LED pærer Test – Bedste LED pærer med højest energibesparelse

0

Jeg vil gerne købe de bedste LED pærer på markedet, men hvor finder jeg dem? Det er et pragtfuldt spørgsmål, som er nemmest at svare på med en ny test. LED pærer står i høj kurs på markedet for belysning, så du skal også have mulighed for at kigge nærmere på de specielle pærer. LED belysning er tilsyneladende kommet for at blive, så du kan lige så godt hoppe med på bølgen.

LED pærer kan være meget forskellige, da de kan adskille sig på faktorer som pris, strømforbrug og levetid. Denne test er tilegnet dig, der leder efter de bedste LED pærer til prisen. Du kan med fordel læse hele testresultat, så du ikke ender med at brænde penge af på LED pærer, som ikke lever op til dine forventninger.

Testresultat: Her er markedets bedste LED pærer

Det er ikke realistisk at pege på den bedste LED pære, hvis man ikke har testet forskellige LED pærer. Det er netop årsagen til, at vi har testet en lang række LED pærer, så vi nemmere kan give dig svar på, hvilke LED pærer der er pengene værd – og hvilke der ikke er. I de kommende afsnit kan du læse om nogle af bedst bedømte LED pærer fra denne test.

Philips Hue White 9,5W E27 LED pære

Philips Hue White 9,5W E27 LED pære
Forhandler Pris Information
Lampemesteren 280 kr. Se produkt

Vi kan hermed afsløre, at Philips Hue White 9,5W E27 er blevet kåret som bedst i test i denne omgang. Philips er en af de producenter, der har gjort sig positivt bemærket på markedet for LED belysning – ikke mindst med denne LED pære. Den testvindende pære er unik på mange forskellige parametre, så spørgsmålet er, om du kan undvære den?

Fremragende LED pære med mange indstillingsmuligheder

Philips Hue White 9,5W E27 er pæren, som du kan kode til at lyse, præcis som du ønsker det. Det eneste, du skal bruge, er en applikation, så du kan indstille pæren til at lyse på bestemte tidspunkter. Du kan via din applikation styre dine pærer i forskellige rum, så du kan dæmpe pærerne og få dem til at slukke ved behov. Du kan forvente at modtage en LED pære med god lysspredning og lang levetid.

Philips Hue Bridge Apple HomeKit
Philips Hue Bridge Apple HomeKit

Philips Hue White 9,5W E27 er en LED pære, der sørger for optimal arbejdslys, afslapningslys og dagslys. Der er mange indstillingsmuligheder, hvorfor belysningen vil komme dig til glæde i alle tænkelige situationer. Hvis du skal have glæde af denne LED pære, så skal du tilkøbe Philips Hue Brigde Apple HomeKit, så du kan komme i gang med at udforske de mange fantastiske muligheder.

De vigtigste specifikationer

 • Mærke: Philips
 • Lumen: 806
 • Forbrug: 9,5 W

LEDlife 7W LED pære

LEDlife 7W LED pære
Forhandler Pris Information
MrPerfect 159 kr. Se produkt

LEDlife er navnet på det danske kvalitetsbrand, der står bag denne LED pære. LEDlife producerer udelukkende LED pærer af højeste kvalitet, og denne pære er ingen undtagelse. Hvis god lysstyrke og lang levetid er vigtige faktorer for dig, så vil du blive begejstret for denne LED pære, som er blevet solgt i mange tusinde eksemplarer efterhånden.

Dansk produceret LED pære med lang levetid

LEDlife 7W kan købes til en yderst fair pris, hvor du er sikret kvalitet for alle pengene. Den smarte LED pære bliver mere varm i farven, når den dæmpes, hvilket er en skøn detalje. Du kan for alvor reducere dit strømforbrug med denne LED pære, som har et minimalt forbrug.

LEDlife lægger særlig stor vægt på tre vigtige ting bestående af henholdsvis høj lyskvalitet, energibesparelse og lang levetid. Du kan spare helt op til 90 % på strømregningen ved at skifte til en LED pære fra LEDlife. Alle produkter bliver testet, før de forlader produktionen, hvorfor du med sikkerhed ikke vil blive skuffet over kvaliteten.

De vigtigste specifikationer

 • Mærke: LEDlife
 • Lumen: 400
 • Forbrug: 7 W

V-Tac 8W LED pære

V-Tac 8W LED pære
Forhandler Pris Information
MrPerfect 66 kr. Se produkt

V-Tac 8W er på mange måder en speciel pære, som ikke desto mindre byder på en masse fordele. V-Tac 8W vil være en rigtig god pære til dig, der ønsker at købe en LED pære i mellemprisklassen, hvor denne pære hører hjemme.

