Pulsur Test 2017 – Bedste pulsurer til træning

0

I forbindelse med vores pulsur test 2017 valgte vi at alliere os med en række eksperter indenfor området. Det er et valg vi har truffet for at være sikker på, at vi finder frem til de absolut bedste pulsure på markedet. Markedet for pulsure kan umiddelbart virke uoverskueligt, da priserne går fra få hundrede kroner til mange tusinde kroner. Skal man ud og erhverve sig et pulsur for første gang, kan det derfor være svært at gennemskue, hvad der adskiller produkterne fra hinanden. I samarbejde med vores allierede eksperter udvalgte vi 11 pulsure, som vi har brugt adskillede timer på at teste. Vi vil starte ud med at kåre det bedste pulsur i testen, ligesom vi kort vil omtale det 2. bedste pulsur i testen. Til at slutte af med kan du læse, hvilke forskelle der er på billige- og dyre pulsure, og vi nævner fordelene ved at eje et pulsur.

Polar M400 HRM – Heart rate monitor

Test af Polar M400 HRM – Heart rate monitor
Forhandler Pris Information
DustinHome 1.295,00 DKK Se produkt
Cykelpartner 1.449,00 DKK Se produkt

Vi har testet på livet løs for at finde det bedste pulsur på markedet, og her er det så. Prisen er gået til Polar M400, som er et pulsur udover det sædvanlige. Interesserer du dig for fitness, så vil dette pulsur fra Polar hurtigt kunne blive din bedste ven. Den helt store nyhed ved dette ur er det indbyggede STAR-program, som giver brugeren utallige muligheder. Programmet er udviklet til at kunne håndtere dine personlige træningsvaner med det formål, at det hjælper dig med at sætte nye mål for din træning. Programmet vil vise dig dine ugentlige mål og vil desuden give dig både vejledning og feedback, så du har bedre forudsætninger for at nå dine mål.

Øvrige funktioner

Polar OwnCal – Du kan skabe et overblik over, hvor mange kalorier du forbrænder under træning

Polar Fitness Test – Du kan beregne dit aktuelle kondital. Testen kan desuden definere din maksimale puls

Udover overnævnte funktioner og muligheder kan pulsuret fra Polar benyttes i vand ned til 50 meter. I vores store pulsur test bemærkede vi også, at der medfulgte en dansk brugervejledning. Det vil nogen betragte som en mindre detalje, mens andre vil sætte stor pris på det. Ikke desto mindre er det meget brugbart, når der er tale om et avanceret pulsur, som man først lige skal lære og kende. Uret kan desuden vise dato, ligesom at det kan bruges som alarm. Den kan endda gemme 100 træningsfiler i hukommelsen.

Med i prisen medfølger der et Wearlink pulsbælte, som sikrer den bedste komfort. Bæltet er naturligvis også hundrede procent vandtæt, og det er muligt at skifte batteriet ved behov. Du får 2 års garanti ved køb af dette Polar M400 pulsur.

Find mere info hos Polar


Beurer PM80

Test af Beurer PM80
Forhandler Pris Information
Helsebixen 1.849,00 DKK Se produkt

En hård konkurrent til Polar er Beurer, som vi har stiftet bekendskab med i vores pulsur test. Uret hedder Beurer PM80 og befinder ligesom vores testvinder sig i mellemprisklassen. Uret er henvendt til den seriøse og kræsne sportsudøver, som kan lide at udfordre sig ved at sætte forskellige mål for sin træning.

Uret indeholder kalender til år 2020 og viser både ugedag og dato. Uret kan vise 50 mellemtider, hvor der bliver vist gennemsnitspuls. Det er desuden muligt at tilkoble uret til sin computer vha. det medfølgende USB mini. Du kan bearbejde de mange data på din PC via Easyfit software. Uret er specielt velegnet til cykling, da der bl.a. medfølger et cykelmonteringsbeslag. Dog kan pulsuret fra Beurer selvfølgelig også bruges i forbindelse med andre motionsformer. I pakken er der desuden en opbevaringstaske, så du kan opbevare uret sikkert.

Uret har en håndfuld fitnessfunktioner, som vi kort vil nævne nedenfor

  • Forslag til træningszone
  • VO2max (måler maksimalt indhold i åndedrætsvolumen
  • Angiver aktiv metabolisme (udtryk for hvor mange kalorier kroppen forbrænder i løbet af en dag)
  • Angiver basal metabolisme (udtryk for den mængde kalorier kroppen forbrænder i hvileposition)
  • Fitnesstest ved 1600 meter løb – fortolker desuden målte data

Alt i alt er det et glimrende ur, som uden tvivl har fortjent en 2. plads i vores nye pulsur test.

Du kan se uret i aktion nedenfor


Forskellen på billige- og dyre pulsure

Fælles for alle pulsure er naturligvis, at de kan måle din puls under træning. Der findes et hav af pulsure på det danske marked, som indeholder forskellige funktioner og tilbehør. De billigste ure vil typisk udelukkende kunne vise tid, dato, kalorieforbrug o.l. De dyrere pulsure vil tværtimod også have funktioner som gps-funktion og mulighed for lagring af løbedato via computer. Det er klart, at prisen på dit kommende pulsur afhænger af, hvilke funktioner du ønsker. Kigger man på nogle af de nyeste pulsure på markedet, så ser man at mange af urerne kan bruges som cykelcomputere. Et pulsur kan med fordel bruges til at optimere sin træning og øge motivationen. Dermed kan det være anbefalesværdigt for den seriøse motionist og sportsudøver at købe et pulsur med mange muligheder.

Gode tips ved køb af pulsur

Du kan med fordel benytte dig af vores pulsur test, når du skal købe ur med pulsvisning. Hvis ingen af de omtalte pulsure er noget for dig, findes der heldigvis mange alternativer. Nedenfor kan du læse en række generelle tips, som kan være fordelagtigt at have med i tankerne, når du skal ud og investere i et pulsur:

Funktioner

Inden du overhovedet begynder at søge efter forskellige alternativer, bør du fastlægge dine krav. Er det vigtigst for dig, at du kan gemme data på din computer, eller er det tilstrækkeligt, at uret blot har pulsvisning? Sådan nogen overvejelser bør du gøre dig, således at du kan gøre det nemmere for dig selv at finde det rette pulsur

Pris

Hvor mange penge kan og vil du investere i dit nye pulsur? Det er her værd at overveje, hvor meget du forventer at bruge dit pulsur. Hvis du er meget seriøs med din sport og er opsat på at nå dine mål, så vil du højst sandsynlig være villig til at betale mere for dit pulsur. Er du knap så seriøs, og forventer du ikke at bruge dit ur så ofte, så kan du kigge på nogen af de billigere udgaver. I vores pulsur erfarede vi, at man generelt kan finde billigere priser på nettet end i butikkerne.

Brugervenlighed

Da vi foretog vores nye pulsur test, fandt vi hurtigt ud af, at det langt fra er alle ure, der er lige brugervenlige. De dyre og avancerede pulsure er ikke altid lige brugervenlige, da brug af de forskellige funktioner kan virke kompliceret. I den anledning vil vi anbefale, at man benytter sig af den medfølgende brugsvejledning. Man kan desuden undgå at købe et af de avancerede ure, hvis man ikke er så teknisk anlagt.

Er du vild med sport og motion, så bør du også læse disse artikler

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here