Babyalarm Test – De bedste babyalarmer med og uden kamera

2

Formålet med denne babyalarm test er at hjælpe dig med at finde den helt rette babyalarm. Alt for mange danskere bruger en formue på en, som ikke lever op til den høje pris. Vores mål var at finde den bedste babyalarm, og det er heldigvis lykkedes. Denne alarm har til opgave at våge over din lille guldklump, så det er vigtigt ikke at gå på kompromis med noget. Når man første gang bliver mor eller far til et barn, så kan det være svært at vide, hvilke kvaliteter man skal kigge efter ved en babyalarm. Længere nede i artiklen giver vi dig en masse gode råd til, hvilke ting du skal være ekstra opmærksom på, og hvilken der er bedst i test.

Vi har i alt testet 14 babyalarmer, hvor vi har fundet de to, der har klaret sig bedst i testen.

Nabby

Test af Nabby
Forhandler Pris Information
COOP 849,00 DKK Se produkt
Pixizoo 849,00 DKK Se produkt
Wupti 958,00 DKK Se produkt

Vi havde på forhånd læst en masse anmeldelser af denne Nabby alarm og fået et indtryk af dens mange kvaliteter. Derfor var vi rigtig spændt på at teste den og finde ud af, om den egentlig var pengene værd. Som du kan se, har vi kåret den som bedst i test, så den lever uden tvivl op til forventningerne. Ejerne i virksomheden har selv stået i samme situation engang, hvor de skulle finde den bedste babyalarm. De savnede et enkelt og sikkert produkt, så de besluttede sig for at udvikle deres egen babyalarm.

Nabby er en dansk produceret babyalarm, som efterhånden har vundet en lang række fine priser. Den skiller sig ud fra de andre produkter i vores babyalarm test ved at kunne forbindes til både iPhone, iPad eller Android via bluetooth. Ved at benytte sig af smartphone eller tablet slipper man for de lange- og komplicerede manualer. Vi har kigget nærmere på den app, som Nabby har udviklet. Vi vil påstå, at denne app er så overskuelig, at enhver forældre vil kunne anvende den. Den kan hentes via App Store og er naturligvis helt gratis. Selve alarmen er rigtig praktisk, da den ikke fylder særlig meget.

Det kan være utrolig belastende at opleve signalforstyrrelse ved brug af en babyalarm. Derfor har Nabby arbejdet hårdt på at designe deres babyalarm således, at den selv skifter kanal for at undgå det. Disse kanalskift foregåes helt automatisk, så du behøves ikke løfte en finger.

Sammenligner man med andre babyalarmer, så kan denne Nabby babyalarm holde strøm 3 gange så lang tid. Nabby kan holde sig kørende i 70 timer på én opladning. Det tager kun omkring 1 time, før den igen har fuld strøm. Via din Nabby app kan du hele tiden følge med i, hvor meget strøm babyalarmen har tilbage. På den måde bliver du opmærksom på, hvis den snart skal lades op igen.

Det er vigtigt for producenten, at strålingen er så lav som overhovedet muligt. De mener, at det er nødvendigt at beskytte børn mod stråling. Ved standby vil gennemsnitsstrålingen kun være på 0,08mW. Det er rent faktisk verdens laveste stråling, så Nabby har slået en fornem rekord.

Nabby har en rækkevidde på 340 meter i fugleflugt, hvilket er en af de længste rækkevidde i denne nye babyalarm test. Hvis du befinder dig i et område med tæt bebyggelse kan rækkevidden være lidt lavere. Bor du derimod et sted med et fladt areal, så vil du kunne opleve omkring 340 meter i rækkevidde.

Det er muligt at indstille lydfølsomheden, hvis man har behov for det. Der er meget forskel fra barn til barn, hvor højt og hvor meget de skriger. Derfor kan det være relevant at kigge på lydfølsomheden, så det passer til netop dit barn og hans / hendes temperament.

Nabby har en høj intelligens, som gør det muligt at sende beskeder direkte til din iPhone / iPad ved problemer eller fejl. Det kunne f.eks. være, hvis den var ved at løbe tør for strøm, eller hvis der er problemer med forbindelsen.

Producenten bag babyalarmen har også tænkt på at give Nabby noget personlighed. Der er en masse forskellige features, hvor man bl.a. kan navngive sin babyalarm. Når du får en besked på din smartphone, vil der stå navnet på dit barn – f.eks. “Marcus har brug for din opmærksomhed”.

Jeg vil anbefale dig at bruge 1 minut og 13 sekunder på at se nedenstående introvideo til Nabby babyalarm:

De vigtigste specifikationer

 • Sprog: Dansk, engelsk og tysk
 • App virker til: Minimum iOS 5.1 eller Android 2.3
 • Godkendelse: CE-godkendt
 • Størrelse: 7 x 6 x 2 cm.
 • Temperaturmåling: Ja

Se videopræsentation


Smart Nova

Test af Smart Nova
Forhandler Pris Information
Babytorvet 1.299,00 DKK Se produkt

Hvis man af den ene eller den anden grund ikke er så stor fan af Nabby, så er denne Smart Nova babyalarm et rigtig godt alternativ. Som du kan se ud fra overskriften, har vi faktisk kåret den til en anden plads i vores babyalarm test.

Selve designet er yderst stilfuldt og udstråler kvalitet for alle pengene. Denne alarm har CARE teknologi, som ikke udstråler nogen pulserede stråler. Derudover skifter den automatisk til en kanal uden støj. Den har en imponerende rækkevidde på 450 meter, hvilket faktisk er meget end vores testvinder. Skulle man være så uheldig at miste forbindelsen, giver alarmen lyd fra sig med det samme. Ligeledes fremgår det på enheden, hvis den er ved at løbe tør for strøm.