Kraftig LED pære med kultråde og materet glas

V-Tac står bag denne kraftige LED pære, som gør sig bemærket med kultråde og materet glas. Tager du denne LED pære i brug, så vil du straks blive introduceret for den gode fordeling af lyset, hvilket de færreste andre LED pærer kan præstere.

V-Tac 8W erstatter en almindelig 60W pære. Endvidere er det værd at bemærke, at LED pæren har en ekstra stor spredning på 300 grader. LED pæren kan købes i to forskellige kulører – henholdsvis varm og neutral.

V-Tac er en engelsk producent, som producerer LED pærer med hensynstagen til både innovation, miljøvenlighed og kvalitet. Brandet er fortsat relativt nyt herhjemme, men du kan være sikker på, at deres produkter er det hele værd.

De vigtigste specifikationer

 • Mærke: V-Tac
 • Lumen: 800
 • Forbrug: 8 W

Megaman 10W Classic E27

Megaman 10W Classic E27
Forhandler Pris Information
Lampemesteren 219 kr. Se produkt

Megaman 10W Classic E27 er også værd at stifte bekendtskab med, da det er en LED pære, der skiller sig ud fra de traditionelle LED pærer i den lave prisklasse og mellemprisklassen.

Fantastisk LED Pære med optimal farvegengivelse

Megaman 10W Classic E27 hører til blandt de dyreste LED pærer på markedet. Det er naturligvis et minus, at prisen er høj, men du slipper til gengæld for at gå på kompromis med kvaliteten. LED pæren imponerer både forbrugere og forbrugerorganisationer med sit varme lys og sin evne til at gengive farverne i et rum optimalt.

Megaman 10W Classic E27 er ofte en god investering på sigt, fordi strømforbruget er lavt, mens levetiden er lang. Megaman går aldrig på kompromis med kvaliteten, hvilket denne LED pære er et glimrende eksempel på.

De vigtigste specifikationer:

 • Mærke: Megaman
 • Lumen: 650
 • Forbrug: 10 W

Otte gode grunde til at investere i LED pærer

Der er ingen, der tvinger dig til at købe LED pærer, da vi lever i et frit land, hvor du selv kan bestemme, hvordan du lyser dit hjem op. Du skal dog være bekendt med, at der er rigtig mange gode grunde til at investere i LED pærer.

LED pærer er pengene værd af følgende grunde:

 1. Store energibesparelser – LED pærer bruger markant mindre strøm end almindelige sparepærer, hvorfor der er mulighed for at opnå store energibesparelser. Det er med til at give åbenlyse besparelser i økonomien, hvilket er en enorm fordel.
 2. Lang levetid – LED pærer har en levetid på mellem 10 og 25 år, hvilket de almindelige sparepærer ikke kan matche. Sparepærer har typisk en levetid på mellem 6 og 10 år. LED pærer koster en anelse mere, men det er den billigste løsning på sigt.
 3. Minimal varmeudledning – LED pærer afgiver kun minimal varme, hvilket også er en fordel, der er værd at tage med. Den minimale varmeudledning er ligeledes med til at sikre en lang levetid.
 1. Fri for kviksølv – LED pærer er hundrede procent fri for kviksølv i modsætning til de fleste andre lyspærer som lysstofrør og sparepærer. Kviksølv skader miljøet og kan være sundhedsskadeligt, hvorfor du skal undgå alle former for kontakt.
 2. Tænder med det samme – LED pærer tænder med det samme, du trykker på kontakten i modsætning til sparepærer, som har en lang opstartstid.
 3. Robust – LED pærer er mere robuste end de fleste andre lyspærer, hvilket også er med til at påvirke levetiden. LED pærer tåler f.eks. både kulde og vibrationer. Det betyder, at du også kan bruge pærerne udendørs, uden at de tager skade. 
 4. Kan være justerbare – LED pærer kan være justerbare, men det gælder ikke for alle pærer. Hvis du køber justerbare LED pærer, kan du nemt dæmpe og skrue op for lyset via en fjernbetjening, stikkontakt eller applikation.
 5. Alle størrelser og former – LED pærer kan findes i stort set alle størrelser og former, så det er meget sandsynligt, at du kan finde den størrelse og form, som du er på udkig efter. Du kan starte med at søge på internettet.

