Væghængt Biopejs Test – Bedste biopejse til ophæng

0

Der kan findes mange biopejse på det danske marked – og der kommer hele tiden flere til i takt med, at det er noget, som flere danskere får øjnene op for. Der bør ikke herske nogen tvivl om, at de mange biopejse hele tiden bliver mere populære. Mange bruger dem som pyntegenstande, mens andre derimod bruger dem som erstatning til en rigtig pejs.

Det bør dog understreges, at det er begrænset hvor meget varme, der kan afgives fra en biopejs. De kan give varme i et mindre omfang, men det bør dog ikke være den primære årsag til din investering. I stedet bør du fokusere på at vælge en model, der kan skabe en hyggelig stemning i din stue, spisestue, værelse hvor end, du placerer din biopejs.

Hvis du har bestemt dig for, at du gerne vil investere i en biopejs – og mere specifikt en væghængt én af slagsen, så er du kommet til det rette sted. I denne væghængt biopejs test bliver du præsenteret for nogle af de bedste og mest anerkendte modeller på markedet. Derfor finder du selvfølgelig også en model, der harmonerer dine krav og behov.

CUBO Biopejs – Sort

Test af CUBO Biopejs – Sort
Forhandler Pris Information
Biopejs 999,00 DKK Se produkt

Den første biopejs, du finder i denne artikel går under navnet CUBO. Det er en pejs, der kan bryste sig af, at have et flot, kvadratisk look – de har desuden også valgt at holde hele biopejsen i en sort farve. Det er selvfølgelig med til at sikre, at den har et meget monotont og eksklusivt look, der betyder, at den passer ind i enhver bolig og indretning.

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at det er en biopejs, der byder på åbne flammer. Det er med til at give en særdeles hyggelig atmosfære i dit hjem, uanset om du vælger at hænge den op i stuen, på dit kontor eller et helt tredje sted. Mange vælger også at investere i en CUBO-biopejs, fordi den kan skabe en hyggelig stemning.

Moderne og stilrent design

CUBO er en biopejs, der er både moderne og stilren – det er en model, der passer ind i alle boliger og dertil også kan bryste sig af, at harmonere med alle typer af dekor. Det er blandt som følge af det moderne og stilrene design, at denne biopejs er blevet én af de absolut mest populære modeller på det danske marked for bio- og bioethanolpejse.

Hvis du primært har hvide vægge i din bolig, så skal der selvfølgelig heller ikke være nogen tvivl om, at den kan stå i en rigtig god kontrast til en hvid væg, fordi den sorte farve er meget markant. Dertil bør det også gøres klart, at den har en rigtig god størrelse, da den måler 50 cm. i højden og 50 cm. i bredden, mens dybden lyder på godt og vel 12 cm.

Specifikationer

 • Brænderkapacitet: 0,5 liter
 • Brændetid på én opfyldning: 1-2 timer
 • Varmeeffekt (kW pr. time): 1,15 kW

Stor biopejs til væggen – Hvid

Test af Stor biopejs til væggen – Hvid
Forhandler Pris Information
Biopejs 4.999,00 DKK Se produkt

Hvis du er interesseret i, at investere i en både stor og flot biopejs til din hæng, der kan optage plads på væggen i stuen, så bør du se nærmere på denne model. Det er en biopejs, der drives af bioethanol og samtidig bør det også gøres klart, at den er blevet produceret i en række meget robuste materialer for at sikre en rigtig god holdbarhed.

Mere specifikt, så er denne biopejs blevet fremstillet i pulverlakeret stål, hvilket er ensbetydende med, at den har en stilren overflade hele vejen rundt. Derfor kan du også være sikker på, at dette er en model, der passer ind i alle typer af indretning – hvis du har hvide vægge i stuen eller hvor end, den skal placeres, så går biopejsen godt igen med den.

Tidløst og smukt design

Pejsen kan bryste sig af, at holde sit flotte look i rigtig mange år. Den har et tidløst design, da den smukke, hvide farve passer ind i enhver bolig – og altid vil gøre det. Hvis du har særligt fokus på at investere i en smuk biopejs, der ikke blot kan sprede hygge, men samtidig også kan fungere som en god pyntegenstand, så er dette en oplagt model.

Her skal du ikke vælge mellem stil eller hygge, for med denne store biopejs til væggen får du nemlig begge dele. Den har et både moderne og tidløst design, der gør, at den passer godt ind overalt, men ikke nok med det, så er du også garanteret, at der er tale om en biopejs, der er i stand til at sprede hygge i det rum hvor, du vælger at hænge den op.

Specifikationer

 • Brænderkapacitet: 3 x 1 liter
 • Brændetid på én opfyldning: 2-3 timer
 • Varmeeffekt (kW pr. time): 4,38 kW

Firkantet biopejs til væg – Hvid

Test af Firkantet biopejs til væg – Hvid
Forhandler Pris Information
Biopejs 1.999,00 DKK Se produkt

Her er der tale om en biopejs, der har et flot og stilrent design, der nærmest virker en kende futuristisk. Pejsen er naturligvis lavet til bioethanol og er blevet holdt i en hvid farve hele vejen rundt. Det eneste, der ikke er hvidt er selve brændkammeret, der er blevet produceret i stålmaterialer for at sikre, at kvaliteten bliver holdt helt og aldeles i top.

