Mælkeskummer Test – Dette er de bedste mælkeskummere

0

Endnu engang har vi kigget vores mails i gennem og udvalgt et populært emne. På baggrund af læserønsker besluttede vi os for at lave en mælkeskummer test, hvor vi udvalgte 9 skummere til testen fra henholdsvis Caso, Gastroback, Philips og Graef. Vi har kigget på mælkeskummere i forskellige prisklasser, så du kan også kan finde en, der matcher netop din økonomi.

Det er de færreste voksne, der kan undvære mælk i kaffen. Ved at købe en mælkeskummer, kan man lave skummet mælk til kaffen, så din kaffe bliver mere cremet og delikat. Det er muligt at lave skum uden en skummer, men du vil kunne spare meget tid og besvær med en mælkeskummer. Langt de fleste skummere koster i dag mellem 400 og 700 kr.

Caso CS1656

Test af Caso CS1656
Forhandler Pris Information
Skousen 319,00 DKK Se produkt
Whiteaway 319,00 DKK Se produkt
Wupti 348,00 DKK Se produkt
KitchenTime 389,00 DKK Se produkt

I vores mælkeskummer test kiggede vi på flere produkter fra producenten, Caso. Dog skilte Caso CS1656 sig positivt ud fra de andre alternativer, hvilket har give den prisen som testvinder. Kigger man udelukkende på designet, så finder man næppe en flottere- og mere elegant mælkeskummer end denne. Den er i et meget elegant sort design med stilrene kanter og detaljer.

Det er en praktisk maskine med en tilpas størrelse og en vægt på blot 0,7 kg. Den har desuden et transparent låg, så du kan følge med i processen undervejs. Du undrer dig måske over, hvorfor der ikke er nogen hank på skummeren. Grunden til det er, at mælkeskummeren har varmeisolerede greb.

Effektiv mælkeskummer

Selvom vi var meget imponeret af maskinens ydre, så var vi mindst lige så imponeret af skummerens indre. Med denne mælkeskummer er det nemlig muligt at lave både kold og varm mælkeskum. Nederst er der nemlig et display, hvor du hurtigt og nemt kan skifte mellem varm og kold. Med disse to muligheder er der altså ikke så meget at tage fejl af, hvilket er en fordel i forhold til brugervenlighed.

Hvis du ønsker at lave skum, kan du lave op til 100 ml. Vil du lave varm mælk, kan du lave op til 200 ml. Af øvrige detaljer kan der nævnes non-stick belægning, autostop og den simple rengøring. Alt i alt er det en pragtfuld maskine, som er alle pengene værd.


Gastroback Latte Magic

Test af Gastroback Latte Magic
Forhandler Pris Information
COOP 399,00 DKK Se produkt
Wupti 528,00 DKK Se produkt

I den høje prisklasse testede vi også en Gastroback mælkeskummer. Den er næsten tre gange så dyr som vores testvinder, så vi havde på forhånd ret store forventninger. Designmæssigt er vi ikke imponerede, da den virker en smule klodset at se på. Selvom designet ikke fik topkarakter i testen, så var denne Gastroback skummer alligevel en testens bedste.

Indoktionsmælkeskummer

Der er tale om en induktionsmælkeskummer, som kan lave op til 1 liter mælkeskum på én gang. Det er muligt med den revolutionerende induktions teknologi, som kun er tilstede ved meget få mælkeskummere. Med denne maskine kan du f.eks. lave mælkeskum til din cafe latte eller skumme koldt mælk, hvor du dog kan vælge temperatur op til 75 grader. Denne model er energibesparende, således at du ikke risikerer, at mælken brænder på.

Skummeren er lavet af stål, hvilket gør det til en maskine, som kan bruges mange år i fremtiden. Der er kun brugt dele i højeste kvalitet, således at du får, hvad du betaler for. Dog vil vi alligevel mene, at den ikke er bedre end vores testvinder sammenlignet med prisen. Den er trods alt næsten 3 gange så dyr som Caso mælkeskummer, men den er ikke 3 gange så god.

I vores mælkeskummer test kiggede vi også på de forskellige specifikationer, som du kan blive klogere på nedenfor:

  • Mål: 14 x 15,4 x 26,5 cm.
  • Vægt: 1,65 kg.
  • Motor: 500 W

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here