Bluetooth højtaler Test – Bedste højtalere med bluetooth

0

Denne test vil være interessant for dig, der holder af fantastisk lydkvalitet og frihed, som du netop får glæde af med de moderne bluetooth højtalere. Vi vil komme kort ind på de mange fordele, ligesom vi kommer med nogle konkrete anbefalinger til topmoderne højtalere med bluetooth integration.

De bedste bluetooth højtalere på markedet

Hvilken bluetooth højtaler er den bedste på det danske marked? Det har vi forsøgt at finde ud af med denne nye test, hvor vi har testet en lang række højtalere. I de kommende afsnit bliver du præsenteret for nogle af de bedste bluetooth højtalere til prisen. Det er vel at bemærke højtalere, der kan være til glæde for både børn, unge, voksne og ældre.

Testvinder: WOOFit Go

Test af Testvinder: WOOFit Go
Forhandler Pris Information
Coolshop 656,00 DKK Se produkt
SACKit 699,00 DKK Se produkt

SACKit WOOFit Go er en enestående bluetooth højtaler, som giver markedets øvrige højtalere baghjul på alle fronter. Den testvindende højtaler byder på et væld af fordele, som du fortjener at opleve, hvis du er glad for at lytte til musik i din dagligdag.

Danskudviklet bluetooth højtaler med en verden af funktioner

SACKit er den stolte danske producent af denne bluetooth højtaler, som byder på flere kvaliteter end nogen anden højtaler. Producenten stræber efter at skabe klassiske livsstilsprodukter med en lang levetid, og det gør de godt, må vi ærligt indrømme.

WOOFit Go er en lille, let højtaler, som kombinerer dansk design og ultimativ frihed. Højtaleren er vandafvisende, så du sagtens bruge den på stranden, ved poolen eller til festival. Enheden fylder næsten ingenting, så du kan blot putte den i din taske eller i lommen for den sags skyld.

Stor lydoplevelse, genopladeligt batteri og håndfri telefon

WOOFit Go er en monotonhøjtaler, men du sagtens forbinde to højtalere, hvis du vil skabe en endnu mere fantastisk lydoplevelse. Du kan endvidere designe din egen højtaler, da fronten er udskiftelig. Der er dermed mulighed for at skabe et personligt udtryk. Bluetooth rækkevidden er på op til 10 meter, så du behøver ikke at opholde dig lige ved siden af højtaleren hele tiden.

Denne bluetooth højtaler er udstyret med et genopladeligt batteri, som har en batterilevetid på op til 8 timer på en fuld opladning. Der er ingen ledninger eller andet besvær, hvorfor du er sikret en god oplevelse. Du kan sågar snakke i telefon via højtaleren. Det kan du gøre trådløst, når du sidder i bilen eller er ved at lave mad. Højtaleren vejer blot 180 gram.

De vigtigste specifikationer

 • Mærke: SACKit
 • Spilletid: 8 timer

Bose SoundLink Mini Bluetooth højtaler

Test af Bose SoundLink Mini Bluetooth højtaler
Forhandler Pris Information
Wupti 1.558,00 DKK Se produkt

Bose SoundLink Mini er hermed blevet kåret som testvinder i vores nye test af bluetooth højtalere. Du får en testvindende højtaler i mellemprisklassen, som meget vel kan opfylde alle dine behov og ønsker. Der er tonsvis af fordele ved denne højtaler, som bliver rost af forbrugere fra hele verden.

Let og elegant bluetooth højtaler med fantastisk lyd

Bose SoundLink Mini er en let og elegant bluetooth højtaler, som du nemt kan opbevare og transportere i din taske eller kuffert. Du har således rig mulighed for at tage højtaleren med dig på farten, hvis du ønsker det. Selvom det er en let højtaler, så er den nærmest umulig at vælte takket være det lave tyngdepunkt. Højtalerens kompakte design gør, at du kan placere den hvor som helst, da den kun optager ganske lidt plads.