Er du overbevist? I så fald kan du købe LED pærer til alle boligens rum allerede i dag. Det koster naturligvis en vis sum penge at købe LED pærer til hele boligen, men det vil kunne betale sig på sigt. Du vil komme til at glæde dig over din investering næste gang, du modtager en regning fra dit elselskab.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal købe LED pærer?

Det er slet ikke så nemt at finde de helt rigtige LED pærer, hvis man ikke ved, hvad man skal kigge efter. Hvis du føler dig på bar bund, så skal du læse lidt om, hvad du skal være opmærksom på. Det er nemlig langt fra alle LED pærer, der er lige gode, når det kommer til stykket. Vil du have mest muligt for pengene, så skal du kigge efter følgende:

 • Lumen – Lumen er en faktor, der angiver, hvor kraftigt pæren lyser. Skal du købe LED pærer, så skal du kigge efter lumen i stedet for watt. Du kan på internettet finde et skema, der belyser forholdet mellem lumen og watt.
 • Pris – Pris og kvalitet hænger åbenlyst sammen i de fleste tilfælde, så det kan godt betale sig at give lidt ekstra penge for en kvalitetspære. De dyreste pærer er ofte de bedste, men en høj pris er ikke altid ensbetydende med en lang levetid.
 • Energimærket – Den velkendte energimærkning har stor betydning for dit strømforbrug, hvorfor du skal kigge efter energimærket.
 • Spredningsvinkel – Spredningsvinklen er endnu en vigtig faktor, som typisk er noteret i produktbeskrivelsen eller på emballagen. Spredningsvinklen er som regel angivet i grader.
 • Farvegengivelse – Farvegengivelsen skal helst være så høj som mulig, hvis du skal have optimal glæde af dine nye pærer. Farvegengivelsen er typisk angivet i Ra. 

Hvis du kigger efter ovenstående, når du køber LED pærer, så kan du næsten kun gøre en god handel. Det kan også være, at du har nogle personlige krav og behov, som du naturligvis ikke skal se bort fra.

LED belysning er et emne, som ikke altid er så nemt at gøre sig klog på. Hvis du er i tvivl om noget, så bliver du rådet til at tage fat i din foretrukne forhandler.

Hvor mange penge kan jeg spare med LED pærer?

LED pærer er populære som aldrig før, og det skyldes primært, at det er en energivenlig løsning. Hvor mange penge, du kan spare med LED pærer, vil afhænge af flere forskellige faktorer. I dag er der blevet udviklet flere online beregnere, som du kan bruge, hvis du vil vide, hvor meget du kan spare. Du skal som regel indtaste følgende data:

 • Antal lyskilder
 • Strømforbrug / nuværende lyskilder (watt)
 • Antal brugstimer om dagen

Svarer du på, hvor mange lyskilder du har monteret, hvor højt strømforbruget er, og hvor mange timer lyset er tændt om dagen, så kan du beregne din besparelse. Dit nuværende strømforbrug har med andre ord stor betydning for, hvor mange penge du kan spare.

Alle mennesker kan som udgangspunkt spare penge med LED pærer, så det gælder også for dig. Hvis du skifter dine nuværende lyspærer ud med LED pærer, så kan du opnå store besparelser, som hurtigt vil kunne mærkes på din økonomi.

LED pærer er billigst på nettet

LED pærer er i langt de fleste tilfælde billigst på nettet, så du kan gøre klogt i at besøge nogle af de største online forhandlere af pærer og belysning. Du kan gøre flere forskellige ting, hvis du gerne vil spare penge på LED pærer:

 • Køb stort ind og spar – Det er ikke unormalt, at man kan opnå mængderabat på sine indkøb, hvis man køber stort ind. Det er derfor hensigtsmæssigt at afgive én stor bestilling frem for mange små bestillinger. Hvis du køber et større parti pærer, så bør der være mulighed for at få en god rabat.
 • Sammenlign priser – Der er rigtigt mange forhandlere af LED pærer, så det kan give god mening at sammenligne priser. Prissammenligning er en glimrende strategi til at opnå store besparelser, så hvorfor gå glip af det?

LED pærer findes efterhånden i mange forskellige prisklasser, så du kan også købe pærer, der matcher dit budget. Du kan indlede din jagt med det samme, hvis du en gang for alle vil reducere dit strømforbrug i hjemmet.

Se hvor meget du kan spare på LED-pærer: https://www.bolius.dk/hvor-meget-kan-du-spare-ved-at-droppe-gloedepaerer-7391/

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here