Crepejern Test – Bedste crepejern til hårstyling

Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

0

Du kan som kvinde bruge mange forskellige elektroniske produkter til at style dit hår, og det er selvfølgelig her, at det berømte crepejern kommer ind i billedet.

Crepejern er ikke lige så efterspurgt som krøllejern og glattejern, men det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan få glæde af et crepejern i din hverdag. Der er mange fordele ved at eje forskellige produkter til hårstyling, så du vil ikke komme til at fortryde, hvis du køber et crepejern på en dansk webshop.

Vi indleder jagten på det bedste crepejern med det formål at spare dig for tid og besvær, da du ikke selv skal bruge tid på research og informationssøgning. Det krævende arbejde er blevet gjort for dig, så du kan med god samvittighed læne dig tilbage og læse resultatet af vores nye test af crepejern.

Præsentation af de bedste crepejern på markedet

Det er vores fornemmeste opgave at præsentere dig for de bedste crepejern på markedet, da vi mener, at du fortjener at eje et testvindende crepejern, som opfylder alle dine behov. Det kan uden den rigtige viden være svært at pege på det bedste crepejern, men vi har selvfølgelig sørget for at undersøge tingene til bunds – og det kommer nu dig til gode.

HH Simonsen Rod VS6 crepejern

HH Simonsen Rod VS6 crepejern
Forhandler Pris Information
Renthjem 799 kr. Se produkt

HH Simonsen Rod VS6 er testens bedste crepejern, så hvis du skal købe et testvindende crepejern, så skal du købe dette produkt. Crepejernet er lynhurtigt at varme op, det er nemt at anvende, og det byder sågar på trinløs justering.

Brugervenligt crepejern med keramiske plader

Du kan nemt og effektivt give dit hår ekstra volumen med dette crepejern, som ligger godt i hånden og generelt er meget nemt at arbejde med. Det er let som en leg at crepe hårtotter med crepejernet, så du kan helt sikkert også komme til at mestre hårstyling på et højt niveau med dette crepejern.

HH Simonsen Rod VS6 er udstyret med keramiske (teflon-coating) plader, som gør sig positivt bemærket med deres skånsomme behandlingsproces. Den helt store fordel ved de fjederophængte plader er, at trykket på håret minimeres – og dermed nedsættes risikoen for skader på håret.

Lang ledning og hurtig opvarmning

HH Simonsen Rod VS6 behøves ikke at bruges tæt på en stikkontakt, da crepejernets ledning måler 3 meter. Ledningen byder i øvrigt på en praktisk funktion, som sørger for, at ledningen ikke bliver snoet under brug eller opbevaring.

Crepejernet kan på blot 25 sekunder varmes op til den maksimale temperatur på 200 grader. Du har desuden mulighed for at justere temperaturen, så du kan finde den helt rigtige temperatur til netop din hårtype. Temperaturen kan justeres fra 120 og op til 200 grader.

De vigtigste specifikationer:

• Temperatur: 120-200 grader


Babyliss EP 5.0 Tourmaline PRO crepejern

Babyliss EP 5.0 Tourmaline PRO crepejern
Forhandler Pris Information
Renthjem 499 kr. Se produkt

BaByliss EP 5.0 Tourmaline PRO er også et af testens bedste crepejern, hvilket der naturligvis er flere gode grunde til. BaByliss har altid fremstillet nogle fremragende produkter til hårstyling, og dette crepejern er ingen undtagelse.

Anmelderrost crepejern med 25 temperaturtrin

Der er efterhånden utallige anmeldere, som har valgt at give netop dette crepejern en masse rosende ord med på vejen. Det har uden tvivl været ganske velbegrundet, da dette crepejern trods alt er fantastisk på alle mulige måder. Crepejernet byder på den revolutionerende EP teknologi, som i praksis betyder, at pladerne er tre gange så holdbare som hidtil.

BaByliss EP 5.0 Tourmaline PRO kan blive op til 200 grader varmt, og det er naturligvis muligt at regulere temperaturen efter behov. Der er intet mindre end 25 temperaturtrin, så der findes helt sikkert også et passende temperaturtrin til dit hår. Du kan med fordel lege med de forskellige temperaturtrin for at finde den perfekte temperatur.

Optimal beskyttelse og garanti for et godt resultat

Du kan med dette crepejern få dit hår til at stråle, så alle dine medmennesker vil misunde dit hårlook. Crepejernet er modstandsdygtigt over for kemikalier, ligesom det effektivt beskytter mod friktion. Der er således ingen risiko for, at dit hår vil komme til at tage mere skade end højst nødvendigt.

