Liggeunderlag Test – Højkvalitets soveunderlag

0

Hvis du har planer om, at skulle investere i et nyt liggeunderlag, så har du et væld af muligheder. Du kan nemlig finde rigtig mange forskellige liggeunderlag på det danske marked. Derfor vil du selvfølgelig også sagtens kunne finde frem til en model, der harmonerer med dine forskellige krav og behov uanset, om du har meget specifikke krav eller ej.

Der er mange ting, du skal have med i dine overvejelser, når du skal købe et nyt liggeunderlag. Umiddelbart kan det virke relativt simpelt, at skulle vælge et liggeunderlag, men det skal dog gøres klart, at der kan være stor forskel på de forskellige liggeunderlag, du kan finde på det danske marked – det er dog noget, der både er positivt og negativt.

Er du på udkig efter et nyt liggeunderlag, hvad end det skal bruges til en skoletur, om du ofte er på camping eller noget helt tredje. Du kan – med garanti – finde frem til et liggeunderlag, der stemmer godt overens med dine forskellige krav og behov i denne liggeunderlag test, der byder på en række af de bedste liggeunderlag på markedet.

Easy Camp Siesta Liggeunderlag – Dobbelt 10,0 cm.

Test af Easy Camp Siesta Liggeunderlag – Dobbelt 10,0 cm.
Forhandler Pris Information
Wupti 799,00 DKK Se produkt

Det første liggeunderlag, du finder i denne artikel kommer fra Easy Camp og har fået navnet Siesta. I dette tilfælde er der tale om et selvoppusteligt liggeunderlag. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er oplagt, at gå på jagt efter et selvoppusteligt underlag som Siesta fra Easy Camp, da det er med til at give en højere komfort end andre underlag.

Det skal desuden også gøres klart, at der er tale om et liggeunderlag, der faktisk fyldes med luft i løbet af blot ganske få minutter. Derfor er det også nemt at have med at gøre, uanset om det er planen, at det skal bruges i forbindelse med campering i telt, til en skoletur eller det er et liggeunderlag, der kommer til at skulle tjene et helt tredje formål.

Fremstillet med open-cell-skumkonstruktion

Én af de ting, der særligt er med til at få dette liggeunderlag fra Easy Camp til at skille sig ud fra mængden er, at der er tale om en model, der er blevet fremstillet med såkaldt open-cell-skumkonstruktion. Det er med til at sikre, at det kan fyldes hurtigt op med luft (som nævnt tager det blot få minutter) og samtidig også yder den bedst mulige komfort.

Ikke nok med det, så er der tale om et liggeunderlag, der er blevet udstyret med et såkaldt Easy Valve-system, der gør det nemt for dig at tømme liggeunderlaget for luft igen, så det hurtigt kan pakkes sammen. Samtidig er du også sikker på, at al luft kommer ud, så det er nemmere for dig at rulle liggeunderlaget sammen og finde plads til det i din taske.

Specifikationer

 • Tykkelse: 10 cm.
 • Selvoppusteligt: Ja.
 • Easy Valve: Ja.

Outwell Selvoppustelig Dreamcatcher Single 5,0 cm

Test af Outwell Selvoppustelig Dreamcatcher Single 5,0 cm
Forhandler Pris Information
Wupti 329,00 DKK Se produkt

Hvis du ønsker at være sikker på, at du ikke går på kompromis med dit valg af liggeunderlag, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du skal vælge at se nærmere på Dreamcatcher Single fra Outwell. Her er der nemlig tale om et liggeunderlag, der kan bryste sig af et moderne og funktionelt design, der opfylder langt de fleste personers behov.

Ydermere, så bør det også nævnes, at den har en pæn, blå farve, der passer til langt de fleste øvrige former for udstyr og tilbehør til camping, trekking og deslige. Dreamcatcher Single 5,0 cm. er blevet udstyret med dobbelt ventiler, der både er med til at gøre det nemt for dig at pumpe liggeunderlaget op, men samtidig også at tømme det for luft igen.

Robust og slidstærk yderside

Hvis du har planer om, at du skal bruge dit liggeunderlag meget eller at det bliver udsat for lidt af hvert, så er det uhyre vigtigt, at du har fokus på at vælge en model, der er slidstærk. Vælger du Dreamcatcher Single fra Outwell, så får du et liggeunderlag, der kan bryste sig af en yderside i polyester, der er både slidstærk og særdeles robust.

Slutteligt, så bør det også nævnes, at undersiden på liggeunderlaget er udført med en skridsikker overflade, der er med til at sikre, at liggeunderlaget ikke ender med at glide for meget rundt. Det er særligt en fordel, hvis det skal bruges på relativt glatte overflader, hvor dit liggeunderlag kan risikere at tage sig en rutsjetur hvis du sover uroligt.

De vigtigste specifikationer

 • Mål: 195 cm. x 63 cm. x 5 cm.
 • Mål – Pakket: 66 cm. x 15 cm.
 • Vægt: 1,9 kg.

Outwell Selvoppustelig Liggeunderlag – Dobbelt

Test af Outwell Selvoppustelig Liggeunderlag – Dobbelt
Forhandler Pris Information
Wupti 279,00 DKK Se produkt

Hvis du leder efter et robust liggeunderlag, der kan bruges af to personer eller som derimod blot giver bedre plads at sove på for én person, så skal der bestemt ikke herske nogen tvivl om, at du bør vælge at se nærmere på denne model fra Outwell. Her er der nemlig tale om et dobbelt liggeunderlag, hvor der sagtens kan findes plads til to personer på.

