Kontinentalseng oversigt

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

0

Når du står overfor at skulle investere i en ny seng, så får du muligheden for at vælge blandt en lang række forskellige sengetyper. Der skal ikke være nogen tvivl om, at flere og flere danskere ser i retning af en kontinentalseng – og det er der mange gode grunde til. Hvis du har bestemt dig for, at du ønsker at investere i en kontinentalseng, så er det vigtigt, at du altid har in mente at god søvn og en god komfort har stor sammenhæng med kvaliteten af din seng, hvorfor du bestemt må ikke må gå på kompromis med din kommende seng.

God læsning om kontinentalsenge

Det er meget vigtigt at du sætter dig ind i de forskellige sengetyper, inden du køber en ny seng. For nogle vil en elevationsseng være det rigtige valg, andre kan måske nøjes med en almindelig boxmadras. Andre vil få største glæde af en kontinentalseng. – Hvis du ønsker at blive klogere på hvordan en kontinentalseng er opbygget, samt lære mere om fordele og ulemper ved denne type seng, så anbefaler vi at du kigger nærmere på Danmarks største kontinentalseng guide, som er udarbejdet af Forbrugsguiden.dk.

I denne guide gennemgås også en lang række gode kontinentalsenge, hvor du kan blive klogere på hvordan de forskellige modeller skiller sig ud. Der gennemgås blandt andet senge fra den berømte producent Hästens.
I artiklen finder du også en lang række gode råd omkring bedre søvn, samt tips og tricks til hvordan du opnår dette.

Hvis du ønsker flere råd omkring hvordan din liggepostion kan forbedre din nattesøvn, så kan du besøge denne artikel fra National Geographic, hvor de forskellige stillinger gennemgås. Din liggepostion har stor indflydelse på, hvor godt din krop restituerer. Derfor anbefales at du læser denne artikel, hvis du ønsker at opnå den bedst mulige nattesøvn.

 

Det er din seng, der skal bære og understøtte din krop gennem hele natten. Det er kun, hvis din seng er i orden, så kan du stå frisk og veludhvilet op om morgenen uden, at du vil opleve, at du kan mærke nogle gener eller andet ubehag fra søvnen. Hvis dette er noget, der skal realiseres, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at det er særdeles vigtigt, at du sørger for at investere i en seng, der stemmer godt overens med dine forskellige krav og præferencer. Der findes mange kontinentalsenge på markedet, så der findes selvfølgelig også en seng, der passer til dig.

Hvis du leder efter en ny kontinentalseng til soveværelset, så er du med garanti allerede bevidst om, at det er et både vanskeligt og særdeles vigtigt valg. Derfor gør du klogt i, at læse denne kontinentalseng test og bruge den som pejlemærke til at finde lige netop dén model, der er den bedste for dit vedkommende. Du finder intet mindre end fem gode eksempler på kontinentalsenge i forskellige størrelser nedenfor, hvorfor du med garanti også kan finde en seng, der stemmer godt overens med både dine krav og præferencer i forhold til din kommende seng.

Senses Classic (140x200) - Komfortabel kontinentalseng til sober pris

Senses Classic er en komfortabel kontinentalseng, du har mulighed for at erhverve dig til en særdeles god pris. Den bliver leveret med en boxmadras, der er omgivet af en solid træramme, der selvfølgelig er med til at skabe et meget solidt fundament for sengen og de to andre madrassen. Boxmadrassen er det nederste lag, hvorfor du også finder en springmadras ovenpå denne madras. Denne springmadras er blevet udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der er i stand til at reagere individuelt på den vægt, der pålægges de mange fjedre. Det betyder også, at hver fjeder vil kunne tilpasse sig din liggeposition og dine præferencer i forhold til din søvn.

Det skal selvfølgelig også nævnes, at den føromtalte springmadras er vendbar og derfor vil kunne bruges på begge sider. Det er med til at forlænge levetiden af madrassen. Den kommer desuden også med intet mindre end fem komfortzoner, der er i stand til at tage individuelt hensyn til din krop og selvfølgelig også de præferencer, du selv har i denne forbindelse. Topmadrassen på denne seng er en såkaldt Latex Single-topmadras. Det betyder også, at der er tale om en topmadras, der kommer med en kerne af latex, der yder en progressiv støtte, og det betyder, at madrassen vil skubbe mest tilbage på de områder, hvor der bliver pålagt mest vægt.


