Barbermaskine Test – Bedste barbermaskiner for det flotteste resultat

0

Mange af vores mandelige læsere har ønsket en barbermaskine test, så vi har været i gang med at teste barbermaskiner. På et marked hvor der hele tiden kommer nye barbermaskiner, er det nødvendigt med en ny og opdateret test. Der er selvfølgelig foretaget mange tests før, men de fleste af dem er gamle og ikke længere særlig relevante. Når du skal finde en barbermaskine, handler det om at finde en, der lever op til netop DINE krav og behov. I vores barbermaskine test har vi derfor lagt fokus på, i hvor høj grad produkterne lever op til de danske mænds behov. Der er f.eks. nogen barbermaskiner, der slet ikke er egnet til brug i badet.

Philips BT9280

Test af Philips BT9280
Forhandler Pris Information
Skousen 611,00 DKK Se produkt
Whiteaway 611,00 DKK Se produkt
Wupti 611,00 DKK Se produkt

Den bedste barbermaskine er i følge os denne Philips “BT9280”, som vi har været rigtig glade for at teste. Til denne lave pris er vi blevet overrasket over, hvor mange kvaliteter denne maskine har. Det er den ultimative barbermaskine, som er styret med laser. Det er i øjeblikket den eneste Philips barbermaskine med laser.

Med denne Philips maskine får du glimrende kontrol og kan skabe lige præcis den stil du ønsker. Lasersystemet udsender nemlig en klar lyslinje, som optegner din stil, inden du begynder behandlingen. Disse laserstråler viser dig altså, hvor hårene bliver klippet. Dermed opnår du et perfekt resultat hver gang og kommer ikke til at lave fejl.

Du kan nemt justere trimmelængden ved blot at dreje på zoomhjulet. Derefter vil denne trimmelængde være fast og gælde, indtil næste gang du skifter den. Knivene er i høj kvalitet og forbliver knivskarpe, så de bedst kan skære hårene af. Knivene har desuden nogle specielle runde kanter for at tage hensyn til huden for at undgå irritation. Du skal altså ikke bekymre dig om røde prikker eller små mærker efter at have barberet dig. Disse trimmerhoveder er ualmindelige nemme at gøre rent. De skal nemlig blot skylles under rindende vand i ganske kort tid.

Derudover er den udstyret med en LED-skærm, hvor længdeindstillingen fremgår. På denne skærm kan du desuden følge mig i, hvor meget batteri der er tilbage. I vores barbermaskine test kiggede vi også, om maskinerne kunne bruges uden ledning. Denne maskine viste sig at kunne bruges i op til en time uden ledning. Derefter var det nødvendigt at lade den op i yderligere 60 minutter, før den kunne bruges igen. Skulle den løbe tør for strøm under behandling, kan du blot sætte stikket i. Den bedste barbermaskine skal efter vores mening kunne bruges under vand. I denne barbermaskine test viste det sig heldigvis også, at det ikke var noget problem. Den er nemlig 100 % vandtæt og kan derfor sagtens bruge i badet uden problemer.

Denne barbermaskine fra Philips har ikke mindre end 17 forskellige længdeindstillinger, som strækker sig fra 0,4 mm. og op til 7 mm.

De vigtigste specifikationer

  • Materiale: Stål
  • Batteri: Li-Ion

Jeg vil anbefale dig at se nedenstående video, hvor du kan se barbermaskinen i aktion:


Braun shaver box 340S-4WD

Test af Braun shaver box 340S-4WD
Forhandler Pris Information
Wupti 782,00 DKK Se produkt

Har du set Tænks barbermaskine test så er du klar over, at denne er blevet kåret som testvinder. Den var ikke helt god nok til at blive vores favorit i denne barbermaskine, men det var tæt på. Braun er en af de førende producenter indenfor barbermaskiner, hvor denne model er deres hidtil bedst solgte.

Denne model kan bruges til våd såvel som tør barbering, hvilket er et ganske godt udgangspunkt. Braun 340S har et nyt barbersystem, som er glimrende til at tilpasse sig ansigtet og give en hurtig og behagelig barbering. For at minimere hudirritation sørger systemet for, at færre strøg kan klare barberingen. Den kan ligeledes klare hår, der vokser i vidt forskellige retninger. Det er muligt med det unikke system af skæreblade, som vi har set på i denne barbermaskine test. Der er hele tre forskellige skæreelementer, som er praktiske til forskellige formål.

Ligesom den bedste maskine i vores barbermaskine test har denne ligeledes en LED-skærm. Her kan du bl.a. følge med i batteritiden. Den kan kun bruges i 45 minutter ad gangen uden ledning, hvilket er 15 mindre end vores testvinder.

Som noget unikt ved denne Braun barbermaskine kan du få 100 kr. retur ved køb af denne maskine. Du får desuden 60 dages køb og prøv-garanti hos Wupti. Du kan altså prøve barbermaskinen i op til 60 dage og returnere den, hvis du ikke er tilfreds.


