Madras Test – De bedste køb lige nu

0

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der findes et bredt spektrum af forskellige typer af madrasser på det danske marked. Derfor skal der bestemt heller ikke være nogen tvivl om, at det ikke er helt så nemt at skulle investere i en ny madras, som det egentlig lyder. Én ting er, at du skal sørge for at finde ud af, hvilken type af madras, der er den rette for dit vedkommende, mens du samtidig også skal se nærmere på hvad, du selv har af krav, præferencer og behov, du ønsker dækket. Med andre ord, så er der uhyre meget, der skal tages hensyn til.

På trods af, at det kan være et vanskeligt valg, så er det dog særdeles vigtigt, at du sørger for ikke at forhaste processen, men derimod giver dig god tid til at vælge din kommende madras. På denne måde kan du nemlig bedre sikre dig, at du reelt set ender med at investere i en madras, der både stemmer godt overens med det formål, den skal bruges til og samtidig også harmonerer godt med dine forskellige krav og præferencer – og det er selvfølgelig vigtigt, at du ender med at investere i en madras, der gør lige netop dette.

Hvis du er på jagt efter en ny madras, så skal der dog ikke være nogen tvivl om, at du er kommet til det helt rette sted. I denne madrasser test kan du nemlig finde hjælp til at finde lige netop dén madras, der er den rette for dit vedkommende. Den er opdelt i tre sektioner, hvor hver sektion indeholder tests af madrasser fra en bestemt type af madras. Det er også ensbetydende med, at de tre mest populære madrasser på det danske marked, topmadrassen, springmadrassen og boxmadrassen, er repræsenteret i denne test, så derfor er der noget for enhver og for ethvert behov.

Senses Classic - Boxmadras (90x200) - Den prisbillige, men lækre boxmadras

Senses Classic - Boxmadras (90x200) - Den prisbillige, men lækre boxmadras
Forhandler Pris Information
Bedre Nætter 2999 kr. Se produkt

Hvis du er på jagt efter en boxmadras, der ikke blot kan erhverves til en rigtig god pris, men som samtidig også kan bryste sig af en sublim kvalitet, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du skal vælge at se nærmere på Senses Classic, der er en boxmadras, der både byder på en god pris og ligeledes også en rigtig høj kvalitet. Det er en danskproduceret madras, hvilket blot er med til at understrege, at kvaliteten er helt i top.

Der er tale om en boxmadras, som er blevet udstyret med pocketfjedre af suveræn kvalitet og samtidig er de også blevet opdelt i intet mindre end fem komfortzoner. De mange fjedre er med til at skabe en god komfort, mens opdelingen i fem zoner er med til at sikre, at der altid ydes en individuel støtte til hele kroppen. Samtidig er det også ensbetydende med, at de mest udsatte områder på kroppen, vil få en bedre og mere optimal støtte end hvis, der ikke var tale om zoneinddeling. Madrassen er desuden placeret i en stærk træramme i svensk fyrretræ, der lever i mange år.


Jupiter - Boxmadras (180x200) - Danskproduceret boxmadras af høj kvalitet

Jupiter - Boxmadras (180x200) - Danskproduceret boxmadras af høj kvalitet
Forhandler Pris Information
Bedre Nætter 10999 kr. Se produkt

Først og fremmest, så skal det nævnes, at Jupiter bliver leveret i en solid og modstandsdygtig træramme, der både er med til at sikre dig, at madrassen er stabil, men selvfølgelig også at den er langtidsholdbar. Én af de særlige fordele ved en boxmadras som Jupiter er, at du blot skal montere de medfølgende ben, hvorefter den er klar til at blive benyttet. Endvidere, så skal det også nævnes, at boxmadrassen er blevet udstyret med pocketfjedre, der selvfølgelig kan sikre en rigtig god opdrift og samtidig også en rigtig god støtte.

Der er mange boxmadrasser, der ikke tager hensyn til din individuelle behov, men sådan forholder det sig ikke med Jupiter. Det er derimod en madras, der både tilpasser sig lige netop din vægt, kropsbygning og naturligvis også din personlige liggeposition, hvilket er med til at sikre, at du ikke kommer til at føle ubehag eller unødvendig tryk i løbet af nattens gang. Derfor kan du også være helt og aldeles sikker på, at du til hver en tid vil få en dyb og restituerende søvn, når du sover på din Jupiter-boxmadras, hvilket gælder alle, da sengen kan tilpasse sig til alle.