Denne babyalarm har desuden temperaturmåler, som også er angivet i displayet som vist på billedet ovenfor. Den kan måle temperaturer mellem -10 og 45 grader og fungerer til ned til -25 grader. Du kan dermed hele tiden følge med i temperaturen på barnets værelse. Forældreenheden er også udstyret med en vibrator, som reagerer hvis der opstår problemer. Af andre funktioner kan der nævnes dæmpbar lys, som er praktisk om natten.

Smart Nova babyalarm kan holde strøm til op til 72 meter på standby. Dog tager opladningen også omkring 5-6 timer, hvilket er langt mere end vores testvinder fra Nabby. Batterierne der følger med til begge enheder er genopladelige, så man ikke behøves at skifte batterier hele tiden.

Den er både sikret for aflytning og forstyrrelser, så der ikke opstår nogen problemer på den front.

Den har 2-vejs kommunikation, så det er muligt for forældrene at tale eller synge til barnet via alarmen. Netop denne funktion har vi savnet hos mange af de mange alarmer, som vi har testet i forbindelse med vores nye babyalarm test. Det er en rigtig stor fordel, da man har mulighed for at beroligere barnet i gennem alarmen.

Lydmæssigt er det en glimrende babyalarm, da lyden er super skarp på trods af afstand. Såfremt lyden skulle svigte og man mister forbindelsen, så bliver man advaret med det samme.

Det største minus ved denne babyalarm er, at den kan være svær at finde ud af i starten. Der fulgte heldigvis en manual med, som hjalp os med at komme i gennem denne babyalarm test af Smart Nova. Prismæssigt er det en af de dyrere modeller i kategorier, men kvaliteten er til gengæld også rigtig høj.


Det lagde vi vægt på i vores test

Inden vi lavede denne babyalarm test satte vi os grundigt ind i, hvilke kvaliteter der er de vigtigste for en babyalarm. I følgende afsnit kan du se, hvilke faktorer vi mener der er vigtigst:

Signal / rækkevidde

Rækkevidde er noget man bør prioriterer højt, når man skal købe en babyalarm. Det skal kunne være muligt at befinde sig i hver sin ende af huset, uden at babyalarmen skal miste forbindelsen. Jo længere rækkevidden, desto mere praktisk er alarmen. I forhold til signal er det også værd at kigge på, hvor hurtigt alarmen reagere. I gennem vores store babyalarm test har vi nemlig erfaret, at der er stor forskel på reaktionstiden.

Brugervenlighed

Der findes efterhånden rigtig mange fancy babyalarmer, som er så “”smarte””, at de næsten ikke er til at finde ud af. Køber man en alt for avanceret babyalarm, så vil man hurtigt kunne komme til at fortryde det valg. Derfor er det vigtigt at købe en alarm, som er brugervenlig for både mor og far. Vi har bl.a. testet for, hvor nem / svær opsætningen er og muligheden for at regulere på lyden m.m. Det er desuden vigtigt, at der følger en overskuelig- og grundig guide / manual med.

Forstyrrelse af signal

Det er typisk for mange babyalarmer, at de kan blive forstyrret af andre signaler. Der er nemlig en risiko for at andre elektroniske apparater vil kunne påvirke signalet. Såfremt din nabo også har en babyalarm, kan de to signaler risikere at gå over hianden. For at undgå det, bør man købe en babyalarm, der automatisk sørger for at holde forstyrrelser væk.

Strømforbrug

Hvis du meget gerne vil undgå at skulle lade alarmen op hver dag, så er det værd at kigge på strømforbruget. Vores favorit i denne babyalarm test havde som tidligere nævnt en batterilevetid på hele 70 meter. Desværre er det langt fra alle babyalarmer, der kan holde så lang tid på én opladning. Vi har derfor målt strømforbruget, hvor alarmen var henholdsvis tændt og på standby.

I denne anledning skal man også kigge på, hvor lang tid det tager at lade den ønskede babyalarm op.

2 KOMMENTARER

 1. Jeg er helt enig med dig, Rasmus. Rækkevidden er elendig, og vi har også oplevet at den falder ud, selvom vi er få meter fra den i fugleflugt. Og så er vi primært enormt skuffede, fordi vi slet ikke kan bruge den hjemme i lejligheden. Vi bor på første sal, og den kan ikke engang klare et par vægge og en etage ned. Dybt skuffende, da produktet ellers er godt udtænkt.

 2. Hvordan??
  Hvordan kan i gøre Nabby til testvinder af alle de babyalarmer i angiveligt skulle have testet.
  Vi har nu brugt denne alarm til vores lille nyfødte det sidste halve år, og konklusionen må være det er en katastrofal dårlig alarm!
  Rækkevidden er ikke 340 meter, ej heller i fugleflugt! Vores hus med en bredde på 8 meter kan den ikke række fra den ene siden af haven til den anden side af haven, ligesom problemet er det samme inden i huset på ca. 10 meters afstand. Dette er begrænsningen ved Bluetooth, og nej de har ikke opfundet det nye vidunder i Bluetooth!!
  I har tydeligvis ikke brugt/testet den i praksis, men læst et stykke datablad!!!

  Prøv igen, og fjern så denne elendige test, NABBY er hverken PÅLIDELIG eller har nogen form for RÆKKEVIDDE!!

  I øvrigt synd at et Dansk produkt ikke lever op til vores flotte ry indenfor kvalitet og funktionalite!!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here