Springmadras Test – Bedste springmadrasser 2021

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

0

Kvaliteten af din søvn er naturligvis defineret af din seng og de madrasser, den er bestående af. Der findes en lang række forskellige typer af madrasser, hvorfor du skal vælge efter egne behov og præferencer. Mange danskere vælger at investere i en springmadras, hvilket er ganske forståeligt. Det er en madras, der byder på megen komfort og støtte, hvorfor den kan sikre dig en god nattesøvn. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at der findes mange af sådanne madrasse på det danske marked. Derfor kan det også være en vanskelige proces at finde den rette springmadras for dit vedkommende.

Det kan dog også ses som en fordel, at der findes mange springmadrasser på det danske marked. Det er nemlig med til at sikre, at alle og enhver kan finde en god madras, der matcher deres krav og behov. Derfor skal du heller ikke være bekymret for, hvorvidt du kan finde en god springmadras, der harmonerer med dine ønsker. Du skal dog være indstillet på, at det kan blive en langtrukken proces at vælge den rette madras. I denne forbindelse er det dog vigtigt, at du ikke giver op og går på kompromis med dit endelige valg. Det vil du blot fortryde i det lange løb.

Hvis du har i sinde at investere i en ny springmadras, så skal du naturligvis vælge en madras, der harmonerer med dine krav. I denne springmadras test bliver du præsenteret for en række forskellige springmadrasser, der varierer i forhold til en vifte af forskellige faktorer. Det betyder også, at du med garanti vil kunne finde en madras, der stemmer godt overens med dine præferencer og krav. Du finder desuden også relevant information, der hjælper dig med at finde frem til den helt rette madras for dit vedkommende. Dermed er du garanteret ikke at foretage et forkert valg.

Springcomfort (90x200) - Kvalitetsrigtig madras til sober pris

Der skal ikke være nogen tvivl om, at springmadrasser fås i mange prisklasser. Som udgangspunkt vil du finde en sammenhæng mellem pris og kvalitet, men i dette tilfælde er der mulighed for at erhverve sig en kvalitetsrigtig madras til en god pris. Der er tale om en springmadras, der er udstyret med intet mindre end 274 pocketfjedre pr. kvadratmeter, hvilket er i den gode ende af skalaen. Madrassen måler 90 cm. i bredden og 200 cm. i længden, hvorfor den naturligvis er skabt til at være en del af en enkeltmandsseng. Den kan måle sig med de bedste madrasser på markedet på trods af den gode pris.

Springcomfort er desuden udstyret med hele syv komfortzoner, der vil sikre en jævn og optimal fordeling af din kropsvægt. Samtidig er de syv komfortzoner også med til at sikre, at du får den nødvendige støtte i de mest udsatte regioner. Det betyder bl.a., at både nakke og skuldre får bedre støtte, da der er behov for dette. Madrassen er desuden produceret med kuvertsyning og er blevet udstyret med 4,5 centimeter skum omkring fjedrene, hvorfor den er behagelig at ligge på og indbydende at se på.


Airpur Senses (140x200) - Antibakteriel, trykfølsom springmadras

Airpur Senses er en springmadras, der er blevet skabt ved at kombinere det bedste fra to verdener. Derfor får du både en ventilerende kerne, hvor fri luft kan strømme, når du bevæger dig, mens du ligeledes også bliver beriget med et trykaflastende komfortlag bestående af Visco. Komfortlaget er i stand til at optage din kropsvarme og bruge denne til at forme materialet efter din krop. Det vil betyde, at materiales blødgøres og du vil derfor synke ned i skummet, hvorfor du vil føle dig omsluttet og få en unik komfort og støtte.

I denne madras finder du desuden intet mindre end 300 fjedre pr. kvadratmeter. Det betyder også, at dette bestemt er en springmadras, der er eksklusiv og indbyder til en luksuriøs nattesøvn. Madrassen er desuden betrukket med såkaldt AEGIS Thermogel-betræk, da det skaber den bedste overflade at ligge på. Du får et både blødt og lækkert betræk, der kan bryste sig af, at være både fugtafledende, varmeresistent såvel som antibakterielt og allergivenligt. Dertil skal det også nævnes, at madrassen er vendbar og du kan derfor benytte dig af begge sider, hvilket forlænger den generelle levetid af madrassen.


