TV lærred Test – Lærred til projektor

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

0

Har du besluttet dig for, at TV’et i stuen skal udskiftes med et lærred eller har du derimod intentioner om, at skulle lave en hjemmebiograf, så skal du naturligvis investere i et nyt TV lærred. Der findes mange forskellige lærreder på det danske marked, der kan bruges til begge formål, og derfor finder du naturligvis også en model, der appellerer til dig.

De forskellige lærreder, du kan finde på det danske marked adskiller sig fra hinanden på baggrund af flere forskellige faktorer. Derfor er det også vigtigt, at du har en god forståelse for hvad, du reelt set leder efter. Det store udvalg er dog med til at sikre, at du også vil kunne finde et lærred, der egner sig perfekt til dét formål, du skal bruge det til.

I denne TV lærred test bliver du præsenteret for en række forskellige lærreder, der har udmærket sig på forskellig vis. Det betyder også, at du er garanteret, at der er tale om lærreder af høj kvalitet. Du kan derfor roligt og med tryghed vælge at investere i ét eller flere af de lærreder, der er blevet beskrevet nedenfor, uanset hvad, de skal bruges til.

Tangent Danmark – Instaal INSMAN 30 240C Lærred

Test af Tangent Danmark – Instaal INSMAN 30 240C Lærred
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti 1.099,00 1.099,00 Læs mere

Instaal INSMAN 30 240C er – uden tvivl – et lærred, der egner sig rigtig god til dig, der har planer om, at skulle etablere en form for hjemmebiograf derhjemme, men samtidig også har et ønske om, at kunne holde sin investering på et nogenlunde sobert niveau, da det er et lærred, der kan købes til en god pris, men stadig leverer en god oplevelse.

Det bør desuden også nævnes, at der er tale om et lærred, der byder på en rigtig god størrelse. Det måler nemlig intet mindre end 250 cm. x 190 cm., hvilket er en størrelse, der er passende for de fleste. Dertil skal det selvfølgelig også nævnes, at selve betragtningsområdet lyder på 240 x 135 cm. ved det klassiske 16:9-format, du også kender fra TV.

Kan monteres på både vægt og loft

Du har mulighed for at montere dette lærred på både loft og væg. Det betyder også, at hvis, du har planer om at investere i Instaal INSMAN 30 240C, så kan du selv frit vælge mellem, hvorvidt du ønsker at montere dit lærred på din væg eller på loftet. Det skyldes, at det har en ekstra længde, der gør det muligt at montere lærredet i dit loft.

Ydermere, så er det også værd at notere, at Instaal INSMAN 30 240C kan bryste sig af, at være belvet antistatisk behandlet, mens selve materialet naturligvis også er fremstillet med antikrøl, så du er sikker på, at du får et glat og rent billede på lærredet. Det kommer desuden med sorte kanter og er et lærred, der byder på gain 1.0.

De vigtigste specifikationer

 • Lærredstørrelse: 250 cm. x 190 cm.
 • Betragtningsområde: 240 cm. x 135 cm.
 • Format: 16:9.
 • Montering: Loft eller væg.

Tangent Danmark – Instaal INSTRI 170 Lærred

Test af Tangent Danmark – Instaal INSTRI 170 Lærred
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti 999,00 999,00 Læs mere

Hvis du foretrækker et lærred, der ikke skal monteres på hverken din væg eller på dit loft, så kan du i stedet vælge at se nærmere på Instaal INSTRI 170 fra Tangent Danmark. Her er der nemlig tale om et transportabelt lærred, der bliver leveret med en medfølgende fod i en god højde, som du dermed også har nemt ved at monteret selve lærredet på.

Ikke nok med, at dette er med til at sikre, at du slipper for at skulle bruge tid på at monteret dit lærred på din væg eller på dit loft, så betyder det også, at du blot kan pakke det sammen og gemme det væk, hvis du ikke ønsker at det stående fremme på permanent vis. Det kan være en fordel for mange, som ikke synes, det er flatterende, at det hængende eller stående hele tiden.

