Termokrus Test – Disse termokrus holder bedst på varmen

0

Et termokrus er ikke bare et termokrus, hvilket enhver kaffedrikkende dansker vil kunne skrive under på. Du skal fremadrettet have mulighed for at nyde varm og smagfuld kaffe hver dag, men det kræver selvfølgelig, at du ejer det helt rigtige termokrus.

Termokrus – eller også kendt som termokopper – findes i mange afskygninger, men hvilket termokrus er det bedste til prisen? Det er vores vigtigste opgave at gøre dig klogere på, hvordan du finder et termokrus, som lever op til dine ønsker.

Denne termokrus test skal naturligvis kun handle om termokrus, da det er et emne, som enhver kaffeglad dansker kan forholde sig til. Du slipper for at læse om middelmådige termokrus, da vi kun har valgt at omtale de termokrus, som har klaret sig bedst i test.

Vi har fundet de bedste termokrus

Vi kan indledningsvis afsløre, at vi har fundet de bedste termokrus, så der er al mulig god grund til at læse hele denne guide. Du kan forvente at få en masse inspiration, så du nemmere kan finde det bedste termokrus. Der er allerede mange danskere, som har fundet deres ideelle termokrus i vores test, så du skal naturligvis også have chancen.

Bodums Travel Press Set termokrus

Bodums Travel Press Set termokrus
Forhandler Pris Information
kitchenone 279 kr. Se produkt

Bodums Travel Press Set er et eksklusivt termokrus, som er specialudviklet til dig, som ofte er på farten i forbindelse med arbejde, ferie eller i en helt tredje situation. Vi har kåret dette termokrus som testvinder, og det er ganske velbegrundet.

Testvindende termokrus i højeste kvalitet

Bodums Travel Press Set er et termokrus af højeste kvalitet, hvilket du vil blive bekræftet i, hvis du undersøger, hvilke materialer der er anvendt. Termokruset er fremstillet af rustfrit stål og silikone.

Det testvindende termokrus er velegnet til både varme og kolde drikke, hvorfor du kan tage både kaffe, te, vand og sodavand med på farten. Du kan få glæde af termokruset, når du befinder dig i bilen, bussen, toget eller taxaen for den sags skyld.

Perfekt greb, mange farvevarianter og praktisk låg

Bodums Travel Press Set er udstyret med et silikonebånd, som giver et godt og stabilt greb. Endvidere er termokruset udstyret med et praktisk låg med prop til åbning, som er nemt at åbne og lukke. Du kan i øvrigt være helt sikker på, at låget holder tæt.

Det eksklusive termokrus findes i mange forskellige farver, hvor sort, hvid, lilla og rød er nogle af de farver, du kan vælge mellem. Det skal desuden nævnes, at kruset ikke er vandtæt grundet muligt overtryk. Kapaciteten er på 350 ml.

De vigtigste specifikationer: 

 • Kapacitet: 350 ml.
 • Materialer: Rustfrit stål og silikone

Eva Solo To Go Cup termokrus

Eva Solo To Go Cup termokrus
Forhandler Pris Information
kitchenone 187 kr. Se produkt

Eva Solo To Go Cup er et termokrus, som byder på flere kvaliteter end det gennemsnitlige termokrus. Det bør være grund nok til, at du kigger nærmere på dette flotte krus, som er designet og udviklet af en kendt dansk producent – Eva Solo.

Praktisk og rengøringsvenligt termokrus med funktionelt låg

Dette praktiske termokrus byder på flere stilede og moderne detaljer, som de færreste termokrus i samme prisklasse kan præstere. Du kan med sikkerhed finde termokruset i en passende farve, da termokruset findes i flere farver, end du kan tælle på én hånd.

Eva Solo To Go Cup er et rengøringsvenligt termokrus, fordi det tåler opvaskemaskine og dermed ikke skal vaskes i hånden. Termokruset har også et yderst funktionelt låg med klik-funktion, som kan betjenes med én hånd.

Drypfri, stilrent design og smart bærestrop

Du kan købe dette drypfrie termokrus til en fair pris. Det enkle og stilrene design vil højst sandsynligt falde i din smag.

Termokruset er blevet udstyret med en fin bærestrop i silikone, som gør transportdelen meget nemmere end førhen. Eva Solo To Go Cup er desuden dobbeltvægget og byder på vakuum-effekt, hvilket gør det muligt at holde kolde drikke kolde og varme drikke varme.

