Sovepose Test – Sammenligning af pris og kvalitet

0

Er du på udkig efter en ny sovepose, så er du – med garanti – også klar over, at du kan finde mange modeller på det danske marked. Det er både positivt og negativt, da det er med til at sikre, at du kan finde en sovepose, der stemmer overens med dine krav. Det betyder dog også, at der er et stort udvalg at sortere i og det skal gøres med omhu.

Det kan derfor godt blive en længere proces, at finde den rette sovepose for dit vedkommende. Der bør dog ikke herske nogen tvivl om, at du med garanti kommer til at sætte pris på, at du vælger med omhu. En sovepose er noget, der i høj grad er med til at definere din komfort, når den bruges til overnatning, hvorfor det er vigtigt, at den er god.

Hvis du mangler en ny sovepose, så bør du ikke være i tvivl om, at du er kommet til det rette sted. I denne sovepose test bliver du nemlig præsenteret for en række forskellige soveposer. Derfor vil du – med stor sandsynlighed – også støde på en sovepose, der harmonerer godt med de tanker og overvejelser, du har gjort dig i denne forbindelse.

Easy Camp Cosmos Sovepose

Test af Easy Camp Cosmos Sovepose
Forhandler Pris Information
Wupti 149,00 DKK Se produkt

Her er der tale om en sovepose fra Easy Camp, der er én af de mest respekterede brands, når det kommer til udstyr til camping. Det er en såkaldt mumieformet sovepose, der derfor også kommer med hætte. Den er blevet fremstillet af polyester af absolut højeste kvalitet, mens den samtidig også er blevet fyldt ud med 150g polyesterfiber pr. m2.

Det er en sovepose, der kan tjene rigtig mange formål. Derfor kan den også bruges til alt lige fra festival og camping til overnattende gæster, der skal sove på sofaen. Der skal ikke være nogen tvivl om, at Cosmos fra Easy Camp er en uhyre lækker sovepose, der kan sikre en formidabel komfort i løbet af natten – uanset om du skal overnatte ude eller inde.

Du er sikret en god komforttemperatur

Vælger du at investere i en Cosmos-sovepose fra Easy Camp, så er du sikret, at du har en god komforttemperatur. Med andre ord, så har du faktisk mulighed for at gøre brug af denne sovepose i temperaturer, der strækker sig fra -5ºC til +22ºC og stadig være sikker på, at den føles rar og behagelig at opholde sig i løbet af natten og morgenen.

Selve yderstoffet på denne sovepose er fremstillet i 190T 100% polyester, hvilket ligeledes også er noget, der gør sig gældende for inderstoffet. Fyldet af polyesterfiber er med til at sikre, at du altid har den bedst mulige komfort, uanset hvor du sover, hvordan temperaturen er og hvad du har af præferencer – og derfor er det også en populær sovepose.

De vigtigste specifikationer

 • Inder- og yderstof: Polyester
 • Fyld: Polyesterfiber
 • Mål: 210 cm. x 75 cm. x 50 cm.
 • Mål – Pakket: 35 cm. x 18 cm.

Easy Camp Orbit 400 Sovepose

Test af Easy Camp Orbit 400 Sovepose
Forhandler Pris Information
Wupti 399,00 DKK Se produkt

Endnu engang er der tale om en sovepose, der kommer fra Easy Camp. Det er også blot med til at understrege det ovenstående postulat om, at det er ét af de mest velrenommerede brands på markedet for campingudstyr og deslige. Derfor vil du også roligt og med tryghed kunne investere i en sovepose fra Easy Camp som f.eks. deres Orbit 400.

Det er en mumieformet og fuldt udstyret sovepose, der blandt andet kan bryste sig af, at have et dobbeltlag af hulfibre, der giver ekstra fyld. Det ekstra fyld er naturligvis med til at give dig yderligere varme og i sidste ende også en bedre komfort. Derfor vil du også kunne bruge denne sovepose til overnatning i telt, campingvogn eller indendørs.

Unikke designdetaljer

Soveposen kan bryste sig af, at være blevet udstyret med en række unikke designdetaljer, hvilket blandt andet er noget, der inkluderer deres offset-syninger af isoleringen. Det er noget, der er gjort for at kunne undgå kuldebroer. Soveposen kommer dog også med en veludført stofkant langs lynlåsen, der også er med til at give en øget komfort.

Slutteligt, så bør det selvfølgelig også nævnes, at Easy Camp har valgt at udstyre deres Orbit 400 med en såkaldt varmekrave, der vil skabe en følelse af, at du er omsluttet af behagelig luksus. Dertil er der ikke gået på kompromis med henblik på farvevalget, hvilket – med garanti – kan være med til at pifte din sovesituation en kende mere op.

De vigtigste specifikationer

 • Inder- og yderstof: Polyester
 • Fyld: Hulfiber
 • Mål: 220 cm. x 85 cm. x 50 cm.
 • Mål – Pakket: 45 cm. x 24 cm.

Max Ranger Sovepose – Grøn

Test af Max Ranger Sovepose – Grøn
Forhandler Pris Information
Wupti 199,00 DKK Se produkt

Hvis du er på udkig efter en sovepose, du har mulighed for at erhverve til en rigtig god pris, men dog uden, at det er noget, der er med til at betyde, at du skal gå på kompromis med kvaliteten, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du bør vælge at tage et nærmere kig på denne lækre, grønne sovepose, der kommer fra brandet Max Ranger.