Hvilke faktorer bør have indflydelse på dit valg?

Står du overfor at skulle investere i en ny springmadras, så skal du selvfølgelig være opmærksom på, at der er mange faktorer, der skal tages op til overvejelse. Hvis du føler, at det er en vanskelig proces, at skulle sikre dig, at de mest vitale faktorer bliver overvejet, så kan du nedenfor læse mere om de mest relevante af slagsen. Det er naturligvis med til at sikre, at du overvejer de mest essentielle aspekter af dit køb. Det vil i sidste ende også være med til at sikre, at du rent faktisk ender med at investere i den rette springmadras for dit vedkommende.

Vælg den rette størrelse til din springmadras

Noget af det første, du skal sørge for at overveje er størrelsen. Springmadrassen kan fås i mange størrelser, så derfor er det vigtigt, at du overvejer nøje, hvad du mener er den bedste størrelse. Hvis du allerede har en seng, som du ønsker at tilføje springmadrassen til, så skal madrassens størrelse selvfølgelig harmonerer med sengen. Mange ser på størrelsen som et sekundært parameter, men faktum er dog, at det bør være ét af de mest afgørende parametre i forbindelse med valget af din kommende springmadras. Det skyldes, at den kan have stor indflydelse på din nattesøvn.

Det er særdeles vigtigt, at du sørger for at vælge en springmadras med en god størrelse. Selvom det blot er dig selv, der skal sove i sengen og den gængse størrelse for en enkeltmandsseng lyder på 90 cm. i bredden og cirka 200 cm. i længden, så er det ikke ensbetydende med, at det er det rette valg. Hvis du ønsker at opnå en god og komfortabel nattesøvn, så bør du vælge en springmadras, der er større og dermed også giver plads til at brede sig ud i løbet af natten. Det gør sig gældende, uanset om du sover eller med en partner.

Vælg en passende fasthed (hårdhed)

Madrassens fasthed (eller hårdhed som det også kaldes) har også stor indflydelse på din søvn og komfort. Selve hårdheden defineres af stivheden af fjedrene i springmadrassen. Det betyder også, at den defineres af, hvor let fjedrene giver efter for den belastning, de bliver udsat for. Der findes tre forskellige fastheder, men der bruges dog kun to af dem, når der er tale om springmadrasser. Dette er dog ikke ensbetydende med, at der ikke findes springmadrasser med andre fastheder, men det er dog oftest i forbindelse med specialmadrasser, at de bruges.
Når du skal handle springmadras, så er der oftest mulighed for at vælge mellem enten en medium fasthed eller en fast fasthed. Medium fasthed er selvfølgelig en kende blødere end en springmadras med en fast fasthed. Den rette fasthed for dit vedkommende udvælges med udgangspunkt i din vægt. Vejer du 75 kilo eller derunder, så er det rette valg en madras med medium fasthed. Hvis du vejer derimod har en vægt på den anden side af 75 kilo, så er du bedre stillet med en fast fasthed.

Vælg den bedste fjedertype for dit vedkommende

Det er dog ikke kun fasthed og størrelse, der bør have indflydelse på dit valg af springmadras. Da det er en madras, der er bestående af en stor mængde af fjedre, så er det naturligvis også essentielt at vælge den rette fjedertype. Der er naturligvis mulighed for at finde et væld af forskellige springmadrasser på det danske marked, der ligeledes også byder på forskellige typer af fjedre. I forbindelse med valget af den rette fjedertype er det ligeledes også din vægt, der skal bruges som den afgørende faktor for det rette valg.

Det betyder, at hvis du vejer mindre end 95 kilo, så bør du vælge en madras, der er udstyret med pocketfjedre. Vejer du derimod mere end 95 kilo, så vil du opnå den bedste komfort ved at vælge en springmadras med multipocketfjedre. I denne forbindelse er det vigtigt, at du også tænker på fastheden, da der skal vælges den rette kombination af fasthed og fjedre. Befinder du dig på vippepunkt (ca. 95 kilo), så skal du vælge med ekstra omhu. Er der størst sandsynlighed for, at du vil tabe dig eller måske tage et par kilo på? Vælg med udgangspunkt i dette.

Læs mere om emnet

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here