Kan tilpasses til samtlige formater

Ydermere, så er det bestemt også en fordel, at du vælger et lærred på fod som f.eks. Instaal INSTRI 170 fra Tangent Danmark, da det er noget, der giver dig muligheden for at tilpasse det i højden. I og med, at du frit kan tilpasse det i højden, så har du også mulighed for at kunne indstille dit lærred til at kunne bruges sammen med samtlige formater.

Mere specifikt, så kan du indstille dit Instaal INSTRI 170 Lærred til hele tre forskellige formater: 1:1, 4:3 og 16:9, hvoraf det sidstnævnte er det mest almindelige format. Her er der desuden igen tale om et oplagt bud for dig, der gerne vil lave en mindre hjemmebiograf, men helst ikke ser, at deres lærred koster for meget, da det kan købes til en god pris.

De vigtigste specifikationer

 • Lærredstørrelse: 170 cm. x 170 cm.
 • Gain: 1.0.
 • Format: 1:1, 4:3 og 16:9.
 • Montering: Transportabel med fod.

Tangent Danmark – Instaal INSMOT 30 240C Motor Lærred

Test af Tangent Danmark – Instaal INSMOT 30 240C Motor Lærred
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti 1.999,00 1.999,00 Læs mere

Hvis du gerne vil være sikker på, at du ikke går på kompromis med valget af dit lærred, så er det selvfølgelig en oplagt idé, at du vælger at investere i en model, der kan bryste sig af, at være motoriseret. På denne måde skal du ikke selv trækket læderet eller være tvunget til at lade det hænge – i stedet kan du blot køre det ned ved hjælp af motoren.

Er det noget, du har gjort dig overvejelser om, så bør du bestemt vælge at se nærmere på Instaal INSMOT 30 240C fra danske Tangent Danmark. Der er tale om et lærred, du kan rulle ned ved hjælp af en motor og det hele er naturligvis noget, du kan styre ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening – nemmere bliver det ganske enkelt ikke.

Kan monteres på både væg og loft

Det skal naturligvis også gøres klart, at du har mulighed for at montere Instaal INSMOT 30 240C på både væg og loft. Derfor kan du naturligvis også montere på en måde, der virker hensigtsmæssig for dit vedkommende. Uanset om du vælger væg eller loft, så kan du selvfølgelig gøre brug af motoren til at både rulle dit lærred op og ned efter behov.

Selve lærredet har en størrelse, der lyder på 250 cm. x 190 cm., hvilket også er ensbetydende med, at du har god plads at nyde alt lige fra film til TV-udsendelser på. Betragtningsområdet lyder på 240 cm. x 135 cm., hvilket også betyder, at det foregår i et 16:9-format. Lærredet kan bryste af, at være blevet behandlet med et antistatisk behandlingsmiddel.

De vigtigste specifikationer

 • Lærredstørrelse: 250 cm. x 190 cm.
 • Betragtningsområde: 240 cm. x 135 cm.
 • Format: 16:9.
 • Montering: Væg eller loft.

Netkom Lærred 50"

Test af Netkom Lærred 50
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti 1.299,00 1.299,00 Læs mere

Hvis du ønsker at etablere en løsning, der ikke er permanent og derfor også har et ønske om, at undgå et lærred, der skal monteres på enten dit væg eller dit loft, så kan du vælge at se nærmere på dette lærred, der kommer fra Netkom. Det er nemlig et transportabelt lærred, der nemt kan stilles op, så du kan nyde alt fra film til TV-programmer på det.

Som navnet også giver antydning af, så er der tale om et lærred, der byder på et betragtningsområde, der lyder på 50 tommer, mens selve lærredet måler 107 cm. x 76 cm. Derfor skal du også være opmærksom på, at det ikke er et synderligt stort lærred sammenlignet med nogle af de øvrige lærreder, der er blevet beskrevet i denne TV lærred test.

Nemt at trække ud og stille op

Det skal selvfølgelig gøres klart, at der her er tale om et lærred, der er særdeles nemt for dig både at trække ud og stille op. Du skal blot stillet det og trække lærredet ud – mere er der faktisk ikke i dét. Derfor skal du heller ikke være bekymret for, at det kommer til at tage dig lang tid, at skulle stille dit lærred op, når du gerne vil se film eller lignende.