Der er selvfølgelig tale om et selvoppusteligt liggeunderlag, der samtidig også kan bryste sig af, at have et moderne design, der lever op til langt de fleste krav og kan opfylde hovedparten af de danske campister, trekkere og øvrige personers behov. Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at det med garanti også er et godt valg for dig.

Udstyret med en brugervenlig plastventil

Et punkt, der er vigtigt for langt de fleste, der skal investere i et nyt liggeunderlag er, at det er udstyret med en funktion, der gør det nemt både at fylde luft i liggeunderlaget, men ligeledes også at tømme det for luft igen, når det skal pakkes sammen. Dette liggeunderlag fra Outwell er udstyret med en brugervenlig plastventil, der sikrer dette.

Ydermere, så er det naturligvis også blevet fremstillet med en yderside i polyester, der kan bryste sig af, at være både robust og slidstærk. Derfor skal du heller ikke være bekymret for slidtage eller lignende på dette underlag. Der medfølger desuden også en praktisk transporttaske, der både kan bruges i forbindelse med transport og opbevaring.

De vigtigste specifikationer

 • Mål: 183 cm. x 3 cm. x 128 cm.
 • Mål – Pakket: 66 cm. x 18 cm.
 • Vægt: 2,3 kg.

Easy Camp Siesta Liggeunderlag – Enkelt 10,0 cm.

Test af Easy Camp Siesta Liggeunderlag – Enkelt 10,0 cm.
Forhandler Pris Information
Wupti 449,00 DKK Se produkt

Easy Camp er tidligere blevet nævnt i denne test i form af et dobbeltunderlag. Hvis du blot har behov for et underlag, der har plads til én person, så kan du naturligvis også finde en sådan variant fra deres populære Siesta-serie. I en sådan forbindelse skal du blot tage et nærmere kig på dette liggeunderlag, der byder på samme tykkelse og komfort.

Det betyder naturligvis også, at denne variant også er selvoppustelig, hvilket er ensbetydende med, at du kan have et klart liggeunderlag i løbet af blot ganske få minutter. Det skyldes, at det er et liggeunderlag, der er blevet fremstillet med en såkaldt easy-cell-skumkonstruktion, der lige netop kan sikre dig en rigtig hurtig opfyldt af dit liggeunderlag.

Kommer med unikt Easy Valve-system

Easy Camp er kendt for rigtig mange ting. De er blandt andet kendt for deres høje kvalitet, men samtidig også for deres unikke Easy Valve-system. Det er et system, der gør det til en leg for dig at sikre, at der hele tiden er en maksimal luftstrømning ved såvel oppumpning som tømning – derfor bliver begge processer markant nemmere.

Slutteligt, så bør det også understreges, at Siesta-underlaget i enkeltstørrelse naturligvis også har en komfort, der befinder sig i den absolutte topklasse. Derfor er det bestemt også et liggeunderlag, der kan bryste sig af, at være velegnet til et væld af forskellige formål, der inkluderer alt lige fra skoleudflugter til både trekking- og campingture.

De vigtigste specifikationer

 • Tykkelse: 10 cm.
 • Selvoppusteligt: Ja.
 • Easy Valve: Ja.

Hvad skal dit liggeunderlag bruges til?

Hvis du står over for, at skulle investere i et liggeunderlag, så er der mange aspekter, der skal overvejes. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at noget, der i høj grad kommer til at have indflydelse på dit valg er hvad, du skal bruge det respektive underlag til. Dit liggeunderlag skal nemlig vælges med udgangspunkt i lige netop dine egne behov og krav.

Noget af det første, du skal gøre er derfor også at udpensle hvad, du reelt set kommer til at bruge dit liggeunderlag til. Det kan f.eks. være, at du skal bruge det i forbindelse med trekkingture, hvorfor det er relevant, at det har en god størrelse, når det er pakket sammen, så det er nemt for dig at bære rundt på, når du vandrer rundt i den flotte natur.

På den anden side, så kan det også være, at det blot skal bruges til campingture eller skoleudflugter. I en sådan sammenhæng skal der ikke være nogen tvivl om, at du sagtens kan tillade dig at have mere fokus på at sikre dig, at komforten er i højsædet, da du oftest ikke skal bære helt så meget rundt på det som hvis du er på trekkingtur.

Sørg altid for at have fokus på kvalitet

I og med, at et liggeunderlag kommer til at skulle bære din kropsvægt og det ikke er sikkert, at det bliver brugt på et synderligt rent og jævnt underlag, så er det essentielt, at du har fokus på at kvaliteten er i højsædet. Det bliver meget hurtigt til en lang og ærgerlig nat på jorden, hvis der går hul på dit liggeunderlag og det derfor også mister sin luft.

Ved at have fokus på en høj kvalitet, så er du naturligvis også med til at minimere risikoen for, at dette er noget, der reelt set kommer til at ske. Derfor er det også vigtigt, at det er noget, du har fokus på. Du skal blandt andet sørge for at materialevalget er i orden, mens det også er vigtigt, at liggeunderlaget byder på en slidstærk og robust overflade.

Som det gør sig gældende med så mange andre ting, så vil du opleve, at der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Derfor skal du også være villig til at betale for det, hvis du har planer om, at skulle vælge et liggeunderlag, der byder på en høj kvalitet. Det er dog ikke umuligt at finde en model, der både byder på en god pris og en høj kvalitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here