Bordopvaskemaskine Test 2017 – Bedst i test bordopvaskemaskiner

0

Hvis du står overfor at skulle investere i en mindre opvaskemaskine, der passer ind i en studiebolig, et lille sommerhus eller måske blot et mindre køkken, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at en bordopvaskemaskine er det rette valg. Det skyldes selvfølgelig, at de ikke er synderligt store, men det handler ligeledes også om, at du har mulighed for at erhverve dig en sådan maskine til en billig pris. Derfor vil du med garanti også kunne finde en model, der stemmer overens med dine krav og præferencer, uanset om du er meget specifikt om hvad, du egentlig er på jagt efter.

I forbindelse med valget af en bordopvaskemaskine er der mange faktorer, der skal tages op til overvejelse. I og med, at en sådan maskine blot er en mindre og mere kompakt udgave af en traditionel opvaskemaskine, så er der lige så mange aspekter af dette køb, der skal tages op til overvejelse. Det betyder også, at hvis du vælger en dyrere model, så vil du ligeledes også blive beriget med en maskine, der kommer med en række funktioner, programmer og tilpasningsmuligheder, som du ikke får, hvis du i stedet havde valgt en billigere model – hvad du stiller dig bedst tilfreds med er naturligvis en smagssag.

Hvis du har intentioner om at skulle investere i en bordopvaskemaskine, så er du naturligvis kommet til det helt rette sted. I denne bordopvaskemaskine test finder du en række forskellige modeller, der naturligvis giver dig muligheden for at vælge en model, der stemmer godt overens med dine forskellige præferencer og krav. Der skal naturligvis ikke være nogen tvivl om, at de modeller, der er blevet beskrevet i denne bordopvaskemaskine test varierer i forhold til en bred vifte af forskellige faktorer, hvorfor der også er rigtig gode forudsætninger for, at du kan finde lige netop dén model, der er den bedste for dit vedkommende.

Bosch SKS62E28EU

Test af Bosch SKS62E28EU
Forhandler Pris Information
de3bedste 5.809,00 DKK Se produkt
Skousen 5.809,00 DKK Se produkt
Whiteaway 5.809,00 DKK Se produkt

Her er der tale om en bordopvaskemaskine, der stammer fra Bosch. Den kan rumme intet mindre end 6 kuverter (det er en ganske almindelig størrelse for sådanne maskiner) og derfor egner den sig naturligvis også bedst til en mindre husholdning på 1-2 personer. Bosch SKS62E28EU kan endda bryste sig af, at være i energiklasse A+, hvilket naturligvis er din garanti for, at du ikke ender med at investere i en strømsluger. På den anden side, så kan du være sikker på, at der er tale om en maskine, der både er meget skånsom mod miljøet og naturligvis også mod din pengepung.

Det skal selvfølgelig også nævnes, at der er tale om en bordopvaskemaskine, der kan bryste sig af at have et lydniveau, der lyder på kun 48 dB, når den er i brug. Et typisk samtaleniveau lyder på 60 dB, hvilket også er ensbetydende med, at maskinen hverken kommer til at forstyrre eller genere. Bosch SKS62E28EU bliver endda leveret med intet mindre end 6 programmer, der blandt andet inkluderer både øko- og skåneopvask, mens der ligeledes også er 2 tillægsfunktioner at benytte dig af: ekstra tørring og VarioSpeed. Maskinen kommer desuden også med AquaStop, der betyder, at den selv slukker hvis der lækker vand.

Videogennemgang af Bosch SKS62E28EU


Electrolux ESF2400OW

Test af Electrolux ESF2400OW
Forhandler Pris Information
Skousen 2.240,00 DKK Se produkt
Whiteaway 2.240,00 DKK Se produkt
Wupti 2.240,00 DKK Se produkt
de3bedste 3.269,00 DKK Se produkt

I dette tilfælde er der tale om en lille og praktisk bordopvaskemaskine fra Electrolux, der byder på en samlet kapacitet på 6 kuverter, hvilket også er ensbetydende med, at den kan fungere rigtig godt i en mindre husstande bestående af 1-2 personer, men kan ligeledes også fungere som et fint supplement til en større opvaskemaskine i en større husstand. Endvidere, så skal det naturligvis også nævnes, at der er tale om en maskine, der er blevet placeret i energiklasse A+, hvilket naturligvis skyldes at maskinen byder på et meget minimalt strømforbrug, der både skåner miljøet og selve også din egen pengepung.