Venus Mayan (140x200) - Kontinentalseng med temperaturregulerende komfort

Venus Mayan er en kontinentalseng, der byder på et bredt spektrum af forskellige fordele. Der er blandt andet tale om en seng, der kan bryste sig af, at være meget komfortabel og samtidig også allergivenlig, men dertil har den også et meget indbydende og appellerende udseende. Der er blevet kælet for hver enkelt detalje, da der har været fokus på hvert enkelt aspekt af Venus Mayan. Sengen er selvfølgelig både indbydende at se på, men bestemt også særdeles indbydende at ligge i, uanset om du blot skal slappe af eller du derimod skal sove.

Én af de helt særlige faktorer, der er med til at adskille denne seng fra de mange andre på det danske marked er, at den bliver leveret med en særdeles unik topmadras. Mere specifikt, så er der tale om en topmadras, der er blevet fremstillet af 100% organisk naturlatex, som er den eneste af sin slags i verden. Topmadrassen giver dig ikke blot en enestående komfort, men samtidig vil du som allergiker eller astmatiker også roligt og trygt kunne bruge denne seng. Topmadrassen har nemlig Mayan Green-certifikatet, der sikrer, at den er allergivenlig, da den er 100% naturlig.


Nordkap (180x200) - Danskproduceret seng af højeste kvalitet

Nordkap er en kontinentalseng, der er danskproduceret og du vil derfor også opleve, at den emmer af dansk kvalitet. Det skyldes selvfølgelig, at den er blevet produceret af de absolut bedste materialer på markedet. Du vil derfor også kunne mærke, at din søvn bliver markant forbedret allerede fra dag ét, når du sover i denne seng. Springmadrassen, der udgør det midterste madraslag, er blevet udstyret med moderne pocketfjedre, der reagerer individuelt på din vægt, hvilket samtidig også vil kunne sikre dig, at du får en personlig og sund støtte hele natten igennem.

Under springmadrassen vil du selvfølgelig finde en boxmadras, der udgør senges fundament. Det er en boxmadras, der byder på en høj kvalitet og derfor kan du også være sikker på, at den er både yderst robust og stabil, så du kan få en stabil og rolig søvn i sengen. Der er et helt særligt samarbejde mellem boxmadras og springmadras, der giver en sund liggeposition og en restituerende nattesøvn. Selve komforten understreges af den medfølgende topmadras, der har en 4 cm. tyk kerne af enten Latex eller Memory Foam, hvorfor du selv kan vælge lige netop dén topmadras, du foretrækker.


Jupiter (180x200) - Kvalitetsseng med fem komfortzoner

I dette tilfælde er der tale om en kontinentalseng, der ikke blot er en fryd for øjet, men samtidig også en fryd for hele kroppen at ligge i. Der er nemlig tale om en meget veldesignet seng, der samtidig også kan bryste sig af, at være af en særdeles høj kvalitet. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er en seng, der appellerer til livsnyderen, der ønsker både høj kvalitet, et moderne design og ligeledes også en komfort, der befinder sig i den høje ende af skalaen. Hele sengen er produceret i Danmark af danske håndværkere, hvilket er med til at sikre den højeste kvalitet.

Den kommer selvfølgelig med hele tre madraslag, der er med til at sikre et højt komfortniveau og ligeledes også en bedre søvnoplevelse. Jupiter No. 1 bliver leveret med en særdeles stabil og robust platform, der udføres af en boxmadras, men hvad der er mindst lige så vigtigt er, at det midterste lag er bestående af en springmadras, der er vendbar. Springmadrassen er blevet inddelt i intet mindre end fem komfortzoner, der samarbejder med boxmadrassen, hvilket selvfølgelig også betyder, at du sund liggeposition og en restituerende nattesøvn – nat efter nat.


Stavanger (200x200) - Stor, komfortabel kontinentalseng

Stavanger er selvfølgelig blevet bygget op med en platform, der er bestående af to boxmadrasser, mens det midterste madraslag er en springmadras og det øverste madraslag er selvfølgelig en topmadras. Det er en kontinentalseng, der både udstråler hvile, ro og god plads, hvorfor det vil være en seng, du kommer til at glæde dig til at ligge i hver aften. Du skal selvfølgelig være opmærksom, at der er tale om en relativt stor seng, der måler både 200 cm. i bredden og ligeledes også 200 cm. i længden, hvorfor der bestemt er god plads i sengen.

