Kombivogn Test – Bedste kombivogn med og uden autostol

0

En kombivogn kan bedst beskrives som værende en kombination mellem en barnevogn og en klapvogn. Det er en type af vogn, der er blevet særdeles populær blandt de mange danske forældre, der har et ønske om at give deres barn den bedste komfort, når de går tur. Der er naturligvis forskel på, hvordan de forskellige typer af kombivogne på det danske marked fungerer, hvorfor det handler om at vælge en god kombivogn, de fungerer på en måde, som du mener er praktisk og som du samtidig også mener er den bedste løsning for dit vedkommende – det er naturligvis det vigtigste.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at langt de fleste forældre vælger at investere i en god kombivogn, da der kan opnås et væld af praktisk aspekter ved at investere i en sådan model. De fleste modeller fungerer på en sådan vis, at stellet er det samme, men der er mulighed for at skifte mellem en barnevognskasse og et klapvognssæde. Der er derimod andre modeller, der kommer med en aftagelig barnevognskasse, der kan fastgøres oven i selve klapvognsdelen, der derfor også er fastsiddende. På den måde kan du kombinere vognen på den måde, der er mest praktisk for dig i det respektive scenarie.

Hvis du er på jagt efter en kombivogn, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at du er kommet til det helt rette sted. I denne kombivogn test får du nemlig muligheden for at stifte bekendtskab med en lang række forskellige modeller, hvorfor der med garanti også er mulighed for at finde en vogn, der harmonerer godt med dine krav og behov. Du kan desuden også finde relevant information, der kan hjælpe dig med at finde den rette kombivogn for dit vedkommende, så dit valg dermed også bliver nemmere og du dermed har bedre forudsætninger for at foretage det rette valg.

Teutonia Mistral Prestige - Luksuriøs kombivogn til sober pris

Teutonia Mistral Prestige - Luksuriøs kombivogn til sober pris
Forhandler Pris Information
Pixizoo 5395 kr. Se produkt

Mistral Prestige er en kvalitetsvogn fra Teutonia, der er perfekt til dig, der ofte tager vognen med ud på et mere off-road-præget terræn. Det betyder selvfølgelig også, at der er tale om en vogn, der er blevet udstyret med store off-road-hjul, der er med til at gøre turen langt mere behagelig for både barn og voksen. Den kan desuden også bryste sig af et langt liggemål, der lyder på intet mindre end 94 centimeter, hvilket bestemt må siges at være et godkendt liggemål i en kombivogn i denne prisklasse.

Der er desuden også mulighed for at dit barn kan ligge helt ned, hvorfor der altså er mulighed for at benytte dig af vognen allerede fra fødsel. Sædet er blevet polstret med en blød luksus polstring, der er med til at sikre, at dit barn kommer til at sidde eller ligge intet mindre end perfekt under hele turen. Ydermere, så har Teutonia også valgt at udstyre deres Mistral Prestige med en nyudviklet 5-punktssele, der kommer med en indbygget hovedstøtte, som ligeledes er med til at understøtte den godt komfort, som denne kombivogn er i stand til at give dit barn.

Videogennemgang (Bemærk ikke dansk)


Cybex PRIAM - Eksklusivitet på et helt nyt niveau

Cybex PRIAM - Eksklusivitet på et helt nyt niveau
Forhandler Pris Information
Pixizoo 3499 kr. Se produkt

Med sin PRIAM-serie har Cybex haft fokus på at skabe en serie af klapvogne, der både er helt i top, når det kommer til funktionalitet, stil og kvalitet. I denne forbindelse har de bestemt formået at skabe nogle særdeles unikke produkter, der ikke blot kan tolkes som almene kombivogne som f.eks. denne model. Her er der tale om en pakkeløsning, hvor du får en kombivogn, der er bestående af både et trekking-stel og ligeledes også et luksuriøst 2-in-1-seat, der naturligvis kommer i matchende farver, der lige netop kan sikre, at den også ser godt ud.

Det skal desuden også nævnes, at denne kombivogn fra PRIAM-serien kan foldes sammen med blot én hånd, hvilket gør det nemt for dig at folde den sammen, hvis den f.eks. skal ind i bilen. Samtidig er den også blevet udstyret med et højdejusterbart håndtag, der er lavet af et særdeles lækkert læder-lignende materiale, der står godt sammen med aluminiumsmateriale, der også er med til at holde totalvægten på et minimum. Er udstyret med massive, punkterfrie gummihjul, der er fremstillet af særdeles gode materialer – forhjulene er desuden drejelige, hvilket vil sikre en både nem og problemfri kørsel.


Teutonia BeYou! Elite - Ekstrem grad af komfort og stabilitet

Teutonia BeYou! Elite - Ekstrem grad af komfort og stabilitet
Forhandler Pris Information
Pixizoo 6695 kr. Se produkt

BeYou! Elite fra Teutonia er en oplagt vogn for de forældre, der har et ønske om at investere i en vogn, der både er særdeles stilfuld, men som samtidig også vil kunne holde til de mange strabadser en sådan kombivogn ender med at blive udsat for i løbet af sin levetid. Vognen kan blandt andet bryste sig af en lang række lækre designmæssige detaljer, hvilket f.eks. tæller et håndtag med læderlook og sorte syning. Derfor er det ikke kun kvaliteten og funktionaliteten, der er helt i top – det er designet ligeledes også.