Springcomfort - Springmadras (90x200) - Vendbar springmadras med posefjedre

Forhandler Pris Information
Bedre Nætter 2699 kr. Se produkt

Hvis du allerede har en god, solid sengeramme, men derimod leder efter en ny springmadras, så skylder du bestemt dig selv at se nærmere på Springcomfort. Der er tale om en madras, der bestemt af rigtig høj kvalitet, hvilket blandt andet bliver understreget ved det faktum, at den er udstyret med intet mindre end 274 pocketfjedre pr. m2, hvorfor den bestemt kan måle sig med nogle af de bedste springmadrasser på markedet. Men dog til en langt lavere pris end hvad, du kommer til at betale for Springcomfort.

Det er en springmadras, der kan holde sig i rigtig mange år, hvorfor der er tale om en god investering – både på kort og lang sigt. Dertil skal det også nævnes, at producenten af madrassen har valgt at inddele den i intet mindre end syv komfortzoner. Det er med til at sikre, at du får en jævn fordeling af din kropsvægt, men det betyder også, at du får den helt nødvendige støtte i udsatte regioner. Det er særligt skulder og nakke, der har behov for ekstra støtte i løbet af natten – og det får de naturligvis med Springcomfort.


Airpur Senses - Springmadras (180x200) - Luksuriøs og trykaflastende springmadras

Airpur Senses - Springmadras (180x200) - Luksuriøs og trykaflastende springmadras
Forhandler Pris Information
Bedre Nætter 9999 kr. Se produkt

Airpur Senses er en specialudviklet springmadras, der er blevet fremstillet med en kombination af trykaflastende effekt, som du kender fra Visco såvel som den støtte du får fra de mange fjedre, hvilket naturligvis er med til at sikre, at du får en enestående og meget unik platform, der kan sikre dig en rigtig god søvn. Idéen med denne springmadras er, at kombinere det bedre fra to verdener, så du får en ventilerende kerne, hvor luften frit kan strømme igennem, mens det øverste komfortlag er med til at give en trykaflastende liggeflade.

Ydermere, så skal det også nævnes, at det er en madras, der er blevet udstyret med AEGIS Thermogel-betræk, hvilket betyder, at den har den bedste overflade. Du får derfor et blødt og lækkert betræk, der er både fugtafledende, varmeresistent såvel som enormt antibakterielt og allergivenligt. Springmadrassen er blevet udstyret med et fjedrelag, der er bestående af hele 300 fjedre pr. m2, hvorfor du har en platform, som skummet er blevet placeret på. Det sikrer bl.a., at du ikke skal være bekymret for varmedannelsen i skummet bliver for dyb. Derfor kan Airpur Senses også sikre dig, at du ikke kommer til at opleve overophedning i løbet af natten.


Freshgel Visco - Topmadras (90x200) - Topmadras med trykaflastende og afkølende kerne

Freshgel Visco - Topmadras (90x200) - Topmadras med trykaflastende og afkølende kerne
Forhandler Pris Information
Bedre Nætter 3999 kr. Se produkt

Her er der tale om en topmadras, der er blevet baseret på det nyudviklede Freshgel Visco, der er en helt unik form for Visco, der adskiller sig ved, at der er blevet indskudt såkaldte gel perler i materialer, der er med til at sikre, at madrassen ikke overopheder i løbet af natten – det har tidligere været ét af de største problemer forbundet med Visco, men det er nu blevet løst med Freshgel Visco og dermed også med denne topmadras. Dertil skal det også nævnes, at den er både antibakteriel og allergivenlig.

Der er bestemt ikke blevet gået på kompromis med noget i forbindelse med valget af denne topmadras. Selve opbygningen med denne skumform betyder, at den er i stand til at blødgøre sig ved at optage din kropsvarme, hvorefter den former sig efter din krop. Det betyder også, at der hvor du ligger det største tryk på madrassen, vil den automatisk blive varmest og du vil derfor synke til trykket er mindsket. Det er selvfølgelig dét, der gør, at der er tale om en topmadras med en trykaflastende effekt, hvilket giver en rigtig god støtte og komfort.


