Toaster Test – Bedst i test finder du her

0

Det er de færreste danskere, der vil sige nej til at sætte tænderne i en sprød, varm og delikat toast, som kommer direkte fra toasteren.

Du er havnet på den helt rigtige side, hvis du leder efter en toaster – også kendt som en toastmaskine. Betragter du en toaster som et uundværligt køkkenredskab, så skal du selvfølgelig på udkig efter den bedste toaster til prisen.

Du kan med en toaster tilberede toastbrød på ingen tid, så du kan få stillet din sult og få tanket energi op. Der findes rigtigt mange toastere, så det gælder for dig om at vælge din toaster med omhu, så du ikke kommer til at fortryde dit køb på et senere tidspunkt.

I denne test vil vi hjælpe dig med at finde din ideelle toaster, ligesom vi vil gøre dig klogere på, hvordan du kan lave de bedste toasts til dig selv og dine venner.

De fire bedste toastere på markedet

Det ville kræve meget spalteplads at skulle omtale alle gode toastere, så vi har valgt kun at omtale de bedste toastere. Du kan i de kommende afsnit finde ud af, hvilke fire toastere vi mener er de bedste i øjeblikket. Vi har naturligvis testet toastere fra mange forskellige brands.

Krups Grcic toaster

Krups Grcic toaster
ForhandlerPrisInformation
kitchenone332 kr.Se produkt

Krups Grcic er testens bedste toaster, og det er der selvfølgelig en logisk forklaring på. Denne toaster er blevet kåret som testvinder af både Testguro og Forbrugerrådet Tænk, hvilket er et stort kvalitetsstempel i sig selv.

Prisvenlig toaster med god kapacitet og nem rengøring

Krups Grcic er en prisvenlig toaster, som byder på god kapacitet. Toasteren kommer nemlig med ekstra dybe og brede plader, hvor der er plads til at grille store toastbrød. Der er mulighed for at grille to toasts på en gang, hvilket du med fordel kan benytte dig af, hvis du er ekstra sulten eller har en ven på besøg.

Pladerne er med non-stick belægning, hvilket er med til at sikre lettere rengøring og anvendelse. Toasteren har cool-touch håndtag, hvilket har haft en positiv indvirkning på brugervenligheden. Det er nemt at holde øje med, om toasteren er tilstrækkelig varm, da du blot skal holde øje med kontrollampen, som vil lyse grønt eller rødt.

Høj temperatur, ledningsopbevaring og varmeisolerede håndtag

Krups Grcic er lynhurtig at varme op, og den høje temperatur er med til at sikre et fremragende resultat hver gang. Du kan være helt tryg ved at bruge denne toaster, som er udstyret med varmeisolerede håndtag.

Denne testvindende toaster imponerer også på andre punkter. Det er bl.a. værd at fremhæve praktisk ledningsopbevaring og mulighed for at opbevare toasteren vertikalt.

De vigtigste specifikationer:

 • Effekt: 850 watt
 • Non-stick belægning: Ja

OBH 2-I-1 sandwich maker toaster

OBH 2-I-1 sandwich maker toaster
ForhandlerPrisInformation
kitchenone382 kr.Se produkt

OBH 2-I-1 sandwich maker er uden tvivl en af de bedste toastere på markedet, hvorfor toasteren fortjener at få en masse rosende ord med på vejen.

Smart toaster med udskiftelige plader og fremragende grillfunktion

OBH 2-I-1 sandwich maker er en smart toaster, der gør det muligt at tilberede sprøde og lækre toasts på ganske få minutter. Du kan tilberede stort set alle brødtyper i denne toaster, hvor der er god plads til både tyndt og tykt toastbrød.

Denne toaster bliver leveret med to udskiftelige plader til henholdsvis sandwiches og til grill. Du kan nemt og hurtigt folde toasteren op, hvis du ønsker at bruge den effektive grillfunktion. Du kan prøve kræfter med grillfunktionen, hvis du ønsker at grille kød, grøntsager eller noget helt tredje.

Solid, praktisk og rengøringsvenlig

OBH 2-I-1 sandwich maker er en solid toaster, der er fremstillet af kvalitetsmaterialer. Du kan efter brug pille pladerne ud og lægge dem i opvaskemaskinen, hvis du gerne vil slippe for at vaske dem af i hånden.

Du får en effektiv og pålidelig toaster, som du stolt kan vise frem i dit køkken, ligesom du nemt kan finde plads til maskinen i dit køkkenskab. Det er også værd at tage et kig på de to simple kontrollamper – henholdsvis Power og Ready. Ledningen måler 1,2 meter i længden, hvilket er en ganske fornuftig ledningslængde.

