Sovesofa Test – Bedste sovesofaer 2017

0

En sovesofa er et formidabelt møbel. Det skyldes selvfølgelig i høj grad, at der er tale om et multifunktionelt møbel, der kan tjene flere forskellige formål i din bolig. Det er med garanti også derfor, at sovesofaer bliver mere og mere populære blandt de danske forbrugere. En sovesofa kan blandt andet bruges som værende en seng, men kan samtidig også bruges som sofa til dagligt, hvorfor de blandt andet bruges meget på blandt andet børneværelser. Det er dog også meget populært at benytte sig af sovesofaer i mindre lejligheder, hvor der ikke kan findes plads til både en sofa og en seng.

Du har muligheden for at benytte dig af sovesofaer til et væld af forskellige lejligheder. Hvad mange dog ikke er klar over er, at der også kan findes sovesofaer, der har et moderne design, der byder på et design, der minder særdeles meget om enhver anden moderne sofa. Det betyder også, at det end ikke kan ses, at der er tale om en sovesofa, hvorfor den sagtens kan bruges som primær sofa i stuen. Den kan foldes ud, hvis du f.eks. får gæster, der skal overnatte efter et festligt arrangement eller lignende. Med andre ord, så kan der findes sovesofaer til alle behov.

Hvis du har bestemt dig for, at du ønsker at investere i en ny sovesofa, hvad end den skal bruges til din stue, et børneværelse eller derimod som den primære sofa og seng i en mindre lejlighed, så kan du med garanti finde en passende model i vores sovesofa test. De forskellige sovesofaer varierer på baggrund af et væld af faktorer, hvorfor der bestemt er noget for enhver smag. Du finder desuden også relevant information, der kan hjælpe dig med at vælge den rette sovesofa for dit vedkommende, uanset hvad dine behov og krav lyder på.

Zeal - Sofistikeret og pladsbesparende sovesofa

Zeal - Sofistikeret og pladsbesparende sovesofa
Forhandler Pris Information
Bedre Nætter 3999 kr. Se produkt

Zeal er en både moderne og praktisk sovesofa, der kan bruges såvel i stuen og på børneværelset som i den lille lejlighed. Det er en oplagt model for dig, der ikke har synderligt meget plads at gøre godt med, da der er tale om en relativt kompakt sovesofa, der ikke fylder synderligt meget. Det er selvfølgelig en sovesofa, der både vil kunne dække dit behov for en seng og dit behov for en sofa, men på trods af dette fylder den mindre end en almindelig sofa og meget mindre end en regulær seng.

Du skal selvfølgelig ikke være bange for, at du ikke sover komfortabelt på denne sovesofa. Zeal er nemlig blevet udstyret med pocketfjedre af rigtig god kvalitet, der er den samme type af fjedre, der findes i gode senge. Derfor kan du også være sikker på, at sengen er både komfortabel at sove på, men selvfølgelig også at sidde på, når den er foldet op. De mange pocketfjedre, der er at finde inde i Zeal er i stand til at tilpasse sig din vægt og liggeposition, hvilket betyder, at du får en både sund og personligt tilpasset nattesøvn.


Recast - Komfortabel sovesofa i stilrent design

Recast - Komfortabel sovesofa i stilrent design
Forhandler Pris Information
Bedre Nætter 4999 kr. Se produkt

Recast er en sovesofa, der er et særdeles godt valg for dig, der leder efter en både stilren og veldesignet model, der passer godt ind i dit hjem. Det skal selvfølgelig nævnes, at det er en sovesofa, der er designet af det danske brand, Innovation, som ligeledes også har stået for produktionen. Der er tale om en sovesofa, der er blevet udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der selvfølgelig er med til at sikre, at den er både behagelig og komfortabel at sove på, men ligeledes også at sidde på, når den bruges som sofa.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det er et funktionelt møbel, der passer ind i ethvert hjem og ethvert rum. Derfor kan den f.eks. både bruges som værende den primære sofa i din stue, men dertil vil den også kunne bruges som en sofa og seng på børneværelset eller i den mindre lejlighed, hvor den i begge tilfælde bruges som primær seng. Med en sovesofa som Recast er du garanteret en optimalt udnyttelse af pladsen, men dog uden, at du kommer til at gå på kompromis med kvaliteten af din søvn eller udseendet af din sovesofa.


