Træningsbælte Test – Hvilket bælte er bedste?

0

Dyrker du styrketræning og / eller bodybuilding i din hverdag, bør du foruden træningstøj og træningssko også eje et træningsbælte. Selvom det primært er mænd, der løfter tunge vægte, så er det et faktum, at træningsbælter købes og bruges af både mænd og kvinder i en bred aldersgruppe.

Der er delte holdninger, om et træningsbælte er et must-have eller et nice-to-have, så hvad mener du om sagen? Det er muligt at træne uden et træningsbælte, men der er alligevel mange gode grunde til at købe et bælte til træningsformål.

Vi mener, at det skal være nemt at finde et godt træningsbælte, hvorfor vi har valgt at lave denne træningsbælte test. Resultatet af testen vil naturligvis blive offentliggjort i denne guide.

Tidens bedste træningsbælter

Det er ingen hemmelighed, at der er forskel på de træningsbælter, som blev fremstillet i 1990 og de træningsbælter, som bliver fremstillet i 2017. Derfor er det relevant at kigge lidt på, hvilke bælter der er de bedste her og nu. Hvad enten du er ny i gamet eller har trænet i mange år, bør du kende til tidens bedste træningsbælter.

Better Bodies Basic Gym træningsbælte