Der er mere eller mindre garanti for et godt stylingsresultat, hvis man bruger dette funktionsdygtige crepejern. Du kan dermed style dit hår til enhver lejlighed uden at bekymre dig for, hvorvidt resultatet mon bliver som ønsket.

De vigtigste specifikationer:

• Temperatur: 200 grader (maks.)


BaByliss Multistyler crepejern

BaByliss Multistyler crepejern
Forhandler Pris Information
Renthjem 349 kr. Se produkt

Du kan slå flere fluer med ét smæk, da denne multistyler byder på en lang række forskellige dele. Dette store sæt vil med sikkerhed fange din interesse, hvis du sætter pris på at eksperimentere med forskellige frisurer.

Multistyler med crepejern og mange andre dele

BaByliss Multistyler bliver leveret med hele 9 udskiftelige dele, hvor der medfølger både bølgejern, crepejern, glattejern og en håndfuld øvrige dele. De forskellige dele er nemme at udskifte, hvilket vil komme dig til fordel i din travle hverdag. Du kan skabe en smuk frisure, uanset om du foretrækker glat, krøllet, kruset og / eller fyldigt hår.

Du bør hovedsageligt købe denne multistyler, hvis du kan se idéen ved at købe én styler frem for mange forskellige stylere. Ønsker du udelukkende at bruge et crepejern, så vil det give bedre mening at købe et reelt crepejern. Samtlige metaldele i dette sæt er belagt med en særlig belægning, som er med til at sikre en skånsom styling.

Smart drejeledning og praktisk opbevaringspose

Det tager ikke mange sekunder at varme dette crepejern op til den maksimale temperatur på 170 grader. Du kan dermed relativt hurtigt gå i gang med at style dit hår, da opvarmningstiden som bekendt er meget lav.

Den smarte drejeledning på crepejernet er også værd at fremhæve, da den gør det nemmere at bruge redskabet. Du kommer nemlig ikke til at opleve problemer med ledningsrod. Slutteligt skal vi nævne, at du også får en opbevaringspose med i sættet, som du kan bruge til at opbevare de forskellige dele.

De vigtigste specifikationer:

• Temperatur: 170 grader (maks.)


Hvad er et crepejern – og hvornår kan jeg få brug for det?

Det vil selvfølgelig være en smule skørt at købe et crepejern, hvis man ikke helt ved, hvad det er, eller hvad man skal bruge det til. Såfremt du fortsat er i tvivl om, hvad et crepejern i realiteten er, så skal du fortsætte læsningen, da vi netop giver dig en kort introduktion til dette smarte stylingsredskab.

Det skal først og fremmest slås fast, at der ikke er noget galt med dig, hvis du ikke ved, hvad et crepejern er, da redskabet langt fra er lige så kendt og eftertragtet som andre redskaber i samme kategori – krøllejern, glattejern, bølgejern m.fl.

Et crepejern minder på mange måder om et bølgejern, da crepejernet også kan lave bølger. Der er dog tale om nogle lidt mere specielle bølger, da bølgerne er mere detaljerede og præcise sammenlignet med de bølger, som man kan lave med et bølgejern. Du kan foruden at lave bølger i håret også give håret mere volumen.

Det er således en realitet, at et crepejern langt hen ad vejen kan erstatte et bølgejern, men det kan alligevel give fin mening at eje begge redskaber. Du kan også vælge et helt tredje alternativ i form af en multistyler, hvor du får flere funktioner i ét redskab.

Er der ulemper ved at bruge crepejern?

Det er ingen hemmelighed, at dit hår ville blive gladest, hvis du aldrig brugte crepejern eller andre relaterede redskaber. Det skal dog understreges, at dit hår naturligvis ikke bliver helt ødelagt, blot fordi du bruger dit crepejern fra tid til anden.

Frisører og andre eksperter råder forbrugerne til maksimalt at bruge crepejern (og andre redskaber) 1-2 gange om ugen. Dit hår vil med tiden tage skade af den høje varme, hvis du ikke løbende sørger for at pleje dit hår med forskellige produkter. Det traditionelle crepejern kan temperaturreguleres, og det vil i den anledning være fordelagtigt at vælge et af de laveste temperaturtrin.

