Mobiltelefon Test – Bedste mobiltelefoner i 2017

0

Hvis du står overfor at skulle investere i en ny mobiltelefon, så er du med garanti klar over, at du har et væld af forskellige muligheder. Der findes mange producenter, mange forskellige modeller og ligeledes også et bredt spektrum af forskellige operativsystemer, der kan drive selve telefonen. Hvis ikke du har særlige præferencer i denne forbindelse, så kan det virke som en relativt uoverskuelig proces at skulle vælge lige netop dén telefon, der er den bedste for dit vedkommende – særligt hvis du ikke er klar over, hvad du egentlig leder efter og hvad du mener er de vigtigste faktorer.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er rigtig mange faktorer, der skal tages op til overvejelse i forbindelse med købet af en ny mobiltelefon, uanset om du har planer om at skulle investere i en traditionel mobiltelefon eller du derimod leder efter en mere moderne smartphone. På trods af, at der findes et væld af faktorer og parametre, du skal tage op til overvejelse, så er det vigtigste selvfølgelig at du har fokus på at vælge en model, der harmonerer godt med dine krav, præferencer og behov – på denne måde kan du sikre dig, at du foretaget det rette valg.

Da det samlede udvalg af mobiltelefoner er særdeles stort på det danske marked, bør du naturligvis heller ikke være bekymret for, hvorvidt du har mulighed for at finde frem til en model, der passer lige nøjagtigt til dine kriterier og dit behov. Det er dog vigtigt, at du sørger for at vælge med omhu, så du ender op med er passende produkt i hænderne. Du skal derfor hverken lade dig diktere af markedets udvikling, andre folks præferencer eller folks anbefalinger – du skal vælge med udgangspunkt i dine egne behov. Har du svært ved at vide, hvad det lige præcis er, så frygt ej. I denne artikel har vi sammenlignet forskellige af markeds mest populære mobiler og giver dig i løbet af gennemlæsningen den mobil eller smartphone, der klarer sig bedst i test.

Samsung Galaxy S7 Edge

Test af Samsung Galaxy S7 Edge
Forhandler Pris Information
DustinHome 4.495,00 DKK Se produkt
Wupti 4.495,00 DKK Se produkt

Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at Galaxy S7 Edge fra Samsung bestemt må siges at være Samsungs nuværende flagskib og er derfor også én af de meget seriøse udfordrerere til Apples iPhone. Med denne smartphone får du blandt andet en skærm, der måler intet mindre end 5,5″ og ligeledes også kan bryste sig af en opløsning på hele 2560 pixels x 1440 pixels, hvorfor skærmens billede er særdeles smukt i forbindelse med almen brug, men selvfølgelig også, når du skal bladre gennem billeder, du har taget med kameraet på 12 megapixel.

Hvis du er glad for at optage video med din smartphone, så er Samsung Galaxy S7 Edge også noget for dig, da den giver dig mulighed for at optage video i 4K Ultra HD (3840 pixels x 2160 pixels), hvorfor der bestemt må siges at være tale om én af de absolut bedste smartphones på dette punkt i øjeblikket. Dertil skal det heller ikke ignoreres at smartphonen kommer med et nyt, flot design med afrundede kanter og bløde linjer, hvorfor den ikke blot vil være en fornøjelse for øjet, men bestemt også for hånden.

Gennemgang af mobiltelefonen


HTC 10 Evo

Test af HTC 10 Evo
Forhandler Pris Information
DustinHome 4.003,00 DKK Se produkt
Wupti 5.499,00 DKK Se produkt

HTC 10 er HTCs flagskib, hvilket også er ensbetydende med, at du kan være sikker på, at der er tale om en særdeles kraftfuld smartphone, der er blevet designet og fremstillet med en helt særlig lidenskab. Det er desuden også en smartphone, der kan bryste sig af, at komme med en række moderne innovationer, hvilket blandt andet tæller verdens første dobbelte OIS til professionelle fotos både foran og bagpå, mens den ligeledes også er blevet udstyret med og fuldendt med en 24-bit højopløsningslyd – derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at dette er en model, der bestemt befinder sig i toppen.

Det skal selvfølgelig også nævnes, at HTC 10 er en smartphone, der passer særdeles godt til dig, der ikke altid er helt så blid overfor din telefon. Det skyldes nemlig, at den er blevet udviklet til at kunne håndtere de daglige salg, knups og ridser, den bliver udsat for. Den er blandt andet blevet testet til at kunne holde til ekstreme temperaturer, der varierer fra hele -20°C g helt op til 60°C, mens den ligeledes også er blevet testet med mere end 10.000 hårde tab, forskellige former for ridser og ligeledes også mod rust.


Apple iPhone 7

Test af Apple iPhone 7
Forhandler Pris Information
Wupti 5.399,00 DKK Se produkt
DustinHome 5.799,00 DKK Se produkt

Hvis du er typen, der foretrækker Apple, iPhone og iOS, så skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at du skal se nærmere på iPhone 7, der er den seneste smartphone fra Apple. Den kommer blandt andet med en ydeevne og en batteritid, der er markant bedre end den forhenværende model, men noget, der særligt har gjort denne model populær er, at den kan bryste sig af, at være både stænk- og vandafvisende, hvorfor der reelt set ikke sker noget, hvis du glemmer at få den ud af dine badeshorts inden du hopper i vandet.