Pulse Latex - Topmadras (180x200) - Antibakterielle og åndbar topmadras

Pulse Latex - Topmadras (180x200) - Antibakterielle og åndbar topmadras
Forhandler Pris Information
Bedre Nætter 6999 kr. Se produkt

Her er der tale om ét af de mest holdbare, bedst ventilerende, stærkeste, mest modstandsdygtige såvel som bløde topmadrasser på det danske marked. Der er tale om en topmadras, der er exceptionelt trykaflastende, ventilerende og langtidsholdbar, hvorfor det – med andre ord – er en topmadras, der byder på alt, hvad der er behov for, for at kunne sikre dig en rigtig god nattesøvn. Derfor er det naturligvis også en topmadras, der appellerer til langt de fleste, der værdsætter en både god og dyb nattesøvn, der giver mulighed for restitution.

Topmadrassen er baseret på en kerne, der er produceret af naturmaterialet latex. Det er en topmadras, der kommer med en kerne, der er intet mindre end 4 cm. tyk, hvilket er en fornuftig højde, men dertil er der oven i købet også blevet indsyet 1 cm. almindelig latex – både over og under kerne af Pulse-latex. Det er to ekstra centimeter latex, der er med til at give din madras en rigtig god tykkelse og blødhed, som du hurtigt lægger mærke til. Madrassen er desuden både antibakterielle og kan også bryste sig af, at være særdeles åndbar, hvilket giver et godt søvnmiljø og en god temperatur for din krop.


Du skal sørge for at vælge madras efter behov og krav

Hvis du står overfor at skulle investere i en ny madras, så er det uhyre vigtigt, at du sørger for at vælge din kommende madras med udgangspunkt i dine egne behov og krav. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der kan findes rigtig mange forskellige typer af madrasser på det danske marked, hvilket både er noget, der bærer positive og negative parametre med sig, da det selvfølgelig både er ensbetydende med, at du kan være sikker på, at du ender med at kunne finde frem til lige netop dén madras, der er den bedste for dit vedkommende, men det betyder dog også, at udvalget er stort og det kan tage tid, at finde den helt rette madras.

Derfor er det også en rigtig god idé, at du sørger for at danne dig et godt overblik over dine forskellige behov og krav, inden du går i gang med at lede efter din kommende madras. Ved at gøre dette, så skaber du dermed også en form for tjekliste, der kan gøre det nemmere for dig at vælge en madras, der harmonerer godt med dét, du egentlig har behov for. Ydermere, så er det selvfølgelig også en nødvendighed, at du sørger for at vælge en madrastype, der passer til det, du skal bruge din nye madras til, for en topmadras vil f.eks. ikke kunne erstatte en boxmadras, hvilket ligeledes også gør sig gældende den anden vej rundt.

Hvor meget koster en god madras?

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der er mulighed for at finde madrasser i et væld af forskellige prisklasser, hvilket også er med til at afføde fortvivlelse om, hvor meget, du skal være villig til at betale, hvis du gerne vil sikre dig, at du ender med at erhverve dig en god madras. Det ville naturligvis være en fordel, hvis der fandtes et gyldent tal, men sådan forholder det sig – desværre – ikke, og derfor kan der heller ikke gives et endegyldigt svar på hvor meget, du skal være villig til at betale for en god madras. Der er nemlig mange forskellige faktorer, der skal tages forbehold for i denne sammenhæng.

Ydermere, så skal det også understreges, at der er stor forskel på priserne af de forskellige madrastyper. Det betyder også, at der vil være forskel på, hvor meget, du skal være villig til at betale for eksempelvis en rigtig god boxmadras eller springmadras sammenlignet med en god topmadras. Som udgangspunkt, så handler det om at holde fokus på at sikre, at kvaliteten er i top og at du ender med at investere i en madras, der rent faktisk harmonerer godt med dine krav og behov – og dine præferencer. Det er nemlig vigtigt, at du ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller med dine egne ønsker og krav, for det er dét, der er med til at sikre dig, at du får en god nattesøvn.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here