En anden (og måske mindre væsentlig) ulempe er, at det tager lang tid at style håret med et crepejern – dog afhænger tidsforbruget selvfølgelig en smule af din hårlængde. Det er ikke desto mindre afgørende, at du er tålmodig anlagt, da det tager tid at opnå det perfekte stylingsresultat. Står du tidligt op om morgenen, så kan du højst sandsynligt sagtens nå at style dit hår, før du skal i skole eller på arbejde.

Værd at vide om brug af crepejern

Det er vigtigt, at du har styr på alt det praktiske, før du går i gang med at bruge dit crepejern, da der er flere praktiske faktorer, som skal tages højde for. Crepejernet er nemlig lidt anderledes end andre redskaber, hvilket du kan nikke genkendende til, hvis du tidligere har brugt et crepejern til at style dit hår.

Herunder får du nogle gode tips om brug af crepejern:

1. Brug et varmebeskyttende produkt – Høj varme og sundt hår går sjældent hånd i hånd, men du kan heldigvis skåne dit hår ved at bruge et varmebeskyttende produkt. Det varmebeskyttende produkt skal naturligvis bruges, før du går i gang med at bruge dit crepejern.

2. Sørg for at dit hår er helt tørt – Du kan risikere at skade både hår og crepejern, hvis du ikke har sørget for, at dit hår er helt tørt. Du kan i den forbindelse give dit hår en tur med hårtørreren, hvis det endnu ikke er helt tørt. Det er desuden meget udfordrerende – faktisk nærmest umuligt – at crepe vådt hår.

3. Find den rigtige temperatur til dit hår – Det er alfa omega, at du har en nogenlunde idé om, hvor høje temperaturer dit hår kan tåle at blive udsat for. Du kan heldigvis – i de fleste tilfælde – justere temperaturen.

4. Sluk crepejernet efter brug – Det burde være en selvfølge, men det er desværre ikke alle, som får slukket deres crepejern efter brug, og det kan faktisk få fatale konsekvenser. Det er ikke alle crepejern, som har autosluk-funktion, så du bør altid sikre dig, at redskabet er slukket korrekt.

Hvor skal jeg købe mit kommende crepejern?

Du bestemmer som dansk forbruger helt selv, hvor du vil købe dit kommende crepejern, men du kan selvfølgelig godt få nogle anbefalinger med på vejen. Der er flere frisører, som forhandler crepejern, men frisører kan typisk ikke byde på et særligt stort udvalg. Derudover er det oftest dyrere at købe udstyr og produkter til hårstyring hos en frisør end hos en mere traditionel forretning.

Alle de crepejern der er blevet omtalt i denne guide kan købes på nettet, så måske er nettet det helt rigtige sted at starte. Der er i hvert fald gode muligheder for, at du kan finde det helt rigtige crepejern, hvis du besøger nogle af de webshops, som har specialiseret sig i at sælge redskaber til hårstyling.

Det kan som udgangspunkt ikke anbefales at købe crepejern i udlandet, da det hurtigt kan gå hen og blive en rodet og besværlig affære. Du skal først og fremmest væbne dig med tålmodighed, da lang leveringstid ikke er en sjældenhed, når man handler på en udenlandsk webshop. Du risikerer i øvrigt at blive opkrævet told og importgebyr, hvis du handler på en amerikansk webshop e.l.

Forlæng dit crepejerns levetid

Du kan selv gøre noget for at forlænge dit crepejerns levetid, hvis du har et inderligt ønske om, at du kan bruge det samme crepejern i mange år. Det første du kan gøre er at læse brugsvejledningen, så du har styr på, hvordan du bruger redskabet. Du risikerer nemlig at slide unødigt på crepejernet, hvis du ikke har styr på, hvordan du skal bruge det.

Dit crepejern skal opbevares sikkert, tørt og utilgængeligt for børn, når du ikke bruger det. Den ansvarlige mor søger for, at børn ikke har mulighed for at komme i kontakt med crepejernet, da det ikke bør forveksles med legetøj.

Du kan desuden forlænge dit crepejerns levetid ved at kontakte forhandleren eller producenten, hvis du oplever uregelmæssigheder. Du skal f.eks. reagere, hvis crepejernet lugter mere brændt, end det plejer. Det kan nemlig være et tegn på, at det er ved at brænde sammen.

Det er ikke en god idé at begynde at reparere redskabet på egen hånd, da man risikerer at gøre mere skade end gavn. Du skal generelt huske at bruge din sunde fornuft, hvis du er ejer af et crepejern, da korrekt brug, vedligeholdelse og opbevaring har stor indflydelse på levetiden.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here