Røremaskine Test – Bedste røremaskiner 2017

0

En røremaskine kan hurtigt gå hen og blive din bedste ven i køkkenet, da røremaskinen kan være med til at gøre madlavning til en leg. Det er efterhånden de færreste husstande, der ikke er i besiddelse af en røremaskine, så din husstand fortjener også at eje en røremaskine.

I denne guide skal vi gennemgå en lang række udvalgte røremaskiner, som stammer fra nogle af de førende producenter på markedet for køkkenmaskiner. Vi giver dig en masse konkrete anbefalinger og gode tips, så du ikke føler dig på bar bund, når du skal finde din ideelle røremaskine på det danske marked.

Idéen med denne røremaskine test er at give dig et stort og overskueligt overblik over de forskellige valgmuligheder, når det drejer sig om røremaskiner. Vi tør på forhånd godt at love, at der findes mindst én røremaskine, der passer til dig.

De bedste røremaskiner på markedet

Det er svært at pege på de bedste røremaskiner på markedet, hvis man ikke har stiftet bekendtskab med flere forskellige røremaskiner i forskellige prisklasser. Vi har testet røremaskiner på livet løs, så vi kan introducere dig for de bedste til prisen. Du vil i de kommende afsnit kunne læse om de røremaskiner, der har klaret sig bedst i test.

Hvilken røremaskine har mest styrke? Hvilken røremaskine er bedst til at ælte dej? Hvilken røremaskine er mest slidstærk? Det er nogle af de spørgsmål, vi vil forsøge at give dig svar på i denne nye test.

Kenwood KMM060 Major Titanium røremaskine

Kenwood KMM060 Major Titanium røremaskine
Forhandler Pris Information
kitchenone 3699 kr. Se produkt

Kenwood står bag denne flotte, stilrene og robuste røremaskine, som kommer med en lang række gyldne fordele. Der er tale om en vaskeægte klassiker, som har gjort sig positivt bemærket med dens mange kraftudtag og høje kvalitet. Røremaskinen befinder sig i mellemprisklassen, hvor du får en god og holdbar røremaskine.

Den perfekte røremaskine til den store- og mellemstore familie

Kenwood KMM060 Major Titanium er den perfekte røremaskine til den store- og mellemstore familie, som kan lave større portioner og tunge deje – f.eks. et rugbrød. Røremaskinen byder på en høj kapacitet på intet mindre end 6,7 liter. Der er således rig mulighed for at håndtere store mængder dej ved behov.

Denne testvindende røremaskine er nem og komfortabel at arbejde med takket være den trinløse hastighedsregulator og pulsfunktion. Du vil ligeledes realisere, at røremaskinen er ganske nem at rengøre og vedligeholde. Du får desuden en kraftig røremaskine, som arbejder med en motoreffekt på 1500 watt.

Fire kraftudtag og en verden af tilbehør

Kenwood KMM060 Major Titanium byder på hele fire kraftudtag, hvilket giver dig mulighed for at bruge meget forskelligt tilbehør. Der findes en lang række mulige tilkøb, hvor du f.eks. kan købe en kødhakker, ismaskine og et råkostapparat.

Der medfølger ved køb af denne røremaskine en masse forskelligt tilbehør, som du med al sandsynlighed vil kunne få glæde af. Du får både dejskraber, stænklåg, glasblender, k-spade, fleksibel k-spade, dejkrog og piskeris med i købet. Vi vil sidst, men ikke mindst også gerne rose denne røremaskine for dens høje sikkerhed.

De vigtigste specifikationer:

 • Mærke: Kenwood
 • Kapacitet: 6,7 liter
 • Motoreffekt: 1500 watt
 • Vægt: 9,7 kg.

Severin KM 3890 røremaskine

Severin KM 3890 røremaskine
Forhandler Pris Information
kitchenone 1435 kr. Se produkt

Severin KM 3890 er en af de bedste røremaskiner på markedet, så du kan med fordel læse den korte introduktion til røremaskinen. Severin er en producent, der er værd at kende til, hvis man vil købe de bedste køkkenmaskiner – heriblandt røremaskiner – til sit køkken.

Mellemstor røremaskine til den mindre familie og par

Severin KM 3890 kategoriseres som en mellemstor røremaskine, som hovedsageligt er henvendt til mindre familier og par. Du kan nemlig bruge røremaskinen til at røre både større og mindre portioner.

Det planetariske røresystem er med til at sikre en jævn og grundig sammenblanding hver eneste gang. Du får med andre ord en pålidelig hjælper i dit køkken, så du fremadrettet kan røre en dej på ingen tid. Røremaskinen har en kapacitet på 4 liter og en motoreffekt på 500 watt.

