Webcam Test – Bedste webcams til online kald

0

Det er de færreste laptops på markedet, der i dag ikke kommer med et webcam. Det er også ensbetydende med, at der selvfølgelig vil være en relativt stor sandsynlighed for, at du allerede har et webcam i din bærbare PC. Hvis du derimod ejer en stationær PC eller du derimod har valgt at investere i en bærbar PC, der ikke er blevet udstyret med et webcam, så er der naturligvis rig mulighed for at købe det efterfølgende, da der stadig er mulighed for at finde en lang række forskellige webcams på det danske marked, hvor du med garanti også kan finde et, der passer til dig.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at du har muligheden for at vælge mellem et bredt spektrum af forskellige typer af webcams, hvilket både er positivt og negativt. Det er blandt andet med til at sikre, at du kan være sikker på, at du også kan finde en variant, der stemmer perfekt overens med dine krav og behov, men du skal dog samtidig også være klar over, at du skal vælge blandt en lang række forskellige webcams, der ikke har din interesse og derfor skal frasorteres, så du dermed kan vælge det webcam, der appellerer mest til dig.

Hvis du leder efter et webcam, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du er kommet til det helt rette sted. I denne webcam test får du nemlig muligheden for at stifte bekendtskab med et bredt spektrum af forskellige webcams, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at du med garanti også vil kunne finde frem til lige netop dén model, der er den bedste for dit vedkommende, uanset om du blot skal bruge det et par gange om måneden til at videochatte med familien eller det skal bruges ofte i forbindelse med konferenceopkald eller lignende.

Creative Live! Cam IP SmartHD - Webcam der kan bruges til videoovervågning

Creative Live! Cam IP SmartHD - Webcam der kan bruges til videoovervågning
Forhandler Pris Information
Wupti 549 kr. Se produkt

Creative Live! Cam IP SmartHD er et webcam, der er blevet skabt med særligt henblik på, at det skal kunne holde øje med lige netop dét, der betyder noget for dig. Det er samtidig også et webkamera, der kan bryste sig af, at have et meget beskedent design, med en alsidig personlighed, der ligeledes også er blevet udstyret med en Wi-Fi-forbindelse, der selvfølgelig også gør, at du ved, hvad der foregår i huset – uanset om du selv opholder dig dér eller du derimod er ude af huset.

Det er særdeles nemt at benytte dig af Creative Live! Cam IP SmartHD, eftersom det blot handler om at tilslutte det til Wi-Fi, hvorefter du faktisk har mulighed for at få vist live-videostreaming hele døgnet rundt – og det bedste af det hele er, at du kan få vist det på en hvilken som helst enhed, uanset om det er på en smartphone, der er baseret iOS eller Android, mens du samtidig også kan følge med streamen fra enten en Windows- eller Mac-baseret enhed. Det bliver ganske enkelt ikke nemmere end med Creative Live! Cam IP SmartHD.

Opsætning af Creative Live Camp IP Smart HD


Logitech C270 HD Webcam - Videosamtaler i høj kvalitet til en god pris

Logitech C270 HD Webcam - Videosamtaler i høj kvalitet til en god pris
Forhandler Pris Information
Wupti 227 kr. Se produkt

Hvis du leder efter en mulighed for at investere i et rigtig godt webcam, der giver dig muligheden for at foretage videosamtaler i 720p-bredformat (er selvfølgelig svarende til HD), så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal se nærmere på Logitech C270 HD. Det er naturligvis et webkamera, der kan bruges i forbindelse med langt de fleste forskellige typer af besked- og videotjenester som f.eks. Skype og Facebook. Det er desuden også i stand til at tage billeder ved 3 megapixel, hvis det skal bruges til dette formål.

Logitech har desuden også valgt at udstyre deres C270 HD med en rigtig god mikrofon, der blandt andet er i stand til at reducere baggrundsstøj i lokalet, så du altid går klart igennem, hvis det f.eks. bruges til at videochatte eller derimod til konferenceopkald. Det kan desuden også bryste sig af automatisk lyskorrektion, hvilket naturligvis er ensbetydende med, at selvom videosamtalen foregår i dårligt lys, så vil det helt automatisk justere billedet efter lysforholdene, så du dermed kan være helt og aldeles sikker på, at du altid får det mest optimale billede, når kameraet er i brug.


Logitech C615 HD Webcam USB - Oplev optagelser i Full-HD

Logitech C615 HD Webcam USB - Oplev optagelser i Full-HD
Forhandler Pris Information
Wupti 599 kr. Se produkt

Vil du gerne være helt og aldeles sikker på, at du ikke ender med at gå på kompromis med dit webkamera og dermed også den kvalitet, det er i stand til at levere, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du bør tage et nærmere kig på Logitech C615 HD Webcam USB. Det er nemlig et webcam, der er i stand til at klare fantastiske optagelser i Full HD (intet mindre end 1080p), mens det ligeledes også er blevet udstyret med en fremragende autofokus-funktion, der selvfølgelig er med til at sikre, at du altid er i fokus.

Logitech har desuden også valgt at udstyre lige netop dette webcam med et gevind til stativ, hvilket betyder, at det kan opstilles på et stativ og det kan oven i købet også roteres 360 grader, hvis der er behov for dette. Du kan være sikker på, at lyset på alle billeder og videoer, der er skabt med dette webcam er formidabelt, da det kommer med automatisk lyskorrektion ved svag belysning, så du derfor altid ser rigtig godt ud. Det kommer selvfølgelig også med en fremragende indbygget mikrofon, der sikrer en god lyd.


