der harmonerer godt med dine krav og præferencer. Det er selvfølgelig altid en god tommelfingerregel, at des dyrere en maskine er, des flere funktioner og des større motor vil den ligeledes også have – det er dog ikke ensbetydende med, at du blot skal vælge den dyreste maskine på markedet.

Hvad ovenstående dog også er ensbetydende med er, at de dyrere og større modeller ligeledes også vil kunne sy i tykkere materialer end de små. Du vil dog samtidig også opleve, at de større og dyrere modeller også er udstyret med et såkaldt forlængerbord, flere trykfødder til forskellige former for syning og ligeledes også endnu flere sømprogrammer. Dertil vil du oven i købet også opleve, at der er mange af de store modeller, der er udstyret med et LED-display, hvorimod de mindre oftest vil have et form for drejehjul til indstilling af stingtype, der gør det nemt at vælge.

Langt de fleste modeller vil være udstyret med en automatisk nåletråder og samtidig vil langt de fleste også blive leveret med 1-trins fuldautomatisk knaphulssyning. Det er ensbetydende med, at du har muligheden for at sy knaphuller i kun én arbejdsgang. Når du står overfor at skulle vælge den rette model for dit vedkommende, så skal du selvfølgelig sørge for at vælge med udgangspunkt i dit ambitionsniveau og dine evner. Hvis du er ekspert i at sy ligeud og samtidig også holder mest af de mere overskuelige projekter som bukseoplægning og syning af pudebetræk, så er der ikke nogen grund til at vælge en model, der er udstyret med mere end 200 forskellige sømprogrammer.

Forholder det sig derimod således, at dine evner rækker en kende længere, og du samtidig også har intentioner om at udvikle dig med tiden, så er du bedre stillet ved at vælge at investere i en rigtig god, stor model. Det kan virke frustrerende at sidde med en maskine, der ikke har de nødvendige specifikationer, du har brug for, hvilket naturligvis også er den primære årsag til, at det er vigtigt, at du sørger for at vælge din kommende symaskine med den største omhu. Det er nemlig med til at sikre, at du rent faktisk vil ende med at vælge den bedste symaskine for dit vedkommende.

En symaskine kan følge dig gennem hele livet

Hvis du sørger for at investere i en symaskine af høj kvalitet, så har du samtidig også mulighed for at investere i en symaskine, der vil kunne følge dig resten af livet. En symaskine af høj kvalitet vil nemlig have en særdeles god holdbarhed og dermed vil den også være garanteret en længere levetid end de modeller, der er af knap så høj kvalitet. Derfor skal der selvfølgelig heller ikke være nogen tvivl om, at det er en rigtig god idé, at du sørger for at vælge en symaskine, der kan bryste sig af, at være af særdeles høj kvalitet, så du kan bruge maskinen i mange, mange år.

På trods af, at ovenstående kan lyde således, så skal du ikke være bekymret for, at du ender med at skulle betale hverken større eller mindre formue, hvis du gerne vil have en symaskine, der kan bryste sig af en god kvalitet. Symaskiner kan findes i mange prisklasser, men sørger du for at vælge med omhu, så er der selvfølgelig også bedre forudsætninger for, at du reelt set vil kunne investere i en maskine af høj kvalitet, der kan erhverves til en god pris. Derfor skal du heller ikke være bekymret for, at der ikke er mulighed for at finde en god maskine til en god pris.

Uanset hvad du har af krav og behov, så skal du selvfølgelig sørge for at vælge en maskine, der stemmer godt overens med disse. Det er vigtigt, at den både stemmer godt overens med dine krav og behov, men det er mindst lige så vigtigt, at du sørger for at sikre dig, at kvaliteten er høj.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here