Philips PT860/17 shaver

Test af Philips PT860/17 shaver
Forhandler Pris Information
Wupti 495,00 DKK Se produkt
COOP 499,00 DKK Se produkt

I denne nye barbermaskine test har Philips gjort det formidabelt. Som du kan se er både 1. og 3. pladsen gået til Philips og deres barbermaskiner. Prisen er lidt lavere i forhold til testvinderen, men den er heller ikke helt lige så god.

I forhold til barberingsresultater kan man ikke sætte en finger på denne maskine. Der er nemlig dokumenteret DualPrecision resultater, hvor det fremgår hvor effektiv den er. Med dette system kan den barbere selv de korteste skægstubbe. Den har systemet “PowerTouch”, som sikrer dig hurtig barbering hver måned. PT860 har desuden “Super Lift & Cut System”, som helt overordnet handler om tæt- og behagelig behandling. Den har desuden en pop-up trimmer, som er velegnet til overskæg og bakkenbarter.

Den kan bruges i 50 minutter uden ledning og tager desuden 1 time at oplade. Den ligger godt i hånden, samtidig med at den er nem at styre.

Har du nogen kommentar til denne store barbermaskine test, så smid gerne en kommentar


Stil disse krav til en barbermaskine

Det er nærmest umuligt at finde den bedste barbermaskine, hvis man ikke har opstillet nogen krav inden. Da vi lavede vores barbermaskine test blev vi forinden enige om de vigtigste kriterier. Mænd kan have en række individuelle krav, men der er også nogle fælles behov. Nedenfor kan du blive klogere på, hvad vi mener er vigtigst ved en barbermaskine:

Er maskinerne vandtætte?

Der er rigtig mange barbermaskiner, der bliver markedsført som vandtætte. Desværre er det ikke alle, der er så godt egnet til vand. I vores barbermaskine test stødte vi på op til flere produkter, der ikke overholdt vores krav om at være vandtætte. Ønsker du at bruge barbermaskinen i badet, skal du dermed sikre dig, at den er vandtæt. Mit bedste råd er at lade være med at købe de billigste barbermaskiner på markedet. Vi erfarer, at det er bedre at gå efter mærkevarer, hvor kvaliteten også er derefter. I forhold til barbermaskiner er der generelt en god sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Hvordan er brugervenligheden?

Det er ikke så fedt at købe en alt for avanceret barbermaskine, som man slet ikke kan finde ud af at bruge. I forhold til brugervenlighed skal man bl.a. kigge på, hvor god barbermaskinen er at holde ved. Glider den ud af hænderne eller er alt for tung, er det nok ikke den rette maskine.

I vores barbermaskine test kiggede vi også på hvor nemt (eller hvor svært), det var at betjene knapperne. Det er en god idé at købe en maskine, som ikke har alt for mange knapper.

Hvor nemme er de at rengøre?

I en barbermaskine test mener vi også, at man skal teste maskinerne i forhold til rengøring. I den anledning fokuserede vi på, hvor lang tid det tog at rengøre delene. Der følger af og til noget tilbehør med til rengøring, som ofte er med til at gøre rengøringen nemmere. Det kan være svært at vide noget om rengøringen, før man køber en barbermaskine. Derfor kan det være en god idé at gøre brug af en decideret barbermaskine test som denne.

Hvor godt barberer maskinerne?

Der er ingen tvivl om, at dette er det absolut vigtigste krav. De overstående krav er egentlig underordnet, hvis barbermaskiner ikke klarer sin primære opgave tilfredsstillende. I forhold til det er det nødvendigt at købe en barbermaskine med skarpe knive i høj kvalitet. I den anledning er det også oplagt at kigge på, om maskinen giver nogen form for hudirritation. Typisk for de billige barbermaskiner er, at man hurtigt får en masse røde knopper.

Det er desuden en stor fordel at købe en barbermaskine med bred mulighed for at ændre på klippelængden. I vores barbermaskine test har vi oplevet stor forskel på muligheden for at vælge mellem forskellige længder.

Hvor god er kvaliteten generelt?

Ligesom med alle andre forbrugsvarer skal man selvfølgelig være opmærksom på kvaliteten. Det er klart at en barbermaskine lavet af plastik ikke er lige så god solid som en maskine lavet af stål. Skulle du være så uheldig at tabe maskinen på gulvet er det en fordel, hvis den ikke er alt for følsom.

Hvor lang tid holder batteriet?

De fleste mænd foretrækker at bruge en barbermaskine uden at skulle tilslutte en ledning. Dette er netop grunden til, at vi i vores barbermaskine test mener, at batteritiden er vigtig. De fleste barbermaskiner kan bruges uden ledning, men der er forskel på, hvor lang tid de kan bruges uden strøm. Vær desuden opmærksom på hvor lang tid, det tager at lade maskinen helt op. Det burde være angivet i produktbeskrivelsen, men ellers bør du kontakte producenten.

Har du nogen kommentar til denne store barbermaskine test, så smid gerne en kommentar.

Kilder:

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here