De vigtigste specifikationer:

 • Effekt: 750 watt
 • Non-stick belægning: Ja

Tefal XL Health Grill toaster

Tefal XL Health Grill toaster
ForhandlerPrisInformation
Wupti899 kr.Se produkt

Tefal XL Health Grill er endnu en af de toastere, du skal kende til, hvis du gerne vil have fingrene i en brugervenlig og effektiv toaster fra en anerkendt producent. Det er i hvert fald meget sandsynligt, at du vil kunne stille dig tilfreds med denne skønne toaster.

Stor toaster med mange forskellige funktioner og detaljer

Tefal XL Health Grill er en toaster, der adskiller sig fra traditionelle toastere, fordi den kommer med mange forskellige funktioner. Der er flere anvendelsesmuligheder med denne toaster, hvor du kan tilberede toast, kød, grøntsager og meget mere. Den kan således fungere som både bordgrill og toaster.

Det er ualmindeligt nemt at betjene denne toaster takket være de praktiske non-stick belagte plader og den aftagelige drypbakke. Du kan smide både pladerne og den aftagelige drypbakke i opvaskemaskinen efter brug, så du kan spare tid og energi.

Justerbar termostat og flot design

Tefal XL Health Grill er en stor, men samtidig flot og elegant toaster, som vil kunne gøre sig nyttig i ethvert dansk hjem. Foruden designet er det også værd at rose den justerbare termostat, som gør det nemt at indstille den ønskede temperatur.

Den eneste ulempe ved denne toaster er, at den er meget dyrere i drift sammenlignet med den gennemsnitlige toaster.

De vigtigste specifikationer:

 • Effekt: 2400 watt
 • Non-stick belægning: Ja

Cloer Sandwich toaster

Cloer Sandwich toaster
ForhandlerPrisInformation
Wupti553 kr.Se produkt

Cloer Sandwich er en stor og rummelig toaster, som gør det muligt at tilberede toasts til hele familien på én gang. De fleste toastere kan kun lave to toasts ad gangen, men denne toaster kan lave hele fire toasts ad gangen.

Familievenlig toaster med bruningskontrol og indikationslys

Cloer Sandwich betragtes som en familievenlig toaster, fordi den har en ekstra stor kapacitet. Toasteren kan rumme op til fire toasts på én gang, og den sørger desuden for at skære dine toasts over, så de er nemmere at fortære for både børn og voksne.

Producenten har valgt at forsyne denne toaster med indikationslys, så du bliver gjort opmærksom på, hvornår maskinen er varm og klar til brug. Toasteren har også bruningskontrol, hvilket er med til at sikre et hurtigt og perfekt resultat.

Skridsikre gummifødder og sølvlakeret kabinet

Cloer Sandwich er en yndig toaster, som imponerer omverdenen med sit sølvlakerede kabinet. Stilmæssigt er det en toaster, der passer glimrende ind i det moderne køkken.

Den omtalte toaster er også blevet udstyret med skridsikre gummifødder, så den altid vil stå sikkert og stabilt på køkkenbordet.

De vigtigste specifikationer:

 • Effekt: 1800 watt
 • Non-stick belægning: Ja

Valg af toaster – Hvad er vigtigt?

Det er nemt at finde en toaster, hvis man ikke stiller nogle krav, men så er det til gengæld meget tvivlsomt, at du vil blive glad for dit køb. Du skal have øje for mange forskellige parametre, hvis du skal finde den perfekte toaster til dit køkken.

Men hvad er vigtigt? Det vil vi benytte lejligheden til at kigge nærmere på nedenfor:

 • Størrelse og kapacitet – De fleste toastere kan tilberede 1-2 toasts ad gangen, men der er også toastere, der kan tilberede endnu flere toasts samtidig. Det er i den anledning, at man taler om kapacitet, som er en vigtig parameter for de fleste. Skal du købe en toaster til familiebrug, så bør du gå efter en større toaster.
 • Kvalitet – Der er intet i vejen for at købe en billig toaster, så længe man ikke går på kompromis med kvaliteten. Kvaliteten spiller en stor rolle, da det ikke er alle materialer, der er lige holdbare og stabile.
 • Ydeevne – Ydeevnen bør altid fylde mest i din samlede vurdering, så du ikke kommer til at købe en toaster, der ikke lever op til dine forventninger. En god toaster skal være hurtig at varme op, ligesom den skal kunne sikre en jævn tilberedning af toastbrød.
 • Energiforbrug – Hvis du ønsker at tage hensyn til både miljø og økonomi, så skal du købe en toaster med et lavt energiforbrug. Vi har erfaret, at der er stor forskel på, hvor dyre toastere er i drift.
 • Anvendelse og sikkerhed – Du skal gå efter en toaster, der er nem og sikker at anvende, så du kan mindske din risiko for at komme til skade. Vi kan i øvrigt godt afsløre, at det ikke er alle producenter, der har valgt at prioritere sikkerheden lige højt.