Langt de fleste biopejse på det danske marked er blevet lavet i enten en sort eller grå farve. Derfor er du også sikret, at en firkantet biopejs i hvid som denne model vil skille sig ud fra mængden. Der skal ikke være nogen tvivl om, at dette er en model, der er blevet populær på det danske marked, fordi den lige netop kan skille sig ud fra mængden.

Yderst moderne og passer til alle designarter

Det er en pejs, der er yderst moderne og som samtidig også kan bryste sig af, at passe rigtig godt til alle slags farver, stilarter og indretningsstile. Langt de fleste vælger også at investere i en biopejs som denne, fordi de leder efter en model, der har et moderne look, da den i lige så høj grad købes som værende en pyntegenstand og dekor til boligen.

Derfor kan du selvfølgelig også være sikker på, at denne firkantede biopejs til væggen har et moderne udtryk, der gør den til et rigtig godt supplement til din boligindretning. Dertil bør det også gøres klart, at denne pejs kan bryste sig af, at have en rigtig god størrelse, da den måler 58 cm. i både bredden og højden, mens dybden lyder på omtrent 17 cm.

Specifikationer

 • Brænderkapacitet: 1 liter
 • Brændetid på én opfyldning: 2-4 timer
 • Vægt: 12,5 kg.

Unik rund biopejs til væg – Sort

Test af Unik rund biopejs til væg – Sort
Forhandler Pris Information
Biopejs 3.999,00 DKK Se produkt

Hvis du er på udkig efter en biopejs, der ikke blot har et unikt design, men som samtidig også er både stor og fyldig, så bør du bestemt vælge at se nærmere på denne biopejs til væggen, der har en unik, rund form. Det er en biopejs, der består formår at fremstå særdeles smuk, mens den også har en unik evne til at skabe både ro og nærhed i alle lokaler.

Hele biopejsen er blevet fremstillet i stål, der efterfølgende er blevet pulverlakeret, så derfor bør der ikke herske nogen tvivl om, at du er garanteret en meget unik biopejs. Den har også et meget neutralt og monotont, men dog samtidig også et meget moderne look, eftersom den er blevet pulverlakeret i en sort farve hele vejen rundt.

Perfekt supplement til moderne indretning

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er mange, der vælger at investere i en biopejs, fordi den kan skabe varme. Det skal dog gøres klart, at en biopejs meget sjældent afgiver synderligt meget varme, så derfor er der også andre årsager til, at folk vælger at investere i en pejs som denne; den fungerer nemlig som dekor og pyntegenstand.

Hvis du er på udkig efter en unik biopejs til din væg, der også kan fungere som et perfekte supplement til moderne boligindretning, så vil denne model med sin flotte neutrale farve passe rigtig godt ind i alle hjem. Du kan selvfølgelig være sikker på, at biopejsen hverken vil afgive sod eller os, så derfor kan den også sagtens placeres i nærheden af møbler og deslige uden, at du skal være bange for, at det er noget, der kommer til at beskadige møbler eller vægge.

Specifikationer

 • Brænderkapacitet: 1,5 liter
 • Brændetid på én opfyldning: 2-3 timer
 • Varmeeffekt (kW pr. time): 2,16 kW

De fleste vælger en biopejs til væggen

Der skal ikke være nogen tvivl om, at langt de fleste, der er interesseret i, at investere i en biopejs vælger at se nærmere på de mange modeller, der kan bruges til væggen. Det skyldes nemlig, at det giver dig en mere autentisk og virkelighedstro følelse af, at det reelt set er en rigtig pejs, du har valgt at få installeret i din stue, kontor eller lignende.

Hvis du selv har overvejet at investere i en biopejs, så er det – med stor sandsynlighed – også noget, du har tænkt over i længere tid. I denne forbindelse har du muligheden for at vælge mellem modeller, der kan monteres på væggen eller som derimod kan placeres på gulvet – langt de fleste ender med at vælge en model, der er skabt til at hænge på væggen.

I denne forbindelse bør det dog gøres klart, at der findes mange biopejse på det danske marked, så derfor skal du også sørge for at vælge med omhu. Det er vigtigt, at dit fokus er på at vælge en model, der kan bryste sig af, at stemme godt overens med dine forskellige krav og præferencer, da det selvfølgelig kommer til at give dig det bedste resultat.

Væghængt model eller en indbygningsbiopejs

Endvidere, så er det også vigtigt, at du tager op til overvejelse, om du vil have en væghængt model, der blot hænger på væggen eller du derimod vil have en såkaldt indbygningspejs, der kan ses fra begge sider. Der er ikke noget, der hverken er rigtigt eller forkert i denne sammenhæng, hvorfor du skal sørge for at vælge med henblik på egne krav.

Hvis du har muligheden for det, så skal der ikke være nogen tvivl om, at en indbygningsbiopejs er et oplagt valg, da du dermed kan få glæde af pejsen fra begge sider. Det kræver dog, at det er noget, du reelt set har mulighed for at installere. Hvis ikke, så er der heldigvis også rigtig mange væghængte modeller på det danske marked.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here