Tips og tricks du bør kende til Black Friday

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

0
black_friday

Shopping på Black Friday kan være forvirrende. Der er nemlig mulighed for at finde en svimlende mængde af tilbud i både fysiske butikker og på internettet, og nogle gange er det svært at holde øje med hvilke tilbud, der er de bedste.

Med vores guide viser vi dig nogle gode tips og tricks til Black Friday shopping, så du ikke farer vild, når det kommer til at søge efter de bedste Black Friday tilbud.

Højtiderne nærmer sig

Black Friday falder som regel sidst i november måned, hvilket betyder, at der kun er en måned indtil jul. Så hvorfor ikke benytte lejligheden til at komme i gang og købe nogle gaver?

Du kan ende med at spare mange penge, og du vil være langt forud for planen i forhold til de sidste højtider på året.

Så når du har fanget dig selv et par gode tilbud, kan du læne dig tilbage og nyde lidt af din yndlingsdrik, mens alle andre farer rundt for at blive klar med julegaveindkøbene til juleaften.

Lav en masse research

Det er altid dejligt og godt på samme tid at finde et rigtig godt tilbud med en stor besparelse. Men hvordan ved du, at produktet passer præcis til dig? Med guides, anmeldelser og købsguider kan du nemmere finde ud af, om det specifikke produkt er noget for dig.

Sørg derfor altid for at lave research på de produkter, som du er på udkig efter på Black Friday – og gør det helst noget tid, før dagen begynder, da dette vil spare dig for en masse stress.

Black Friday er en dag som nogle butikker elsker, imens andre helst ville være den foruden. Det kan du læse mere om på Berlingske.dk her.

Lav en ønskeliste

Du ønsker ikke at gå glip af det perfekte produkt, når det kommer til Black Friday. Hvis du har dit hjerte sat på noget i særdeleshed, så tag en notesblok og skriv det ned. På denne måde er du klar, når det kommer til Black Friday, da du herved blot kan se, om alle de produkter som du har ønsket dig i løbet af året, er på tilbud eller ej.

Du kan være heldig at finde en masse af dine ønskede produkter med en god besparelse. Men der er kun en måde, som du kan huske alle disse produkter på, og det er ved at lave en ønskeliste.

Desuden kan det også være en god idé at få ønskelister fra familiemedlemmer og venner, så du kan klare eventuelle julegaveindkøb og fødselsdagsgaveindkøb på Black Friday. Få ønskelisterne i god tid, så du er klar til selve dagen.

Forbered dig og hold øje med de sociale medier

Den bedste måde at finde de bedste tilbud på, er, at researche og finde ud af, hvilke udsalg der finder sted hvornår. Dette er især vigtigt, da tilbuddene er så spredt ud, når det kommer til Black Friday. Tilmeld dig nyhedsbreve og sørg for at holde øje med butikkernes sociale medier.

Du kan også finde annoncer med tilbud på detailhandlernes websteder, men et andet godt sted, at holde øje med butikkerne, er på de sociale medier. Følg forhandlere på Facebook, Twitter og Instagram for eventuelle tilbud og rabatter. Nogle forhandlere, som Amazon, har også apps, der vil sende dig meddelelser om gode tilbud.

Tjek forsendelses- og returpolitikker

Rabatter er ikke lige så gode, når du skal betale forsendelses- eller returgebyrer. Det anbefales, at du derfor udnytter butikker med gratis forsendelse og generøse returperioder.

På denne tid af året vil de fleste mærker udvide deres returpolitik til 2018, så du har masser af tid til at handle nu, og derfor beslutte dig for senere hen, om du vil beholde eller returnere det specifikke produkt. Men vær altid opmærksom på at tjekke den specifikke butiks forsendelses- og returpolitikker.

Du kan læse mere om dine rettigheder på Black Friday her.

Hold øje med produkters priser over tid

Black Friday er ikke længere bare en dag, hvor du kigger i den nærmeste tilbudsavis og ser, om der er noget for dig. Masser af butikker starter nemlig med at reklamere med gode tilbud flere uger før selve dagen.

Hvis du vil finde ud af, om et tilbud er noget værd eller ej, så skal du sørge for at holde øje med de specifikke produkters priser i god tid i forvejen. Hold også øje med produkternes priser over tid, så du kan finde ud af, om butikkerne er reelle med deres tilbud og besparelser.

Lav et budget og hold dig til det

Lav et stramt budget for dig selv, så du ikke overskrider det punkt, hvor du ender med ikke at have særlig mange penge tilbage til andre ting resten af året.

Find ud af, hvor meget hver enkelt vare må koste og tag herefter det specifikke antal af penge med dig. Du vil højst sandsynligt finde en masse andre gode tilbud, men hold dig altid kun til de produkter, som du på forhånd planlagde at købe. På denne måde sikrer du, at du ikke overskrider dit budget.

Tag forhåndsregler omkring online butikker

Hvis du vælger at shoppe online på Black Friday, så skal du også tage dine forhåndsregler. Black Friday er nemlig kendt for at være en dag, hvor mange svindlere laver fupbutikker online for at lokke forbrugerne til at købe en masse, som de aldrig får at se. Hvis du sørger for at tjekke, hvorvidt butikken er legitim eller ej, så undgår du at blive snydt. Dette kan du gøre ved blandt andet at tjekke: CVR-nummer, adresse, kontaktformular, sprog og formuleringer, domæne med mere.

Brug en sikker betalingsmetode

At shoppe online kan for nogle være bekymrende, da mange kan få fat i deres personlige oplysninger. Derfor skal du også sørge for at bruge en sikker betalingsmetode, hvis du skal have fingrene i alle de gode tilbud på Black Friday. Du skal enten bruge et kreditkort, et betalingskort eller PayPal.

Du kan også sagtens bruge MobilePay. Sørg for at få en sikkerhedskode til de butikker, hvor muligheden er der. Dette gør det svært for hackere og andre svindlere at få fat i dine private oplysninger.

Hvis du tager dine forhåndsregler og følger disse gode råd til Black Friday, så vil du ende med at få en god dag med masser af produkter på tilbud.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here