BeYou! Elite kommer naturligvis også med et bredt spektrum af forskellige former for features, hvilket blandt andet inkuderer enkel manøvrering med drejelige forhjul, et simpelt låsessystem, der gør den generelle brug af vognen nem og enkel, mens den også er blevet udstyret med uafhængig affjedring på baghjulene, hvilket er med til at sikre, at dit barn flyder over vejbump og andet ujævnt terræn. Teutonia har desuden også udstyret vognen med et vendbart håndtag og sæde, så du kan holde øjenkontakt med barnet, hvis dette ønskes.Den lækre polstring og tekstil på sædet gør naturligvis, at barnet sidder eller ligger sublimt.


Bumbleride Indie Twin - Kombivogn til dig med tvillinger eller to mindre børn

Bumbleride Indie Twin - Kombivogn til dig med tvillinger eller to mindre børn
Forhandler Pris Information
Pixizoo 6399 kr. Se produkt

Hvis du enten har tvillinger eller derimod har to mindre børn, der begge sidder i klapvogn/barnevogn, så skal der ikke være nogen tvivl om, at Bumbleride Indie Twin er et oplagt valg for dit vedkommende. Her er der nemlig tale om en særdeles lækker kombivogn fra Bumbleride, der er perfekt til dig, der skal have plads til to børn i vognen. Den er terrængående, da den er udstyret med fire hårdføre lufthjul, der både vil sikre en god komfort for dine børn, men også at hjulene ikke ødelægges.

Endvidere, så er den også blevet udstyret med drejbare forhjul, der selvfølgelig gør det nemmere for dig at manøvre med kombivognen, mens den ligeledes også er nem at folde sammen og finde plads til i f.eks. bagagerummet, da hjulene er aftagelige. Den er blevet testet helt op til 40 kilo, hvorfor der bestemt ikke skal være nogen tvivl om, at den er robust og stabil. Den er blevet fremstillet af miljøvenlige materialer og kalecherne kommer med en indbygget SPF 45-beskyttelse – og både ryglæn, kaleche, og fodstøtte kan nemt og enkelt indstilles individuelt på hver side af vognen.


Hvad er forskellen på barnevogn og kombivogn?

En kombivogn vil blandt andet være kendetegnet ved at være en kende lavere end en barnevogn. Det betyder også, at selve liggemålet vil være kortere end i en almindelig barnevogn, hvilket er ensbetydende med, at dit barn vil være nødsaget til at skulle klare diverse middagslure i klapvognsdelen. I og med, at rygstøtte i en kombivogn kan klappes helt ned, så er det dog ikke noget problem – sørger du for at kombinere med en god kørepose, så kan barnet sagtens sove i vognen op mod børnehavealderen uden, at det er noget der kommer til at skabe problemer for hverken dig eller barnet.

Du kan dog opleve, at en ordinær barnevogn, der også kommer med et større liggemål i barnevognskassen, som ofte vil være en kende bedre isoleret mod regn og blæst. Det betyder også, at hvis du ønsker at isolere bedst muligt mod vind og vejr, så er en ordinær barnevogn måske et bedre valg. Ydermere, så vil du selvfølgelig også opleve, at den kommer med forholdsvis større hjul, der gør det nemmere for dig at køre rundt i sne og naturrerræn – det er dog noget, som de mange kombivogne er kommet rigtig godt efter, hvorfor de også kan findes med gode hjul.

Fordele ved at vælge en kombivogn

En kombivogn er særligt praktisk, hvis du er bosat i byen, eftersom den fylder en del mindre og er samtidig også mere fleksibel at bevæge sig rundt med sammenlignet med en ordinær barnevogn. Hvis du derimod er bosat på landet, så vil den, som følge af dens størrelse, være nemmere at få med i bilen, hvis man f.eks. skal ind til byen eller lignende. Det er naturligvis også ensbetydende med, at størrelsen vil være noget, der kommer dig til gode, uanset om du er bosat det ene eller det andet sted, da den til hver en tid vil have sine fordele.

Det skal desuden også nævnes, at der er mange forældre, der oplever, at deres barn hurtigere vokser ud af en ordinær barnevogn, når de når en alder, hvor de faktisk er i stand til at sidde selv. Når de rammer denne alder, så vil de oftest også være mere interesseret i, at skulle sidde og og følge med i, hvad der egentlig sker rundt omkring dem. Med en kombivogn, så får du muligheden for at vælge barnevognskassen fra, hvilket også giver mulighed for at vippe rygstykket mere op og dermed også give dit barn en bedre rygstøtte.
Derfor skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at der er mange forskellige fordele forbundet med at vælge at investere i en såkaldt kombivogn i stedet for at købe en ordinær barnevogn. Det betyder også, at det selvfølgelig vil være en oplagt idé for dig at se nærmere på de mange forskellige former for kombivogne, der kan findes på det danske marked, der med garanti også vil være mulighed for at finde frem til en rigtig god model, der stemmer godt overens med lige netop dét, du leder efter og har behov for. Der findes nemlig en perfekt kombivogn for alle og enhver, uanset hvad de har af behov og krav.

Du kan nøjes med at købe blot én vogn

Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at én af de helt særlige fordele ved at vælge at investere i en kombivogn er, at du udelukkende er nødsaget til at investere i én vogn. Med andre ord, så er du dermed ikke nødsaget til at skulle investere i både en barnevogn og en klapvogn, da du får begge dele i én, hvis du vælger at investere i en kombivogn. Det er selvfølgelig også – for rigtig mange – den primære årsag til, at det lige netop bliver en kombivogn, der bliver valgt frem for en ordinær barnevogn og en ordinær klapvogn.

Det er ikke blot praktisk for dig, at du blot skal købe én vogn, men det er samtidig også noget, der giver dig gode muligheder for at spare penge, da der blot skal findes penge til en kombivogn fremfor penge til både en barnevogn og en klapvogn, hvilket selvfølgelig er en dyrere og mere upraktisk beslutning for dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here