Tablet Test – Testvindende tablets 2018

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

0

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der findes rigtig mange forskellige former for tablet-pc’er på det danske marked. Det er også ensbetydende med, at hvis du har intentioner om at skulle investere i en sådan enhed, så kan det sagtens vise sig at være en relativt vanskelig beslutning, da der er mange ting, der skal tages op til overvejelse, inden du kan foretage en god beslutning. Der er derfor også rigtig mange faktorer, du er nødsaget til at overveje, hvis du har planer om at investere i en tablet – i hvert fald hvis du gerne vil sikre dig, at du laver et ordentligt køb.

De mange tablets, der kan findes på det danske marked adskiller sig på en lang række af forskellige punkter. Det er både positivt og negativt, eftersom det naturligvis er ensbetydende med, at alle og enhver vil være i stand til at finde frem til lige netop dén tablet, der er den mest ideelle for deres vedkommende. Det er dog samtidig også ensbetydende med, at der vil være en række forskellige tablet-pc’er, der ikke har din interesse og som derfor blot skal frasorteres – og det er lige netop derfor, at det er vigtigt, at du har styr på dine krav og dine præferencer.

Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at det derfor kan vise sig at være relativt svært at skulle finde frem til lige netop dén tablet, der er den bedste for dit vedkommende. Du kan dog med garanti finde god hjælp i denne tablet test, hvor du har muligheden for at se nærmere på en række forskellige typer af tablets, hvilket selvfølgelig betyder, at der med stor sandsynlighed også vil være en god tablet for dit vedkommende. Du finder dertil også forskelligt information, der er relevant i forbindelse med købet af en tablet.

Samsung Galaxy Tab S2 - Førende tablet-pc fra Samsung

Samsung Galaxy Tab S2 - Førende tablet-pc fra Samsung
Forhandler Pris Information
Wupti 3273 kr. Se produkt

Samsung har formået at tage én af de førende pladser på markedet for tablet-pc’er med deres Galaxy Tab-serie, der har mange associationer og forbindelser til deres Galaxy-serie af smartphones. I dette tilfælde er der tale om deres Galaxy Tab S2, der blandt andet kan bryste sig af, at være udstyret med en Super AMOLED-skærm, der har en høj kontrast, viser meget skarpe detaljer og livfulde farver, der er med til at gøre det til en sand drøm for dig at benytte dig af tablet-pc’en.

Ydermere, så kan Samsung Galaxy Tab S2 også bryste sig at være en meget tynd tablet, der er blevet fremstillet med en metalramme, der ikke blot er med til at give den et smukt, moderne udseende, men samtidig er det også med til at sikre, at den ligger rigtig godt i hånden, hvilket er vigtigt, hvis den skal bruges i længere perioder. Selve skærmen er 8″ stor og batterilevetiden lyder på intet mindre end helt op til 14 timer, hvorfor du ikke skal være bange for at løbe tør for strøm. Ligesom øvrige enheder fra Samsung, så er denne naturligvis også Android-baseret.

Se unboxing af Samsung Galaxy Tab S2:


Lenovo YOGA Book - Mobil produktivitet på et helt nyt niveau

Lenovo YOGA Book - Mobil produktivitet på et helt nyt niveau
Forhandler Pris Information
Wupti 3988 kr. Se produkt

Lenovo er også én af de producenter, der følger rigtig godt med på leasingmarkedet, hvilket de blandt andet beviser rigtig godt med deres Lenovo YOGA Book. Det er en såkaldt 2-i-1-tablet, der med garanti vil kunne sikre dig, at din mobile produktivitet kommer til at nå et niveau, du aldrig havde troet, den ville nå. Du får blandt andet mulighed for at tage notater, skrive dokumenter eller lave skitser med den medfølgende pen med ægte blæk, mens du kan skrive løs på det såkaldte Halo-tastatur, der kan vises, når det faktisk skal bruges.