Hvis du er glad for at tage billeder eller optage video, så er iPhone 7 ligeledes også et oplagt valg for dit vedkommende, eftersom den er blevet udstyret med 12 MP-kamera, der har en blændeåbning på ƒ/1,8, der naturligvis er med til at sikre fantastiske billeder. Du kan desuden også optage 4K-video med iPhone 7 fra Apple. Ydermere, så kommer den også med en 4,7″ stor Retina HD-skærm, der blandt andet byder på et bredere farveområde, 3D ouch og en opløsning, der lyder på hele 1334 pixels x 750 pixels. Slutteligt skal det også nævnes, at frontkameraet til bl.a. FaceTime byder på 7 megapixel.


Sony Xperia X Compact

Test af Sony Xperia X Compact
Forhandler Pris Information
DustinHome 2.395,00 DKK Se produkt
Wupti 2.799,00 DKK Se produkt

Hvis du leder efter en formidabel smartphone, du ligeledes også har muligheden for at erhverve til en formidabel pris, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at Sony Xperia X Compact er et oplagt valg. Her er der nemlig tale om en smartphone, der blandt andet skiller sig ud fra mængden af øvrige smartphones ved at være i stand til at tilpasse sig dine behov og brugsmønstre. Det foregår selvfølgelig ved at registrerer din daglige brug af telefonen, hvorfor den i takt med, at du bruger den mere og mere, også vil opleve, at den har tilpasset sig.

Ydermere, så skal det også nævnes, at der bestemt må siges at være tale om en smartphone, der kan bryste sig af, at være blevet udstyret med et særdeles godt kamera, der byder på intet mindre end 23 megapixel – det er desuden også det hurtigste kamera, der nogensinde er blevet udviklet af Sony, da det kan gå fra at være på standby til at optage i løbet af blot 0,6 sekunder. Derfor skal du selvfølgelig heller ikke være bange for, at du går glip af de øjeblikke, du gerne vil fange.


Find ud af, hvad dine smartphone behov er

Står du overfor at skulle investere i en ny mobiltelefon, så er det naturligvis en rigtig god idé, at du sørger for at finde ud af, hvad dine behov egentlig er og hvad du har planer om, at den skal bruges til. Hvis du f.eks. leder efter en smartphone, der skal bruges til at tjekke dine e-mails, læse med på Facebook og ligeledes også kunne sende beskeder via Messenger, så skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at der ikke just kommer noget godt ud af, at skulle investere i en traditionel mobiltelefon som Nokia 222, der ikke just byder på synderligt meget af det ovenstående.

Derfor er det også en rigtig god idé, at du bruger et par minutter på at finde ud af, hvad du egentlig har af behov og hvad du har planer om, at din kommende mobiltelefon skal bruges til. Det vil naturligvis være med til at sikre, at det bliver langt nemmere for dig at finde frem til lige netop dén model, der er den bedste for dit vedkommende, hvilket også er ensbetydende med, at det bestemt ikke er spildt tid at sætte dig ned og definere dine behov og krav på meget specifik vis – det vil du med garanti sætte pris på, at have gjort.

Hvilke faktorer er vigtige, når jeg skal købe ny mobiltelefon?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange forskellige faktorer, der kan spille ind, hvis du står overfor at skulle investere i en ny mobiltelefon – og det gør sig faktisk gældende uanset om du har planer om at skulle købe en smartphone eller du derimod foretrækker at bruge en almindelig mobiltelefon og derfor er på jagt efter en sådan model. Nedenfor finder du en rækker af de mest essentielle faktorer i forbindelse med købet af en ny mobiltelefon, hvorfor det selvfølgelig også er disse faktorer, der skal tages op til overvejelse, når du skal definere dine behov og dine krav.

Skærm

Har du nogle bestemte krav, der skal indfries i forhold til skærmen? Det kan f.eks. være, at du gerne se, at den har en bestemt opløsning, en bestemt størrelse, at den er meget lyskraftig eller derimod noget helt fjerde. Det er selvfølgelig særligt noget, der gør sig gældende, hvis du skal investere i en smartphone.

Batterilevetid

Du kender det med garanti selv; du står et eller andet sted, skal bruge din telefon og lige i dét, du tager den op af lommen, så løber den tør for strøm. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at have fokus på at vælge en model, der kan bryste sig af en lang batterilevetid. Modsat ovenstående, så gælder dette naturligvis for både smartphones og traditionelle mobiltelefoner.

Kamera

Det er meget forskelligt fra person til person, hvad de har af krav i forhold til kameraet i deres kommende telefon. Der findes både folk, der mener, at det er ligegyldigt, fordi de sjældent bruger det, men der er også andre, der vægter det særdeles højt. Du skal selvfølgelig finde ud af, om du tilhører enten den ene eller den anden kategori, når det kommer til kameraet.

Brugervenlighed

For mange skal det være nemt at benytte sig af deres telefon – det er særligt noget, der gør sig gældende for de personer, der ikke er synderligt teknisk anlagt. Hvis du mener, at dette er et vigtigt punkt, så kan det være en fordel at besøge en fysisk forretning og afprøve telefonen, inden du beslutter dig for hvilken model, der er bedst for dit vedkommende.

System

Der findes efterhånden en lang række forskellige typer af systemer til både smartphones, men også til traditionelle mobiltelefoner. Det er også ensbetydende med, at du skal sørge for at vælge et system, der passer godt til dig og dine behov – i denne forbindelse skal ovenstående punkt naturligvis også tænkes ind, da det skal være nemt og overskueligt.

Pris

Dette er et punkt som de danske forbrugere ser meget forskelligt på. Der findes både forbrugere, der ikke har noget problem med at betale en høj pris for en eksklusiv smartphones, men der findes også folk, der helst ønsker at holde deres investering på et mere sobert niveau. Derfor skal du også sørge for at overveje prisen.

Mere viden om emnet

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here