Electrolux har ligeledes valgt at udstyre den med et lille display, der blandt andet kan bruges til at holde øje med, hvor lang tid, der er tilbage af din vask, men du kan desuden også se, hvilket program, du har valgt. Det er selvfølgelig også dette display, du skal følge med på, hvis du ønsker at vælge mellem de forskellige programmer, når du skal sætte din maskine i gang – du får blandt andet mulighed for at vælge mellem økonomi-, party- og intensiv-program med en Electrolux ESF2400OW. Lydniveauet lyder på 50 dB, hvorfor den ikke er forstyrrende, når den er i gang med at vaske.


Siemens SK25E203EU

Test af Siemens SK25E203EU
Forhandler Pris Information
Skousen 2.049,00 DKK Se produkt
Whiteaway 2.049,00 DKK Se produkt
Wupti 2.166,00 DKK Se produkt
de3bedste 3.499,00 DKK Se produkt

Her er der igen tale om en bordopvaskemaskine fra Siemens, der byder på en samlet kapacitet, der lyder på 6 kuverter, hvilket selvfølgelig også er ensbetydende med, at der er tale om en maskine, der passer godt til en husstand med 1-2 personer. Den kan dog også sagtens fungere som et supplement i større husstand. Dens kompakte størrelser er med til at gøre den perfekt til dig, der ikke har synderligt meget plads at gøre godt med i dit køkken. Ydermere, så har den også et meget moderne og stilrigtigt design, der gør, at du vil kunne have den stående fremme i køkkenet uden, at det er noget, du bliver træt af.

Siemens har valgt at udstyres deres xx med intet mindre end fem forskellige programmer, hvilket også er ensbetydende med, at du altid kan finde et program, der passer perfekt til dét, du skal vaske op. Den kommer blandt andet med et såkaldt skåneprogram og ligeledes også et økoprogram. Den intuitive servolås på fronten sikrer, at det er nemt og smidt at både åbne og lukke for lågen. Maskinen viser blandt andet også, at den hører til i den absolutte topklasse ved at blive leveret med en funktion, der gør, at den selv måler mængden af service i maskinen, hvorefter den tilpasser brugen af både programmer, sæbe og meget andet.


Bosch SKS51E26EU

Test af Bosch SKS51E26EU
Forhandler Pris Information
Skousen 3.249,00 DKK Se produkt
de3bedste 4.059,00 DKK Se produkt
Whiteaway 4.059,00 DKK Se produkt

Hvis du leder efter en både moderne og kompakt opvaskemaskine, du nemt kan finde plads til på dit køkkenbord, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du skal se nærmere på Bosch SKS51E26EU, da den kommer med et meget moderne udtryk, eftersom den er lavet i sort. Da der er tale om en bordopvaskemaskine, så passer den selvfølgelig bedst til en mindre husstand, der byder på 1-2 personer. Du kan finde plads til hele 6 kuverter i denne opvaskemaskine, hvilket er ganske fortrinligt for mindre husstande, men du kan desuden også bruge den supplement til en traditionel opvaskemaskine.

Ikke nok med, at du kan finde plads til hele seks kuverter i denne maskine, så får du ligeledes også muligheden for at benytte dig af hele 5 forskellige programmer, hvilket blandt andet inkluderer et intensivprogram og ligeledes også et såkaldt økoprogram, mens der ligeledes også er mulighed for at vælge ekstra tørring, så du ikke selv skal tørre dit service af, når maskinen er færdig. Bosch SKS51E26EU er desuden også blevet placeret i energiklasse A+, hvilket betyder, at det er en meget energivenlig maskine, der både tager hensyn til miljøet og ligeledes også din pengepung. Lydniveauet lyder på 48 dB, hvilket er i den pæne ende af skalaen.


Candy CDCP 8/E

Test af Candy CDCP 8/E
Forhandler Pris Information
Skousen 2.874,00 DKK Se produkt
Whiteaway 2.875,00 DKK Se produkt

Hvis du leder efter en opvaskemaskine, der er kompakt og som du ligeledes også har mulighed for at investere i en billig maskine, så bør du bestemt vælge at se nærmere på Candy CDCP 8/E. Det er en bordmodel fra Candy, der appellerer til dig, der ikke har plads til en traditionel opvaskemaskine, men på trods af, at den ikke fylder synderligt meget, så er der faktisk plads til hele 8 kuverter i denne maskine. Derfor er du faktisk også i stand til at klare opvasken for en familie, der lyder på op til 3 personer.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at vælge en opvaskemaskine, der byder på en god energiklasse. Hvis du vælger en Candy CDCP 8/E, så får du en opvaskemaskine, der er blevet tildelt en score, der lyder på energiklasse A+, mens du samtidig også får en bordopvaskemaskine med et lydniveau, der lyder på 51 dB, hvilket er acceptabelt, men der findes dog mange modeller, der er mindre støjende – det er dog ikke et lydniveau, du bliver forstyrret af. Du skal desuden være opmærksom på, at maskinen er i den lave ende af prisskalaen, hvorfor den er ideel for dig, der ønsker at holde din investering på et sobert niveau.