Elegant design, flere medfølgende værktøjer og mange hastighedsindstillinger

Severin har formået at designe og udvikle en elegant, kompakt og rengøringsvenlig røremaskine, som vil kunne skabe glæde i ethvert hjem. Der medfølger i alt tre værktøjer  bestående af et piskeris og to dejkroge til henholdsvis mellemtunge sammenblandinger og tunge deje.

Du kan arbejde med intet mindre end seks hastighedsindstillinger, ligesom du kan bruge den smarte pulse-funktion, som også er repræsenteret. Skålen er nem at komme til, og du kan hurtigt og nemt skifte værktøj ved behov. Det er i øvrigt en 2-i-1 maskine, da der også medfølger en eksklusiv blender i glas.

De vigtigste specifikationer:

 • Mærke: Severin
 • Kapacitet: 4 liter
 • Motoreffekt: 500 watt
 • Vægt: 7 kg.

Bosch MUM58243 røremaskine

Bosch MUM58243 røremaskine
Forhandler Pris Information
kitchenone 3599 kr. Se produkt

Bosch kan med stolthed præsentere dig for dette pragteksemplar af en røremaskine, som har fundet vej til rigtigt mange køkkener efterhånden. Der er vel at bemærke tale om en røremaskine, der giver de fleste andre røremaskiner baghjul. Der skal altså ikke herske nogen tvivl om, at røremaskinen hører til blandt de bedste røremaskiner i øjeblikket.

Alsidig røremaskine til den kræsne forbruger

Bosch MUM58243 er en kraftig og alsidig røremaskine, som er tilegnet den kræsne forbruger. Det fremgår tydeligt, at der ikke er blevet gået på kompromis med noget ved denne røremaskine. Du bliver først og fremmest introduceret for det elegante design, hvor sølv og hvid er de dominerende farver.

Røremaskinen vil være mere end almindelig nyttig til den daglige madlavning og bagning. Den samlede kapacitet er på 3,9 liter, mens motoreffekten er på 1000 watt. Således kan du håndtere selv større deje med denne kraftfulde røremaskine. Det er tilmed værd at fremhæve den høje brugervenlighed og sikkerhed, som sikrer en god oplevelse.

Flere hastighedsindstillinger, nem påfyldning undervejs og praktisk opbevaring af tilbehør

Bosch MUM58243 har en håndfuld hastighedsindstillinger – mere specifikt syv hastighedsindstillinger. Dermed kan du altid vælge netop den hastighedsindstilling, der er bedst at bruge i den pågældende situation.

Det er nemt og komfortabelt at påfylde ingredienser undervejs, hvor du ikke skal være bekymret for at få fingrene i klemme. Der medfølger en praktisk tilbehørstaske, hvor der kan opbevares piskeris, dejkrog og blender. Bosch MUM58243 imponerer desuden med EasyArmLift, som er med til at sikre den højeste brugervenlighed.

De vigtigste specifikationer:

 • Mærke: Bosch
 • Kapacitet: 3,9 liter
 • Motoreffekt: 1000 watt
 • Vægt: 7,1 kg.

Hvornår kan jeg få brug for en røremaskine?

Der er ingen tvivl om, at du kan få brug for en røremaskine i rigtigt mange forskellige sammenhænge. Der er mange kreative kokke – både amatører og professionelle – der arbejder med røremaskiner hver dag. Det er frivilligt, om du vil købe en røremaskine til dit køkken, men spørgsmålet er, om du kan undvære denne pragtfulde køkkenmaskine?

En røremaskine er oplagt at bruge, når man skal røre dej til et rugbrød eller bage en kage. Røremaskinen vil kunne gøre hele processen meget lettere for dig, da du kan spare både tid og kræfter. Der er stort set ingen grænser for, hvad du kan udrette i køkkenet, hvis du blot er i besiddelse af en røremaskine.

Hvis du bruger meget tid på madlavning og bagning i din fritid, så vil du opleve, at en røremaskine er en rigtig god investering. Det er i hvert fald meget tvivlsomt, at du vil fortryde dit køb, hvis du vælger at investere i en røremaskine.

Der findes rigtigt mange forskellige opskrifter på bl.a. boller, kager og brød, som du kan benytte dig af, hvis du søger inspiration til din madlavning og bagning. De nyeste og bedste opskrifter er som regel at finde på nettet, hvor de ligger frit tilgængelige.

Køb af røremaskine – Hvad er vigtigt?