Der er tale om en sovepose, der byder på en rigtig god komfort uanset, om du sover inde eller ude. Det er nemlig en model, der er blevet fremstillet i 190T polyester, mens den kan bryste sig af, at være blevet fremstillet med et fyld bestående af intet mindre end 250 gram polyester pr. m2 – derfor er du også sikret en komfort, der er i højsædet.

Du får ikke problemer med at holde varmen

Du skal bestemt ikke være bange for, at du får problemer med at holde varmen, hvis du vælger at investere i en model som denne fra Max Ranger. Det føromtalte fyld bestående af polyester er nemlig med til at sikre, at du får nemt ved at holde varmen hele natten igennem – og det sikrer også, at du både kan bruge denne sovepose indenfor og udenfor.

Den kommer desuden med en polyesterlining såvel som en såkaldt 2-vejs SBS-lynlås, der både er robust og praktisk. Du kan derfor være sikker på, at lynlåsen kan holde soveposen lukket hele natten, selvom du sover uroligt, men samtidig skal du heller ikke kæmpe med at lyne lynlåsen op, når det er på tide, at komme ud af fjerene om morgenen.

De vigtigste specifikationer

 • Inder- og yderstof: Polyester
 • Fyld: Polyesterfyld
 • Mål: 225 cm. x 75 cm.
 • Komforttemperatur: 11 grader cm.

Outwell City 150S Sovepose

Test af Outwell City 150S Sovepose
Forhandler Pris Information
Wupti 249,00 DKK Se produkt

Her er der tale om en sovepose, der både er fantastisk god og har et flot design. City 150S fra Outwell er en mumieformet sovepose, der er fremstillet i gode materialer. Den byder på et hav af forskellige detaljer og funktioner, du reelt set kun vil kunne forvente på dyrere modeller, men som du får til en god pris ved at vælge Outwell City 150S.

Den kommer blandt andet med en lille indvendig lomme, der er ideel til opbevaring af diverse værdigenstande af mindre størrelse. Den byder dertil også på en god stofkant i hele soveposens længde og en nakkekrave, der både giver dig en øget komfort og som samtidig også passer til yderstoffet, så der er synergi fra top til tå på denne sovepose.

Oplagt sovepose til weekendturen

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at der her er tale om en sovepose, der særligt er ideel for dig, der mangler en sovepose til weekendturen. Den kommer med en såkaldt 1-lags offset-konstruktion, der på effektiv vis er med til at hindre kuldebroer og samtidig er den også blevet fremstillet med et inderstof i børstet polyester, der er uhyre blødt.

Det er en sovepose, der særligt henvender sig til dig, der gerne vil have en billig sovepose, hvor der dog ikke er blevet gået på kompromis med noget. Samtidig er den også ideel for dig, der mangler en sovepose til weekendturen, hvad end det foregår i et telt på en festivalplads eller det derimod foregår i en campingvogn på en rolig campingplads.

De vigtigste specifikationer

 • Inderstof: 190T børstet 100% polyester
 • Yderstof: 100% 210T Pongee Mikrofiber polyester
 • Mål: 225 cm. x 50 cm. x 80 cm.
 • Komforttemperatur: +5ºC til +20ºC

Forskellige soveposer til forskellige formål

Det skal bestemt gøres klart, at du har mulighed for at finde rigtig mange soveposer på det danske marked. Som der tidligere er givet udtryk for, så kan det derfor også komme til at virke som en vanskelig proces, at skulle finde frem til lige netop dén sovepose, der er den bedste for dit vedkommende og på bedste vis kan tjene det formål, den skal bruges til.

I denne forbindelse bør det dog understreges, at de mange soveposer varierer på baggrund af mange faktorer. Det skyldes, at de er lavet med henblik på, at skulle kunne bruges til forskellige formål. Derfor er det også noget, du skal have med i dine overvejelser, når du står over for, at skulle investere i en ny sovepose.

Det er nemlig uhyre vigtigt, at du vælger din kommende sovepose med henblik på hvilket formål, den skal bruges til. Der er f.eks. ikke nogen idé i, at du vælger at investere i en dyr sovepose, der byder på en god komforttemperatur og samtidig også er fremstillet af eksklusive materialer, hvis den blot skal bruges til en festival og derefter smides ud.

Har du derimod planer om, at du skal bruge din nye sovepose til regelmæssige trekking- eller campingture, så er det naturligvis en helt anden sag og i en sådan forbindelse bør du i højere grad have fokus på kvaliteten. Derfor er det også vigtigt, at du overveje hvilket eller hvilke formål, du primært kommer til at bruge din nye sovepose til.

Hav fokus på inder- og yderstof samt soveposens fyld

Der er flere forskellige aspekter, der er med til at definere, hvorvidt en sovepose er god eller ej. Det er dog særligt vigtigt, at der er fokus på det stof, der er blevet brugt til at fremstille den pågældende sovepose. Det gør sig både gældende for inder- og yderstof, der inderstoffet skal byde på en god komfort, mens yderstoffet skal være slidstærkt og derfor også af høj kvalitet.

Ydermere, så er det også vitalt, at der er fokus på soveposens fyld. Hvis du f.eks. skal bruge den i et koldt telt, så er det vigtigt, at der er godt med fyld i soveposen. Skal den derimod bruges til overnattende gæster, så er det ikke nær så vigtigt, da det er nemmere i din bolig end det er tilfældet i et telt. Derfor er soveposens fyld også noget, du skal have fokus på.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here