Bose SoundLink Mini byder på fantastisk lyd og lang spilletid, hvilket er vigtige fordele for en bluetooth højtaler. Du kan nemt oprette trådløs forbindelse til din smartphone, tablet eller en helt tredje enhed. Således kan du lytte til musik, spil og videoer, når du har tid og lyst. Endvidere er der mulighed for at besvare opkald vha. den indbyggede højtalertelefon. Der er ikke en finger at sætte på lydkvaliteten, da lydkvaliteten er intet mindre end fremragende.

Lang spilletid, god rækkevidde og høj kvalitet

Den testvindende bluetooth højtaler byder på lang spilletid – helt op til 10 timers afspilning på én opladning. Højtaleren er udstyret med et genopladeligt batteri, så du ikke er nødsaget til at skifte batteri i tide og utide. Du har desuden rig mulighed for at lytte til musik, mens din højtaler lader op. Du kan oplade det genopladelige batteri med de fleste USB-strømkilder.

Bose SoundLink Mini kommer også med en godkendt rækkevidde på omkring 9 meter. Dermed kan du nyde lyden af god musik uden at forholde dig til irriterende ledninger. Det tager kun et ganske kort øjeblik at gennemføre parring med henholdsvis enhed og højtaler. Højtaleren har i øvrigt en glimrende hukommelse, da den kan huske de seneste otte enheder,
der har været brugt.

Kvalitetsmæssigt er det svært at finde en bedre bluetooth højtaler til prisen, da denne højtaler gør sig positivt bemærket med sine mange kvaliteter. Du får fantastisk lyd i en lille højtaler, hvor du kun kan blive begejstret for de beskyttede teknologier og den innovative driverkonfiguration, som sikrer glimrende lyd i frekvensområdet.

Se nærmere detaljer i denne video:


De vigtigste specifikationer:

 • Mærke: Bose
 • Spilletid: 10 timer (cirka)

Libratone Zipp Mini Bluetooth højtaler

Test af Libratone Zipp Mini Bluetooth højtaler
Forhandler Pris Information
Coolshop 1.485,00 DKK Se produkt
Wupti 1.499,00 DKK Se produkt

Libratone Zipp Mini er en mindre (mini) bluetooth højtaler, som trods sin beskedne størrelse byder på lydkvalitet, der vil behage enhver person. Vi har haft fornøjelsen af at teste denne højtaler, hvor du som forbruger er sikret kvalitet for hver eneste krone. Libratone har endnu en gang skabt opmærksomhed med en fantastisk højtaler.

Prisvindende bluetooth højtaler med mange fantastiske muligheder

Libratone Zipp Mini er en prisvindende bluetooth højtaler, som er blevet rost af både danske og udenlandske medier. Du har nu også mulighed for at få fingrene i en bluetooth højtaler, som kan lidt mere end de fleste andre højtalere. Højtaleren har 360° FullRoom, hvor du er sikret en perfekt lydoplevelse, uanset hvor du befinder dig i rummet.

Det er muligt at forbinde op til 6 højtalere i et eller flere rum, hvor man kan spille den samme sang eller 6 forskellige sange for den sags skyld. Du får den fulde kontrol via app’en eller touchpanelet – afhængig af hvad du foretrækker at bruge. Du kan streame musik direkte fra skyen i samarbejde med kendte musiktjenester som Spotify Connect. Streaming af musik fra skyen kan sågar ske uden brug af smartphone.

Transporterbar, perfekt lyd og brugervenlig app

Libratone Zipp Mini er nem at tage med på farten, så den kan bruges i både hjemmet, i bilen, i sommerhuset eller på stranden. Du kan med fordel downloade Libratone App’en via App Store eller Google Play, så du kan betjene din bluetooth højtaler via din smartphone eller tablet. App’en er brugervenlig og er naturligvis gratis at downloade.

Du kan forvente, at lyden er perfekt, uanset om du lytter til pop, rock, jazz eller en helt fjerde musikgenre. Hvis du blot har husket at lade batteriet op, så kan du lytte til god musik i hele verden.