Du vil med garanti få en masse fra hånden med denen enhed fra Lenovo. Ikke nok med det, så skal det selvfølgelig også understreges, at den både er tynd, let og stilfuld, og er blevet skabt til at kunne forøge din produktivitet, når du er på farten, hvad end der er tale om skole- eller erhvervsmæssig brug af enheden. Den har en skærm, der er 10,1″ stor, hvorfor du ikke kommer til at mangle skærmplads og dertil er den også blevet udstyret med både 4 GB RAM og 64 GB harddisk, hvorfor pladsmangel heller ikke bliver et problem.


Apple iPad mini 4 - Rejsevenlig tablet fra Apple

Apple iPad mini 4 - Rejsevenlig tablet fra Apple
Forhandler Pris Information
Wupti 3764 kr. Se produkt

Hvis du er rigtig glad for Apple og deres produkter, så bør du bestemt vælge at tage et nærmere kig på iPad mini 4, hvis du leder efter en tablet med en god størrelse, der gør det muligt for dig at have den med rundt. Her er der nemlig tale om en enhed, der er blevet udstyret med både en rigtig flot og lækker 7,9″ Retina-skærm og en lynhurtig A8-processor, der selvfølgelig kan sikre dig, at der ikke opstår ventetid, uanset om du skal besvarer mails, læse nyheder eller noget helt tredje.

iPad mini 4 fra Apple kan tage æren af, at være den absolut tyndeste og letteste iPad nogensinde, da den ikke er mere end 6,1 mm. tyk og blot vejer 299 gram. Den er udstyret med en kraftig processor, der sikrer, at du får en ydelse, der er meget nær ydelsen i en helt ordinær PC, hvorfor du har det nødvendige kraft til at klare alskens typer af opgaver med denne tablet-pc fra Apple. Apple har også arbejdet meget med at forbedre det trådløse netværk i denne iPad mini, hvilket betyder, at det altid arbejder hurtigt og problemfrit.


Apple iPad Air 2 - Tynd og luksuriøs tablet-pc fra Apple

Apple iPad Air 2 - Tynd og luksuriøs tablet-pc fra Apple
Forhandler Pris Information
Wupti 2943 kr. Se produkt

Hvis du har et ønske om at investere i en tablet-pc, der er en kende større end den model fra Apple, der er blevet beskrevet ovenfor, men dog fortsat har et ønske om, at den respektive tablet-pc skal være fra Apple, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du bør vælge at se nærmere Apple iPad Air 2, der kan bryste sig af, at være udstyret med en 9,7″ Retina-skærm, men samtidig kan den også bryste sig af, at være blot 6,1 mm. tyk ligesom iPad mini 4, der er blevet beskrevet ovenfor.

Skærmen er blevet udstyret med en såkaldt anti-spejling-overflade, hvilket faktisk er ensbetydende med, at spejling på skærmen er blevet reduceret med intet mindre end 56%. Det er med til at sikre dig langt bedre skærmforhold, selvom den bliver brugt i skarpt lys f.eks. Apple har valgt at udstyre deres nye iPad Air 2 med en 40% hurtigere processor (A8X-processor, der erstatter den tidligere A7-processor). Bruger din tablet til at tage billeder eller til at videochatte, så bliver du glad for, at iPad Air 2 har fået opgraderet begge sine kameraer.


Microsoft Surface Pro 4 - Tablet og laptop samlet i én enhed

Microsoft Surface Pro 4 - Tablet og laptop samlet i én enhed
Forhandler Pris Information
Wupti 7899 kr. Se produkt

Der bør bestemt ikke være nogen tvivl om, at Microsoft Surface Pro er én af de mest solgte tablet-pc’er på det danske marked, hvilket med garanti skyldes, at den er blevet lavet som en form for blanding mellem en tablet og en laptop. Den er derfor også blevet udstyret med en 12,3″ stor PixelSense-berøringsskærm og er blevet baseret på Windows 10 Pro, som ligeledes også er det operativsystem, du kender fra en ganske almindelig PC, men dog med lidt tweaks, der forbedrer det til tablet-brug.

Med Surface Pro 4 kan du være sikker på, at du både får alsidigheden fra en laptop og letheden fra en tablet, da den vejer blot 766 gram og derfor også er særdeles nem at have med rundt. Der kan tilkøbes et tastatur, der er skabt specifikt til denne enhed, der med garanti vil kunne give dig følelsen af, at denne enhed er som en kombination af en tablet og en laptop. Der medfølger også en såkaldt Surface Pen, der f.eks. gør det nemt for dig at bruge denne enhed til at tage notater, lave skitser og meget andet.