Du bør ikke gå på udkig efter din ideelle røremaskine, før du har en nogenlunde idé om, hvad der er vigtigt, og hvad der er mindre vigtigt. Det er nemlig ikke alle faktorer, der er lige betydningsfulde. Det er noget af dét, vi har erfaret i vores store røremaskine test, hvor vi har lagt os fast på de vigtigste faktorer:

 • Motoreffekt – Motoren er en vigtig – hvis ikke den vigtigste – faktor ved køb af en røremaskine. Det er en stor fordel at vælge en røremaskine med en motor med høj effekt, da den nemmere kan håndtere tunge såvel som lette sammenblandinger.
 • Vægt – Maskinens vægt bliver ofte undervurderet, hvilket er en skam. Det er langt hen af vejen en fordel at vælge en tung røremaskine, da den vil stå mere solidt og sikkert på køkkenbordet. En god røremaskine skal helst veje mindst 7 kg.
 • Design og størrelse – Designet og størrelsen er også faktorer, der spiller en vis rolle, da du helt naturligt ønsker at anskaffe dig en praktisk og moderne røremaskine. Størrelsen er særlig vigtig, hvis du kun har begrænset opbevaringsplads til rådighed i dit køkken.
 • Kapacitet – Kapaciteten er mere vigtig end de fleste andre faktorer, da du helst ikke skal lade dig begrænse af kapaciteten. Kapaciteten bliver typisk angivet i liter, så det kan du med fordel kigge efter. Den helt rigtige kapacitet vil afhænge af, om din husstand repræsenterer et par, en familie eller noget helt tredje.
 • Tilbehør – Du kan som udgangspunkt aldrig få for meget tilbehør, når du køber en røremaskine. Der er noget tilbehør, der følger med i prisen, mens andet tilbehør skal købes ved siden af. Dejkroge og piskeris udgør det mest almindelige tilbehør.
 • Brugervenlighed – Det er ingenlunde klogt at købe en røremaskine, der er så avanceret, at man ikke formår at bruge den korrekt. Den perfekte røremaskine skal være nem at bruge af både erfarne og uerfarne kokke.
 • Støjniveau – Støjniveauet har ligeledes en stor betydning, da du skal kunne bruge din røremaskine uden at få ondt i hovedet. Du gør dig selv og dine medmennesker en tjeneste ved at købe en røremaskine med et lavt støjniveau.

Hvem er de førende producenter af røremaskiner?

Der er rigtigt mange producenter, der har gjort sit indtog på det danske marked med en lang række moderne og effektive røremaskiner. Selvom du kun skal bruge én røremaskine, så vil det være en fordel at vide lidt om, hvilke producenter der er de førende. Du finder en kort liste nedenfor:

 • Severin
 • Bosch
 • OBH Nordica
 • Electrolux
 • Ankarsrum
 • KitchenAid
 • Kenwood
 • Witt
 • WMF

Det er meget sandsynligt, at din kommende røremaskine vil stamme fra en af ovenstående producenter. Alle disse producenter er meget populære, men du skal være opmærksom på, at der kan være stor forskel på både pris og kvalitet.

Der er ingen der siger, at alle dine køkkenmaskiner nødvendigvis skal stamme fra én og samme producent, så husk at undersøge mulighederne grundigt. Du skal naturligvis også tage hensyn til dit budget, når du skal købe en røremaskine.

Røremaskiner fra de mest populære producenter bliver forhandlet på nettet, hvor der er rigtigt mange forskellige røremaskiner. Du kan tilpasse udvalget af røremaskiner ved at angive dine krav til faktorer som mærke, farve, effekt, kapacitet, produktserie m.fl.

Få mest muligt for pengene, når du skal købe en røremaskine

Det er helt naturligt, at du ønsker at få mest muligt for pengene, når du skal købe en røremaskine. Det betyder først og fremmest, at du ikke nødvendigvis skal købe den første røremaskine, du får øje på i forretningen.

Det er ikke helt billigt at købe en god røremaskine, men du kan alligevel spare penge, hvis du kender til det generelle prisniveau og er dygtig til at sammenligne priser. De mest moderne røremaskiner forhandles på mange forskellige webshops, hvor det hurtigt kan betale sig at bruge tid på prissammenligning. Hvis du f.eks. kan spare nogle hundrede kroner på din kommende røremaskine, så har du lige pludselig flere penge til at købe tilbehør for.

Der er ingen, der tvinger dig til at handle på en dansk webshop, men der er alligevel visse fordele ved at vælge en dansk webshop:

 • De danske forhandlere sikrer dig hurtig levering, så du ikke skal vente i lang tid på din nyindkøbte røremaskine.
 • Endvidere vil det være nemmere at returnere eller ombytte din røremaskine, hvis den ikke lever op til dine forventninger.
 • Har du brug for hjælp i købsprocessen, så kan du typisk få hjælp af en dansk medarbejder, hvad enten du foretrækker at ringe eller sende en mail.
 • Du er beskyttet af dansk lovgivning – bl.a. returret og reklamationsret – når du handler på en dansk webshop. Det er med til at sikre dig de bedste vilkår som kunde.

What’s not to like? Køb din foretrukne røremaskine på en dansk webshop allerede i dag.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here