De vigtigste specifikationer:

 • Mærke: Libratone
 • Spilletid: 8-10 timer (cirka)

Sony Srs-X11 Bluetooth højtaler

Test af Sony Srs-X11 Bluetooth højtaler
Forhandler Pris Information
DustinHome 568,00 DKK Se produkt

Sony Srs-X11 er en lille og praktisk bluetooth højtaler, som skiller sig ud fra de øvrige bluetooth højtalere på flere forskellige faktorer. Sony har udviklet en fantastisk højtaler, som har fundet vej til rigtigt mange hjem verden over. Du fortjener også at vide mere om denne højtaler, hvis du vægter lydkvalitet og funktionalitet højt.

Lækker bluetooth højtaler med stor lyd og karakteristisk design

Sony Srs-X11 kommer med en lydkvalitet, som man ikke kan andet end at beundre. Hvad enten du er glad, trist, træt eller i festhumør, så kan du lytte til musik, der passer til dit humør. Højtaleren udskiller de skønneste toner, hvorfor du næppe vil blive skuffet over lydkvaliteten.

Sony Srs-X11 skiller sig ud med sit elegante og karakteristiske design, da højtaleren er designet som en terning. Højtaleren vil passe ind i ethvert dansk hjem med sit skønne design. Du kan placere din bluetooth højtaler på dit værelse, i stuen, i køkkenet eller et helt fjerde rum, hvor du vil nyde god musik. Højtaleren er selvfølgelig ledningsfri, så du kan nemt flytte den ved behov.

Lang batterilevetid og nem justering af lydstyrken

Denne bluetooth højtaler har en lang batterilevetid på op til 12 timer, så du kan lytte til musik i lang tid uden at skulle oplade batteriet. Du kan justere lydstyrken direkte på højtaleren ved at trykke på de integrerede knapper.

Sony Srs-X11 kan desuden købes i en lang række forskellige farver, hvis hvid ikke er din foretrukne farve. Den omtalte bluetooth højtaler findes også i blå, sort og en håndfuld andre farver. Prismæssigt har det ingen betydning, om du vælger den ene eller anden farve.

De vigtigste specifikationer:

 • Mærke: Sony
 • Spilletid: 12 timer (cirka)

Valg af bluetooth højtaler – Hvad er vigtigt?

Der er nogle faktorer, der er vigtige at være opmærksom på, når man skal på jagt efter den ideelle bluetooth højtaler. Det er faktorer, som du ikke nødvendigvis er bekendt med, hvis du ikke tidligere har ledt efter en bluetooth højtaler. Vi ønsker at gøre det så nemt og overskueligt for dig som muligt, hvorfor vi har udarbejdet en kort liste over vigtige faktorer:

 • Lydkvalitet
 • Størrelse og vægt
 • Betjening / brugervenlighed
 • Spilletid (batterilevetid)
 • Rækkevidde
 • Design
 • Kvalitet
 • Egenskaber
 • Pris

Du vil måske blive overrasket over, hvor mange ting man skal være opmærksom på, når man skal finde den perfekte bluetooth højtaler. Ovenfor bliver du præsenteret for ni faktorer, som vi vurderer er vigtige i forbindelse med valg af bluetooth højtaler.

Men hvad er vigtigst for dig? Er det lydkvalitet, rækkevidde, design eller en helt fjerde faktor? Vi har blot givet vores bud på, hvad der er vigtigt, men du kan selvfølgelig være uenig, da forbrugere kan være meget forskellige.


Hvilke fordele er der ved en bluetooth højtaler?

Bluetooth højtalere er mere populære end nogensinde før, men hvad er der så attraktivt ved denne højtalertype? Du skal naturligvis kun bruge penge på en bluetooth højtaler, hvis du er overbevist om, at det er en god investering. Nedenfor gennemgår vi nogle af de vigtigste fordele ved en bluetooth højtaler:

Universal løsning

En bluetooth højtaler kan parres med langt de fleste digitale enheder. Det gælder både computere, tablets og smartphones. Det er de færreste moderne enheder, der ikke byder på bluetooth integration, så langt de fleste mennesker vil kunne få glæde af en højtaler med bluetooth.