Springmadrassen er selvfølgelig blevet udstyret med lækre og kvalitetsrigtige pocketfjedre, der er både moderne, langtidsholdbare og vigtigst af alt; særdeles komfortable. Sammen med Stavanger by BN bliver der også leveret en såkaldt Latex Prestige-topmadras, der har en kerne, der er hele 5 cm. tyk og derfor vil den også være garant for en forbedret nattesøvn og en mere optimal liggeposition. Latex-kernen betyder, at den er i stand til at yde en elastisk støtte, der giver dig støtte på lige netop de områder, hvor du vejer mest, hvorfor den også støtter individuelt i henhold til både behov og krav.


Hvilke faktorer har relevans, når jeg køber kontinentalseng?

Hvis du står overfor at skulle investere i en ny kontinentalseng, så er det meget vigtigt, at du sørger for at holde øje med de mest vitale faktorer. Der er mange forskellige faktorer, der har relevans for det rette valg af en kontinentalseng, hvilket også er ensbetydende med, at det ikke just er et nemt og enkelt valg. Du skal derimod sørge for at tage dig god tid til at overveje din beslutning meget nøje. Nedenfor kan du læse mere om, hvad der er vigtigt at have fokus på i forbindelse med købet af en kontinentalseng, så du dermed kan vælge din kommende seng på et oplyst og velinformeret grundlag.

Din sengs størrelse

Du skal blandt andet sikre dig, at du ender med at investere i en seng i den rette størrelse. Der er – desværre – mange, der tror, at dette ikke er noget, der har synderligt stor indflydelse på din søvnkomfort, men faktisk forholder det sig således, at det har stor indflydelse på din komfort. Det er selvfølgelig individuelt hvor meget plads, du egentlig har behov for, men det er vigtigt, at du sikrer dig at du har god plads i sengen, så du hverken føler, at du er begrænset i forhold til sengens bredde eller længde. Derfor er det selvfølgelig også både længden og bredden, du skal have fokus på.

Tjek kvaliteten på alle tre madrasser

I og med, at der er tale om en seng, der er opbygget af tre madraslag, så er det selvfølgelig også vigtigt, at du sørger for at sikre kvaliteten af alle tre madrasser. Hvis du gerne vil sikre dig, at du ender med at investere i den bedste kontinentalseng, så bør du sørge for, at alle tre lag er af absolut højest mulige kvalitet. Det er dog ikke blot kvaliteten, der bør være vigtigt for dig, for det er ligeledes også uhyre vigtigt, at du sørger for at sikre dig, at der er tale om en række madrasser, der passer til din kropsvægt- og bygning.

Vælg den rette boxmadras

Selvom boxmadrassen ikke just er den madras, der vil have størst indflydelse på det komfortmæssige niveau, så er det stadig en meget essentielt madras. Da det er denne madras, der danner fundamentet for den resterende del af sengen, så er det selvfølgelig vigtigt, at du sikrer dig at den er både stabil og robust. Hvis det er tilfældet, så vil du også opleve, at sengen bliver langt mere stabil og rolig at ligge i. Det er dog en god idé, at du går på jagt efter en boxmadras, der er blevet udstyret med fjedre, da det giver en bedre støtte.

Valg af fjedre og fasthed i springmadrassen

Det midterste madraslag i en kontinentalseng er bestående af en springmadras. Det er ved hjælp af springmadrassen, at du for alvor får muligheden for at individualisere din seng, så den passer til din kropsbygning og -vægt. Noget af det vigtigste i denne sammenhæng er, at du ender med at vælge både de rette fjedre og ligeledes også den mest optimale fasthed i din springmadras. Det skyldes, at det er noget, der vil have stor indflydelse på den komfort og støtte, du kommer til at opleve, når du ligger og sover i din seng – og det er selvfølgelig dét, der er vigtigst.

Sørg for en topmadras af en god kvalitet

Det øverste lag i en kontinentalseng er en topmadras. Den kan bedst betragtes som værende prikken over i’et på din madras, hvilket naturligvis også er ensbetydende med, at den skal være af høj kvalitet og den skal selvfølgelig også kunne give dig lige netop dén komfort og støtte, du søger efter. Du kan – som oftest – vælge mellem en kerne af latex eller af Memory Foam. Det er naturligvis vigtigt, at du sørger for at vælge en kerne, der stemmer godt overens med de præferencer, du har og derfor skal du også sørge for at vælge din topmadras til din kontinentalseng med den absolut største omhu – det giver dig det absolut bedste resultat.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here