Medicinbold Test – Få det maksimale ud af din træning

0

Fitness fænomenet er noget, der i den grad er vundet frem i Danmark i løbet af de seneste årtier. En trend, som havde sit udspring allerede i 20’erne, er i de seneste 20 år igen eksploderet, og mange folk dyrker motionscentrene, Crossfit, yoga eller andet som aldrig før. Det er blevet meget normalt for mange at bruge mange timer på træning om ugen.

Motion og fitnesscentre og derhjemme er blevet noget, som mange dyrker i stor stil, og det at træne og pleje sin krop er blevet et slags statussymbol. Hvis du træner forbindes du i dag ofte med en, der er sund og stærk og tager sig godt af sig selv. Det er noget, de fleste af os kan forestille os at have som forbillede eller mål. Generelt forbinder vi træning med en sund livsstil, og det er noget, der har været fokus på de seneste årtier, og der har såmænd vist sig at være noget om snakken. For det er sundt at træne og være aktiv, og hertil er der mange måder, det kan foregå på.

Træning med medicinbold frem for træning i et fitnesscenter?

Der er mange måder at holde sig sund og aktiv på, og en af de måder at træne på, kigger vi lidt nærmere på, når vi denne gang tester medicinbolde af mærket Reebok. Den klassiske træning i maskiner og holdtræningen er stadig populære og kan være enormt effektive træningsformer, men det er træning med medicinbolde i den grad også.

Vi bevæger os over i mod Crossfit verdenen, når vi har med medicinbolde at gøre, da træning med disse udfordrer og øger din styrke såvel som din kondition og ikke mindst din teknik og udholdenhed. Generelt set er dette forholdsvis simple redskab altså et rigtig godt et af slagsen til mange forskellige former for træning, og den kan bruges til at træne hele kroppen med.

En af de ting, der taler for at træne med medicinbolde, er, at du kan bruge dem alene eller sammen med andre. Derudover kan du træne alle tænkelige dele af kroppen og alt imens du gør dette, træner du altså ikke blot styrketræning, men alt muligt andet oveni. Hvad end du træner i et fitnesscenter, derhjemme eller i en hal, så vil medicinbolden være et utroligt godt redskab at bruge i træningssammenhæng. Den giver mulighed for en alternativ, sjov og udfordrende træning, hvor du får alle aspekter af din træning med ind over. Alt efter vægten på bolden kan du bruge den til alt fra hård styrketræning og cardio til teknisk træning, balanceøvelser og let styrketræning.

Så det er ikke, fordi medicinbolden bør helt erstatte træningscenteret, men den kan være et enormt effektivt redskab at bruge til at supplere med eller i erstatte nogle af øvelserne med vægtstænger. Træning med medicinbolde er altså for dig, som gerne vil have alle aspekter af din træning med – styrketræning såvel som konditionstræning, balance, hurtighed, teknik og udholdenhed.

Det var lidt om, hvad medicinboldene egentlig er godt for. Nu vil vi præsentere dig for de medicinbolde, som Reebok har på markedet lige nu. Vi kigger her på forskellen på boldene og gør dig klogere på, hvilken bold der passer til hvilken form for træning. For der er flere forskellige alternativer, og selvom Reebok har ry for at fremstille medicinbolde af høj kvalitet, så er der forskel på, hvilken du bold du skal bruge, alt efter hvilken form for træning og effekt, du vil have. Læs med her.

Reebok Medicin bold 1-5 kg.