I og med, at det også er transportabel, så er det også muligt for dig at have det med, hvis du f.eks. skal i sommerhus eller lignende. Der medfølger nemlig en taske, som du nemt kan pakke dit transportable lærred fra Netkom ned i, hvis du har planer om, at skulle have det med. Det er desuden også neutralt, hvorfor lærredet kan bruges til flere ting.

De vigtigste specifikationer

 • Lærredstørrelse: 107 cm. x 76 cm.
 • Betragtningsområde: 50 tommer.
 • Format: 16:9.
 • Montering: Opstilling.

Tangent Danmark – Instaal Insmot Motor Lærred

Test af Tangent Danmark – Instaal Insmot Motor Lærred
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Wupti 1.499,00 1.499,00 Læs mere

Her er der igen tale om et lærred, der kommer med en motor, der naturligvis også er ensbetydende med, at det hele er motoriseret og du derfor ikke skal rejse dig for at kunne trække dit lærred ned eller op på manuel vis. Derfor er det også det perfekte lærred for dig, der ønsker at skulle skabe en rigtig god hjemmebiograf med reel biograffølelse.

Det bør desuden også nævnes, at denne model kan monteres på både væggen og på loftet. På denne måde kan du selv bestemme hvordan, du ønsker at montere dit lærred fra Tangent Danmark. Uanset hvad, du vælger, så kan du blot trykke på en knap og derefter vil dit lærred rulle ned – og det kræver selvfølgelig blot at bruge den medfølgende fjernbetjening.

Med antistatisk behandling

Hele lærredet har fået en antistatisk behandling, hvilket naturligvis også er med til at give en sublim oplevelse og et rigtig godt billede uanset, hvorvidt du har planer om, at se fodbold, TV-serie eller blot et TV-program. Selve lærredet har en størrelse, der lyder på 210 cm. x 170 cm., mens selve betragtningsområdet har en størrelse på 200 cm. x 114 cm.

Du kan bruge lærredet med et format, der lyder på 16:9, hvilket naturligvis er det mest almindelige format, som du også kender fra TV’et. Ydermere, så skal det også nævnes, at det kommer med antikrøl, så du får et rent og glat billede. Kanterne på dette Install Insmot-lærred fra Tangent Danmark er med sorte kanter og kommer med gain 1.0.

De vigtigste specifikationer

 • Lærredstørrelse: 210 cm. x 170 cm.
 • Betragtningsområde: 200 cm. x 114 cm.
 • Format: 16:9.
 • Montering: Væg eller loft.

Hvad skal være i fokus, når jeg vælger nyt TV lærred?

Der bør naturligvis ikke herske nogen tvivl om, at der findes rigtig mange lærreder på det danske marked. Derfor skal det også gøres klart, at du har mulighed for at vælge blandt et væld af forskellige modeller. Det er vigtigt, at du sørger for at vælge med henblik på dine egne krav og behov – og det er vigtigt, at du har fokus en række særlige aspekter.

Som nævnt, så er der flere aspekter, du skal holde fokus på. Nedenfor kan du læse om en række af de mest vitale aspekter af dit valg. Sørger du for at have fokus på dette, så har du også de bedste forudsætninger for at finde frem til lige netop dét TV lærred, der er det bedste for dit vedkommende set i forhold til de krav og behov, du har.

Størrelse

Det er selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at overveje valg af størrelse. Du kan finde lærreder i rigtig mange størrelser. Derfor kan du med garanti også finde en størrelse, der er god for dit vedkommende. Det kan være, at du har planer om, at det skal være et stort lærred eller at du derimod blot vil have et lille ét af slagsen, som du f.eks. også kan gemme væk.

Motor

Som du med garanti også har observeret ovenfor, så er der også mulighed for at få modeller med motor. Det betyder, at du kan køre dit lærred op og ned ved hjælp af en fjernbetjening. Det er ikke noget, der er en nødvendighed, men det skal dog gøres klart, at det bestemt er noget, du vil blive særdeles glad for, at du vælger at betale lidt ekstra for.

Format

De mange lærreder på det danske marked adskiller sig også på baggrund af format. Det betyder, at du kan finde et væld af lærreder med forskellige formater. Det afhænger meget af selve betragtningsstørrelsen, men de fleste lærreder er dog lavet til 16:9-formatet, som langt de fleste også kender fra TV’et, hvor det samme format bruges.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here