Clubber - Moderne sovesofa med chaiselong

Clubber - Moderne sovesofa med chaiselong
Forhandler Pris Information
Bedre Nætter 5895 kr. Se produkt

I dette tilfælde er der tale om en sovesofa, der er et perfekt eksempel på en model, der kan tolkes som værende både stilren, moderne og dertil ligner den også en regulær sofa. Det betyder også, at Clubber er en model, der egner sig godt til dig, der har et ønske om at kunne bruge din sovesofa i stuen, hvor den skal bruges som primær sofa og derfor også have et sofistikeret og elegant look. Den har et meget sofistikeret design, hvilket blandt andet er noget, der understreges nøje af muligheden for at tilkøbe armlæn i valnød.

Selvom sofaen er udformet som værende en regulær sofa, der er 115 cm. bred og der derfor nemt kan findes plads til tre personer på sofaen, så er du samtidig også garanteret, at du sover særdeles godt på sovesofaen. Det skyldes ikke blot, at den har en størrelse, der lyder på 115 cm. x 210 cm., når den er foldet ud, men det skyldes ligeledes, at den er udstyret med pocketfjedre af særdeles høj kvalitet. Disse fjedre er blandt andet i stand til at tilpasse sig din liggeposition, hvilket sikrer at du får en optimalt støtte og dermed også en rigtig god nattesøvn.


Trym - Elegant og stilren sovesofa i god størrelse

Trym - Elegant og stilren sovesofa i god størrelse
Forhandler Pris Information
Bedre Nætter 9795 kr. Se produkt

Hvis du leder efter en meget simpel, men dog stadig meget stilren sovesofa, der kan bruges overalt i din bolig, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at du skal se nærmere på Trym. Det er en sovesofa, der har et stilrent og moderne design, der er blevet skabt med fokus på, at sovesofaen skal have en meget enkel og moderne opbygning, mens den også har en rigtig god størrelse. Det er naturligvis med til at gøre den særdeles velegnet til både stuen, børneværelset og den lille lejlighed.

Endvidere, så skal det også understreges, at der er tale om en sovesofa, der blandt andet er blevet konstrueret med et helt særligt rum til opbevaring under madrassen. Dette opbevaringsrum kan blandt andet bruges til dyner, puder og sengetøj. Det er en meget flot sovesofa med et eksklusivt og ekstravagant finish. Det er dog ikke kun designet, der er af høj kvalitet, for Innovation, som står bag sovesofaen, har desuden også valgt at udstyre madrassen med såkaldte pocketfjedre af absolut bedste kvalitet. Dertil skal det også nævnes, at de medfølgende puder indeholder andefjer, hvorfor fjedre og puder garanterer en rigtig god nattesøvn.


Long Horn - Eksklusiv sovesofa, der er velegnet til stuen

Long Horn - Eksklusiv sovesofa, der er velegnet til stuen
Forhandler Pris Information
Bedre Nætter 9795 kr. Se produkt

Hvis du er på jagt efter en sovesofa, der er relativt stor og derfor også vil fungere særdeles godt som værende den primære sofa i en stue, hvor der enten er god plads eller hvor der skal findes plads til hele familien, så skal du se nærmere på Long Horn. Det er en sovesofa, der er produceret af Innovation, men designet af den anerkendte, danske designer, Per Weiss, tilbage i 2008. I udslået tilstand har sovesofaen en størrelse, der lyder på 140 cm. x 210 cm., mens den i opslået tilstand også er relativt stort.

Der er tale om en sovesofa, der har et meget stilrent og moderne look. Det er også ensbetydende med, at det er en model, der passer ind i langt de fleste husholdninger, da designet er meget neutralt. Det er dog ikke kun designet, der er positivt på denne sovesofa, da den også er blevet udstyret med Excess Pocket Springs. Det er en helt særlig type af pocketfjedre, der er med til at sikre, at du får den samme støtte og komfort som i en regulær seng. Derfor kan du også roligt overlade den til gæsterne, der skal overnatte efter middagsarrangementet.