Sådan rengører du din nye toaster

Det er som regel meget overkommeligt at rengøre en toaster, men der er naturligvis nogle toastere, der er nemmere at rengøre end andre.

Det er vigtigt, at du ved lidt om, hvordan du skal rengøre din toaster, da korrekt rengøring og vedligeholdelse kan være med til at forlænge levetiden. Det er ikke nødvendigt at skrive en lang guide om emnet, men vi vil gerne give dig et par gode tips med på vejen:

 1. Put aftagelige dele i opvaskemaskinen – Hvis de aftagelige dele kan tåle en tur i opvaskemaskinen, så er der ingen grund til at vaske delene i hånden. Det er som regel muligt at putte plader og drypbakke i opvaskemaskinen, så hvorfor ikke benytte dig af muligheden?
 2. Brug en blød svamp – Hvis du har købt en toaster uden aftagelige dele, så skal du selv i gang med at rengøre delene. Du kan som regel klare rengøringen ved at bruge en blød svamp, mildt opvaskemiddel og køkkenrulle. Du bør af sikkerhedsmæssige grunde vente med at rengøre toasteren til, at den er kølet ned efter brug.

Du kan med andre ord sagtens finde tid til at rengøre din toaster, selvom du har travlt og gerne vil i gang med nogle af dagens øvrige gøremål.

Du kan spise toast på alle tidspunkter af døgnet

Den helt store fordel ved toast er, at du kan spise toastbrød på alle tidspunkter af døgnet. Du kan med fordel finde din toaster frem, når du skal tilberede en nem og lækker frokost, aftensmad eller morgenmad. Det er også meget almindeligt at servere toast som natmad, så det er også en mulighed.

Vi danskere er generelt glade for at spise toast i dagligdagen. Det gælder både børn og voksne i en bred aldersgruppe. En toast er ikke bare en toast, da der faktisk findes mange forskellige opskrifter. Du kan overveje at lade dig inspirere af nedenstående, hvis du leder efter den perfekte opskrift:

 • Traditionel toast (toastbrød med skinke og ost)
 • Cowboy toast (toastbrød med kød og grøntsager)
 • Græsk toast (toastbrød med hasselnødder, græsk yoghurt og honning)

Hvad enten du er til traditionel toast, cowboy toast, græsk toast eller en helt fjerde type, så kan du komme i gang med at tilberede toastbrød med en effektiv toaster fra vores test.

Du kan sagtens spise toast, selvom du er på slankekur, men det kræver selvfølgelig, at du tænker over, hvilke råvarer du bruger. Det er selvsagt ikke hensigtsmæssigt at fylde sig med fed ost og lyst brød, hvis man drømmer om at tabe sig.

Hvad koster en god toaster?

Du kan måske være tilbøjelig til at tro, at en god toaster koster en formue, da man siger, at pris og kvalitet hænger sammen. Det er korrekt, at der typisk er en sammenhæng mellem pris og kvalitet, men vi kan berolige dig med, at det er muligt at købe en god toaster trods et lavt budget.

Du har måske allerede lagt mærke til, at flere af de toastere vi har omtalt i vores test befinder sig i den lave prisklasse. Det er bemærkelsesværdigt, da vi netop har udvalgt de bedste toastere på det danske marked. Du kan på baggrund af din nuværende økonomiske situation vurdere, hvor mange penge du vil spendere på din kommende toaster.

Hvis du hører til den del af befolkningen, som kunne leve af toastbrød, så skal du bestille en toaster allerede i dag, så du kan få stillet din trang. Der er mange online forhandlere af toastere, så du kan sagtens købe den ønskede toaster på nettet. Den bestilte toaster vil blive leveret direkte til din hoveddør, så du kan pakke den ud og tage den i brug om kort tid. Der ydes to års reklamationsret på alle toastere, som er købt hos en europæisk forhandler.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here