Hvorfor skal jeg investere i en tablet-pc?

Hvis du er typen, der enten er glad for gaming eller derimod arbejder en del med krævende medieopgaver, så er det ikke sikkert, at det i lige netop denne forbindelse er en tablet-pc, du skal investere i. Det er dog ikke ensbetydende med, at du slet ikke vil kunne finde glæde i, at have en tablet-pc, for der skal nemlig ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør vælge at investere i en tablet-pc. Derfor vil der med garanti også være én eller flere gode grunde for lige netop dit vedkommende.

Er du én af de forbrugere, der ikke har brug for en synderligt højt ydelse, men derimod blot har et ønske om at investere i en enhed, der kan bruges til de fleste dagligdagsting såsom at surfe rundt på nettet, læse og besvare e-mails, og lignende opgaver, så skal der ikke være nogen tvivl om, at en tablet bestemt må siges at være et oplagt i denne sammenhæng. Den er typisk billigere end en ordinær PC og der er mange aspekter af en tablet-pc, der er langt smartere end hvad en ordinær PC vil kunne bryste sig af, hvorfor det kan vise sig at være et rigtig godt køb.

Læs også: PC skærm test

Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at en tablet kan bruges til mange ting, men den er dog særligt oplagt i forbindelse med at surfe på nettet, læse e-bøger, besvare e-mails, se film og lignende opgaver og aktiviteter. Oftest vil en tablet-pc også have en særdeles lang batteritid, hvorfor den ikke skal lades op hele tiden. De er oven i købet også nemme at have med rundt, da de intet vejer og samtidig heller intet fylder. Der findes dertil også en lang række forskellige typer af apps og programmer til de mange forskellige typer af tablet-pc’er, hvilket du naturligvis også vil kunne få stor glæde af.

Hvilken tablet skal jeg vælge?

Hvis du har besluttet dig for, at du ønsker at investere i en tablet, så er næste skridt naturligvis at finde ud af helt præcist hvilken tablet, du ønsker at investere i. Der skal bestemt ikke lægges skjul på, at der er rigtig mange faktorer, der har relevans i denne sammenhæng og som du derfor også skal sørge for at tage op til overvejelse. Noget af det absolut første, du skal gøre klart med dig selv er, hvilket styresystem, du ønsker din kommende tablet-pc skal være baseret på, da det i høj grad er noget, der adskiller de forskellige modeller fra hinanden.
Langt de fleste styresystemer kender du fra de forskellige smartphones, hvilket også betyder, at der oftest skal vælges mellem enten iOS (iPad), Android eller Windows. Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Android sidder på langt størstedelen af markedet, da deres system blandt andet kan findes i modeller fra Samsung, Sony, Lenovo og mange, mange flere. Hvis du leder efter en relativt billig tablet-pc, så er det også en model baseret på enten Android eller Windows, du skal gå på jagt efter, da de – som udgangspunkt – vil være en kende billigere at investere i end én af de mange iPad-modeller fra Apple.

Apple sider bestemt også på en stor del af markedet for tablet-pc’er med deres forskellige varianter af iPad. Disse moduler er naturligvis baseret på iOS, der for mange er det foretrukne system i denne forbindelse, da det er noget, de kender fra deres iPhone. Derfor er det naturligvis også særdeles vigtigt, at du sørger for at finde ud af, hvad du egentlig har af krav til din tablet-pc – og i særdeleshed hvad, du har af krav og præferencer, når det kommer til det operativsystem, der driver den respektive tablet. Du bør dog også overveje enhedens specifikationer, størrelse, udseende og meget, meget andet.

Tablet-pc’er er fremtiden

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at de mange tablet-pc’er, der er mulighed for at finde på det danske marked er kommet for at blive. De begynder stille og roligt at erstatte de ordinære PC’er, hvorfor det også er en god idé, at hoppe med på bølgen allerede nu – der kommer med garanti et tidspunkt, hvor priserne ender med at stikke af.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here