Trust Spotlight - Fremragende webcam med høj opløsning

Trust Spotlight - Fremragende webcam med høj opløsning
Forhandler Pris Information
Wupti 239 kr. Se produkt

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der her er tale om et særdeles lækkert webcam, der kommer fra den velrenommerede producent, Trust, der giver dig muligheden for blandt andet at føre videosamtale over tjeneste såsom Skype, Messenger, Google Hangout og mange, mange andre. Trust har desuden også valgt at udstyre webkameraet med en indbygget mikrofon, der ikke blot kan sikre, at du altid kommer til at opleve en rigtig god videokvalitet, men dertil også en særdeles god lydkvalitet – det giver det bedste resultat, når du videochatter med folk.

I og med, at der er indbygget en mikrofon i Trust Spotlight, så behøver du dermed ikke at skulle tænke på at erhverve dig en tilhørende mikrofon. Ydermere, så skal det også nævnes, at det kan bruges med stort set alle typer af computere, da det blot kræver tilslutning via USB 2.0, så findes i langt de fleste computere på markedet. USB 2.0-teknologien er med til at sikre, at der hurtigt overføres information fra kamera til computer. Det skal desuden også nævnes, at det kan bryste sig af en opløsning, der lyder på 1280 pixels x 1024 pixels.


Hvad skal du bruge dit webcam til?

Står du overfor at skulle investere i et nyt webcam, så er noget af det første, du bør gøre naturligvis at skabe dig et godt overblik over, hvad du egentlig har af forskellige krav og behov. I denne forbindelse skal du også sørge for at tage op til overvejelse, hvad du egentlig kommer til at bruge det til efter, du har investeret i det. Det skyldes selvfølgelig, at det er noget, der har stor indflydelse på dit endelige køb, da der ikke er nogen grund til at skulle investere i et stort og avanceret eksemplar, hvis det reelt set ikke er noget, der er behov for.

Det er også ensbetydende med, at du bestemt bør gøre dig selv den tjeneste, at du blot giver dig tiden til at finde ud af, hvad dine behov og dine krav egentlig lyder på. Det er ikke noget, der behøver at tage uhyre lang tid, men det er dog en rigtig god idé, at du sørger for at bruge lidt tid på det, inden du begynder at lede efter dit kommende webcam. Enten kan du ende med at lede i rigtig lang tid, fordi du egentlig ikke ved hvad, du leder efter eller du kan ende med at investere i et webcam, der reelt set ikke dækker dine krav eller er alt for avanceret.

Du skal selvfølgelig ikke være bekymret for, hvorvidt du har mulighed for at finde frem til et webcam, der er lige noget for dig, for der findes et bredt spektrum af forskellige modeller og varianter på det danske marked. Blandt det store udvalg af webcams, vil du med garanti også kunne finde en række forskellige modeller, der appellerer til dig, hvorefter det naturligvis blot er din opgave, at skulle skære udvalget ned til udelukkende at være bestående af én model, som du dermed også får muligheden for at investere i, så det kan blive taget i brug derhjemme eller på kontoret.

Se også: Computer test

Skal dit webcam bruges i professionel sammenhæng?

Hvis du blot skal bruge dit kommende webcam i forbindelse med private sammenhænge, så kommer du ikke udenom, at det naturligvis ikke er en nødvendighed, at det er nær så avanceret som hvis der er tale om et webcam, der skal bruges i en mere professionel sammenhæng. Der findes mange forskellige typer af professionelle sammenhænge, hvor du kan ende med at skulle få brug for et webcam, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at der også vil være en relativt stor sandsynlighed for, at du ender med at skulle bruge dit webcam i en professionel sammenhæng.

Skal dit webcam bruges til f.eks. diverse former for konferenceopkald, så er det vigtigt, at det både kan levere en rigtig god lyd- og billedkvalitet, men det er det samme, der gør sig gældende, hvis du f.eks. har intentioner om at skulle bruge det i forbindelse med produktion af videoer til nettet eller hvis du derimod lever af, at streame på nettet. Der findes mange erhverv, hvor du skal bruge et webcam til den primære del af din hverdag, men samtidig vil der også være andre former for erhverv, hvor du får behov for at kunne bruge et webcam til diverse former for arbejdsopgaver.

Sørg for at vælge dit kommende webcam med omhu

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at det er uhyre vigtigt, at du sørger for at vælge dit kommende webcam med den største omhu. Det er særdeles vigtigt, at du sørger for at vælge med omhu, da du selvfølgelig skal sikre dig, at du ender med at vælge et webcam, der harmonerer godt med dine forskellige krav og behov. I og med, at der findes en lang række forskellige modeller på det danske marked, så skal du ikke være bange for, at du ikke vil kunne finde frem til lige netop dén variant, der er den bedste for dit vedkommende.

Det betyder selvfølgelig også, at du skal sørge for at sikre dig, at du finder et webcam, der både kan erhverves til en pris, der harmonerer med dit budget og samtidig også en række krav og specifikationer, der sikrer, at det er en model, der kan bruges til lige netop dét, du skal bruge kameraet til.

Lignende test: PC skærm test

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here