Fordele og ulemper ved bordopvaskemaskinen

På lige fod med andre typer af hvidevarer, så er der selvfølgelig både fordele og ulemper forbundet med at investere i bordopvaskemaskine, men der er selvfølgelig ting, der adskiller sig fra en traditionel opvaskemaskine. Hvis du til dagligt har et mindre behov for at kunne klare en opvask til dagligt og gerne vil spare penge ved at have et mindre varmeforbrug, så er en bordopvaskemaskine naturligvis noget, der appellerer til dig. Med en sådan maskine skal du hverken bekymre dig om at skulle have den installeret og du kan desuden også være sikker på, at du sparer penge. Du kan læse mere om både fordele og ulemper nedenfor:

Fordele

  • Først og fremmest, så vil du opleve, at en sådan maskine både er billigere i anskaffelse og ligeledes også er mere økonomisk i drift.
  • Du er ikke nødsaget til at installere og montere din bordopvaskemaskine, som det gør sig gældende ved en traditionel opvaskemaskine.
  • Hvis du ønsker at spare plads i køkkenet, så er en bordopvaskemaskine et godt valg, da den er mere kompakt og dermed også har en bedre størrelse.

Ulemper

  • En bordopvaskemaskine kræver hverken tilslutning til vand eller strøm, hvilket kan være besværligt og upraktisk, da det ligeledes også betyder, at der kan ende med at ligge en masse ledninger på køkkenbordet – medmindre du vælger at placere den i et skab eller lignende.
  • Oftest vil der ikke være plads til mere end 6 kuverter pr. omgang i en bordopvaskemaskine, hvilket er en kende mindre end, hvad der er behov for i en gennemsnitlig husstand. Hvis der er behov for mere plads end dette, så er en større maskine et bedre valg.

Hvilke faktorer er vigtige ift. en bordopvaskemaskine?

Som det også er nævnt tidligere, så er der op til flere forskellige faktorer, der har indflydelse på valget af din kommende bordopvaskemaskine – i hvert fald hvis du gerne vil sikre dig, at du ender med at foretage det rette valg, når det kommer til at skulle købe en sådan maskine til køkkenet. Nedenfor finder du en række af de mest vitale faktorer, der skal tages op til overvejelse, når du står overfor at skulle investere i din kommende bordopvaskemaskine, så du dermed kan sikre dig, at du ender med at foretage det rette valg:

Kapacitet

Du skal selvfølgelig sørge for at vælge en bordopvaskemaskine, der har den rette kapacitet. Du bør som minimum vælge en maskine med en kapacitet på 5 kuverter, men gerne mere end dét, hvis du har muligheden for det.

Energiklasse

Det er selvfølgelig også vigtigt, at du sørger for at vælge en opvaskemaskine med en god energiklasse. Ved at vælge en god energiklasse, så er du garanteret, at den ikke er for dyr i drift. Du bør vælge minimum energiklasse A.

Lydniveau

Du kan ende med at blive meget forstyrret over en maskine, der har for højt et lydniveau. Derfor bør du også vælge en maskine, der har et lydniveau på maksimalt 60 dB(A), da du ellers vil opleve, at du bliver forstyrret.

Tørreevne

Langt de fleste opvaskemaskiner er naturligvis i stand til at tørre dit service efter det er blevet vasket. Du bør vælge en maskine, der kan bryste sig af en tørreevne, der lyder på minimum C (A er højest og G er lavest).

Opvaskeevne

En opvaskemaskine er selvfølgelig ikke meget værd, hvis den ikke har en god opvaskeevne. Derfor skal du vælge en maskine med en opvaskeevne, der lyder på minimum C (A er igen højest og G er ligeledes lavest).

Hvis du sørger for at tage udgangspunkt i din ovenstående faktorer, så skal der selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at du ender med at investere i en rigtig god maskine, der stemmer godt overens med dine forskellige krav og præferencer. Det skal naturligvis også nævnes, at du stadig skal sørge for at tage hensyn til dine egne behov, når det kommer til øvrige faktorer som f.eks. størrelse, design og lignende.

Yderligere information om emnet

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here