De vigtigste specifikationer:

 • Kapacitet: 350 ml.
 • Materialer: Rustfrit stål, kunststof og silikone

Esbit termokrus

Esbit termokrus
Forhandler Pris Information
kitchenone 199 kr. Se produkt

Esbit står bag et af de termokrus, som er værd at bruge penge på, hvis man gerne vil have fingrene i et kvalitetskrus. Hvad enten du cykler, kører i bil eller tager toget på arbejde, så vil du kunne få glæde af dette fine termokrus fra Esbit.

Robust termokrus med fin kapacitet og ergonomisk design

Esbit er producenten af dette robuste termokrus, som kommer med en kapacitet på 375 ml. Stilmæssigt er det ikke det mest attraktive termokrus, da det ikke er lige så elegant og stilrent som nogle af de andre termokrus fra testen.

Den robuste konstruktion er med til at sikre en god holdbarhed og en lang levetid, så dit termokrus kan følge dig gennem tykt og tyndt. Designet er tilmed ergonomisk, da det er let at håndtere termokruset på farten.

Gennemtænkt mundstykke og passende størrelse til de fleste kopholdere

Esbit har virkelig tænkt over tingene, da de designede og udviklede dette termokrus, som byder på flere fine detaljer. Det er bl.a. værd at fremhæve mundstykket, som har et design, der gør det nemt at drikke af.

Termokruset passer i stort set alle kopholdere, hvilket du vil komme til at sætte stor pris på, hvis du befinder dig i bil, bus eller tog, hvor der oftest er kopholdere til rådighed. Den ru overflade er desuden med til at give termokruset et fremragende greb.

De vigtigste specifikationer:

 • Kapacitet: 375 ml.
 • Materialer: Rustfrit stål

Contigo West Loop termokrus

Contigo West Loop termokrus
Forhandler Pris Information
Wupti 299 kr. Se produkt

Contigo West Loop er helt sikkert et termokrus, som fanger din interesse, hvis du vægter kvalitet og praktiske egenskaber højt. Der er nemlig mange fordele ved dette termokrus, som befinder sig på listen over de bedste termokrus på markedet.

Veldesignet termokrus med høj brugervenlighed og god isolering

Contigo West Loop er et veldesignet termokrus, som udstråler kvalitet og elegance ud over det sædvanlige. Du kan således blive den heldige ejer af et termokrus, som dine venner og kollegaer helt sikkert vil beundre og misunde.

Det er et termokrus, som aldrig spilder, da det er blevet udviklet med dobbeltvægge og i øvrigt er godt isoleret, så du ikke risikerer at brænde dine fingre. Der er mulighed for at holde væsken varm i op til 4 timer med dette termokrus. Låget kan vaskes i opvaskemaskinen. Derudover skal det nævnes, at termokruset er større end det gennemsnitlige termokrus – med en kapacitet på 470 ml.

De vigtigste specifikationer: 

 • Kapacitet: 470 ml.
 • Materialer: Rustfrit stål

Hvilket termokrus skal jeg vælge?

Det er desværre ikke muligt for os at pege på ét termokrus, som med garanti er det rette for enhver person. Det er dog ikke ensbetydende med, at vi ikke kan hjælpe dig, da vi selvfølgelig gerne giver dig den vejledning, du har brug for.

Det er helt okay at være lidt ekstra kræsen, når det handler om valg af termokrus, da du selvfølgelig vil have det bedste af slagsen. Det er ikke så tit man køber nye termokrus, så du kan lige så godt købe det perfekte termokrus til at starte med.

Du har som hovedregel gode forudsætninger for at finde et passende termokrus, hvis du lægger vægt på følgende:

 • Størrelse – Du skal tænke over, hvor stort du ønsker, at dit kommende termokrus skal være. Du skal i den forbindelse være opmærksom på termokrusets kapacitet. De fleste termokrus har en kapacitet på 300-500 ml., hvilket er meget passende for de fleste mennesker. Der er visse ulemper ved at vælge et termokrus, som enten er for stort eller for lille.
 • Rengøring – Det er nemmest at rengøre et termokrus, hvis de forskellige dele tåler opvaskemaskine. De anvendte materialer har dog også indflydelse på, hvor nemt eller besværligt det er at rengøre et termokrus.
 • Sikkerhed – Du risikerer at komme galt af sted, hvis du opbevarer varm væske i et termokrus, som ikke holder tæt eller på anden vis udgør en fare for dig. Du skal derfor gå efter et termokrus, som lever op til de mest basale sikkerhedskrav.
 • Håndtering – Det er fordelagtigt at købe et termokrus, som kan betjenes med én hånd, hvor det selvfølgelig skal være nemt at åbne og lukke låget. Det er desuden en fordel, hvis termokruset er udstyret med en bærestrop, så du nemmere kan tage termokruset med på farten.
 • Materiale – Du kan nemt finde et billigt termokrus i svingende kvalitet, men er du villig til at gå på kompromis med kvaliteten? De bedste termokrus er som regel fremstillet af rustfrit stål og silikone. Materialekombinationen spiller en stor rolle, når der tales om holdbarhed og levetid.