Guide: Sådan køber du den bedste sovesofa

Når du står overfor at skulle investere i en sovesofa til din bolig, så er det naturligvis særdeles vigtigt, at du sørger for at vælge med den største omhu. Der er mange faktorer, der skal tages op til overvejelse, uanset hvad du har intentioner om, at sovesofaen skal bruges til. Nedenfor finder du en række guidelines, der kan hjælpe dig med at finde frem til den rette sovesofa for dit vedkommende. Det betyder også, at efter at have læst det nedenstående, så er du klædt godt på til at gøre et fornuftigt køb.

Hvad er dit behov?

Det første, du skal gøre er, at fastslå dit behov. I denne forbindelse skal du blandt andet sørge for at overveje, hvad du egentlig skal bruge den respektive sovesofa til. Du skal samtidig også sikre dig, at du vælger en sovesofa, der passer godt til det miljø, hvor den skal placeres. Skal du bruge en sovesofa til stuen, så stiller du med garanti helt andre krav end hvis den blot skal bruges som en seng og sofa på din søn eller datters værelse. Skal den bruges som primær seng er det f.eks. vigtigt, at den har pocketfjedre.

Læs også: Elevationsseng test

Hvad er dit budget?

Hvis du skal investere i en sovesofa, så har du med garanti også et budget, du skal holde dig indenfor. Det er vigtigt, at du kender dine økonomiske begrænsninger i forhold til valget af din sovesofa. Det er dog mindst lige så vigtigt, at du ikke begrænser dig for meget, da du selvfølgelig vil kunne forvente en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Det betyder også, at des billigere en sovesofa er, des dårligere kvalitet vil den – som udgangspunkt – også være af, hvorfor det er en god idé, at være realistiske i forhold til budgetfastsættelsen.

Hvad er dine krav til designet?

Designet er selvfølgelig ikke underordnet, men det er dog ikke ensbetydende med, at det er et afgørende parameter. Derfor bør du også tage højde for dine præferencer i forhold til blandt andet farver, type, stil osv. Du bør selvfølgelig vælge en model, der matcher din indretning i det lokale, hvor du har i sinde at placere sovesofaen. Der findes heldigvis sovesofaer, der varierer i forhold til et bredt spektrum af forskellige faktorer, når det kommer til selve designet af sovesofaen, hvorfor du også sagtens kan finde en model, der matcher dine krav og præferencer.

Skal sovesofaen bruges som primær seng?

Står du overfor at skulle investere i en sovesofa, der skal bruges som primær seng til dagligt, så bør du selvfølgelig også sikre dig, at den er komfortabel. Hvis du har behov for en sovesofa, der er lige så komfortabel som en almindelig seng, så er det en rigtig god idé at du sørger for at vælge en sovesofa, der er blevet udstyret med posefjedre. Det skyldes selvfølgelig også, at posefjedre (eller pocketfjedre) er med til at sikre dig, at du får en komfort, der kan måle sig med komforten i en regulær seng.

Derfor køber folk en sovesofa

Der er flere grunde til at investere i en sovesofa. Det handler dog oftest om, at det kan være meget pladsbesparende. Det er særligt ideelt for dig, der er bosat i en mindre lejlighed, hvor du gerne vil have både en sofa og en seng. Hvis ikke du kan finde den nødvendige plads, så er en sovesofa et oplagt valg for dig, da den både kan bruges som værende en sofa og en seng. Med andre ord, så er det et perfekt møbel for dig, der ønsker at kunne udnytte din plads bedst muligt.

Endvidere, så er der også rigtig mange, der vælger at investere i en sovesofa til stuen. Det skyldes, at der i dag kan findes sovesofaer, der ligner moderne, regulære sofaer på en prik, hvorfor det end ikke kan ses at der er tale om en sovesofa. Det betyder også, at den kan bruges som primær sofa i stuen, men ligeledes også kan foldes ud, hvis der f.eks. er behov for plads til overnattende gæster. Det er dog også meget populært med sovesofaer på børneværelset, da det bl.a. gør det nemmere for dit barn at sidde komfortabelt foran TV’et el.lign.

Læs mere om emnet

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here