Nem opsætning

Det tager sjældent mere end 30 sekunder at parre en bluetooth højtaler og en digital enhed. Du kan vælge at læse den medfølgende manual, men det vil sjældent være en nødvendighed.

Transporterbar

De fleste bluetooth højtalere er små, kompakte og praktiske at tage med på farten. Det vil være en fordel for dig, som sætter pris på at lytte til musik på farten.

Ledningsfri

Det er de færreste forbrugere, som holder af lange og irriterende ledninger. Du slipper for at bøvle med ledninger, hvis du køber en bluetooth højtaler, da denne højtalertype er ledningsfri. Du skal kun bruge ledninger, når du skal lade batteriet op.

Hvilke ulemper er der ved en bluetooth højtaler?

Bluetooth højtalere er ekstremt populære, men det er ikke ensbetydende med, at der slet ikke er nogle ulemper ved denne højtalertype. Det er altid en god idé at tage højde for både plusser og minusser, da der ikke findes nogle produkter uden visse ulemper. De aktuelle ulemper begrænser sig til følgende:

Begrænset rækkevidde

Rækkevidden er blot én af de faktorer, som vi anbefaler dig at være opmærksom på, når du skal købe en bluetooth højtaler. Der er nemlig mange bluetooth højtalere, der kommer med begrænset rækkevidde. Den typiske rækkevidde er på 6-12 meter.

Svingende lydkvalitet

Hvis du tester flere bluetooth højtalere, så vil du opleve, at lydkvaliteten kan være meget svingende. Den svingende lydkvalitet er en ulempe, fordi man kan risikere at blive skuffet over lydkvaliteten, hvis man ikke tester højtaleren før køb.

Hvad koster en bluetooth højtaler?

Det er ingen hemmelighed, at priserne på bluetooth højtalere kan svinge meget, ligesom andre faktorer som lydkvalitet og spilletid kan svinge meget. Der findes ikke desto mindre en bluetooth højtaler til ethvert budget, så du behøver ikke at bekymre dig for, om dit budget mon rækker.

Bluetooth højtalere findes i forskellige prisklasser, hvor disse prisklasser er de mest almindelige:

 • Lav prisklasse: 250-999 kr.
 • Mellem prisklasse: 1000-1999 kr. (her får du mest for pengene)
 • Høj prisklasse: 2000-9999+ kr.

Vores indtryk er, at man får de bedste bluetooth højtalere til prisen, hvis man køber en højtaler fra mellemprisklassen. Du kan også vælge at spare penge ved at vælge en bluetooth højtaler fra den lave prisklasse, men der er en relativ stor risiko for, at du vil blive skuffet.

Wupti.com og Gucca.dk er nogle af de online forhandlere, der har specialiseret sig i at sælge bluetooth højtalere. Klikker du dig ind på disse to webshops, så kan du skabe dig et overblik over det store udvalg.

Pas på din bluetooth højtaler med disse tips

Vi vil gerne runde denne artikel af med at videregive en række tips til, hvordan man passer godt på en bluetooth højtaler. Du kan forlænge levetiden af din bluetooth højtaler, hvis du læser og benytter dig af nedenstående tips:

Stil den et sikkert sted

Du bør først og fremmest sørge for at stille din bluetooth højtaler et sikkert sted, som er utilgængeligt for børn og husdyr. Det skal være et sted, hvor der ikke umiddelbart er risiko for, at højtaleren ryger på gulvet.

Investér i en taske / et etui

Hvis du forventer at tage din højtaler med på farten, bør du investere i en taske eller et etui. Således kan du minimere risikoen for at skade din højtaler under transport.

Undgå kontakt med vand

Hvis du vel at bemærke ikke køber en vandtæt højtaler, så skal du så vidt muligt undgå kontakt med vand. Kontakt med vand kan i værste fald føre til kortslutning, og det kan koste dig dyrt.

Tør den af for støv og snavs

Du bør jævnligt tørre din bluetooth højtaler af for støv og snavs, så den fortsat kan fremstå velholdt.

Eksterne klider:

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here