Hvorfor skal jeg eje et termokrus?

Det er vigtigt, at du som forbruger forstår, hvad der adskiller et termokrus og et almindeligt krus, da der er flere vigtige forskelle. Det overordnede formål med et termokrus er, at det skal kunne holde kaffen eller teen varm, så du ikke er nødsaget til at nyde væsken med det samme.

Der går lang tid, før væskens temperatur daler, når man hælder varm væske op i et termokrus, hvilket er ganske smart. Det er dog ikke alle termokrus, som er lige gode til at holde temperaturen, og det er selvfølgelig en smule problematisk.

Det er fristende at tro, at et termokrus kun er velegnet til varme drikke, men termokruset er faktisk også velegnet til kolde drikke. Du kan altså sagtens hælde kold saftevand i dit termokrus, hvis du vil holde væsken kold på en varm sommerdag.

Termokruset minder på mange måder om termokanden, men det praktiske ved et termokrus er, at det fylder mindre og dermed er nemmere at tage med på farten. Et termokrus vil dog kun have mulighed for at erstatte en termokande, hvis termokruset er med låg.

Men har jeg brug for et termokrus? Det vil vi lade dig om at vurdere, da det kun er dig, som kan tage stilling til, om det er vigtigt, at dine drikke fastholder den ideelle temperatur.

Derfor kan det betale sig at købe et dyrere termokrus

Det er farligt altid at gå efter det billigste af det billigste – i hvert fald når det gælder termokrus. Du kommer nemlig til at gå på kompromis med kvaliteten i langt de fleste tilfælde, og det vil ikke komme dig til gode på nogen måde.

Vi mener, at det ofte kan betale sig at købe et dyrere termokrus, da der er en meget tydelig sammenhæng mellem pris og kvalitet. Du kan læse mere om, hvorfor det kan betale sig at købe et dyrere termokrus herunder:

 1. Kvaliteten er højere
 2. Levetiden er længere
 3. De er mere sikre (drypfri, god isolering m.fl.)
 4. De er nemme at rengøre
 5. De er nemme at opbevare og transportere

Det er vigtigt at skrive sig bag øret, at ovenstående fordele ved de dyrere termokrus naturligvis ikke gælder for alle dyrere termokrus. Ingen regler uden undtagelser, så det gælder altid om at være på vagt, hvis man gerne vil gøre den bedst mulige handel.

Det giver ikke så god mening at købe et billigt termokrus, hvis man ender med at smide det ud få måneder efter, fordi det drypper, eller fordi det er umuligt at rengøre. Hvis du forhøjer dit budget en smule, så kan du ofte få et meget bedre termokrus.

Tips om brug og vedligeholdelse af termokrus

Det er ikke raketvidenskab at bruge og vedligeholde et termokrus, men vi vil alligevel gerne give dig nogle gode tips, som du kan tage til dig. Du får alle vores gode tips nedenfor:

 1. Rengør dit termokrus efter brug – Det kan ikke anbefales at bruge et termokrus flere dage i træk uden at rengøre det. Hvis du bruger dit termokrus hver dag, så bør du rengøre det hver dag. Den anbefaling bør du følge, hvis du vil undgå, at der opstår bakterier og lugte i dit termokrus. De fleste termokrus kan tåle opvaskemaskine, så det bør du udnytte.
 2. Sørg for at skrue låget ordentligt på – Hvis du vil undgå at spilde væske på dig selv og / eller dine møbler, så skal du sørge for at skrue låget ordentligt på. Du bør altid dobbelttjekke, om låget er skruet ordentligt på – særligt hvis du har hældt kaffe eller te i dit termokrus. Varm væske er ikke ligefrem sjovt at få på huden, da det medfører enorm smerte og i værste fald en forbrænding.
 3. Sørg for at have en reserve – Det er ikke en dårlig idé at eje flere termokrus, da det altid er godt at have en reserve, når det andet termokrus er i opvaskemaskinen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here