Test-oversigt: De bedste måltidskasser ifølge anmeldelser og eksperter

Annoncer

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

0
test_af_maaltidskasser

Markedet for måltidskasser er vokset med raketfart, og du har et hav af muligheder at vælge mellem, hvilket kan være lidt forvirrende. Gennem grundig research på hele markedet, har vi været stort set alle danske udbydere af måltidskasser igennem. På flere forskellige parametre for eksempel pris, kvalitet og leveringstid kan vi konstatere, at Hello Fresh i vores optik er det bedste valg til en måltidskasse. 

Slip fiske-elskeren løs

Fisk er et kunstværk at tilberede, og det er meget muligt, at du ligesom mange andre har svært ved det, og dermed kommer du måske ikke helt op på de 350 gram, som det anbefale at spise hver uge. Med en fiskemåltidskasse er du ovre problemet, fordi du får en udførlig opskrift med, som nok skal guide dig sikkert igennem, og du vil typisk have maden klar inden for 30 minutter. Fiskekasserne indeholder blandt andet laks, rejer, torsk samt mange andre slags fisk og skaldyr, der garanterer dig en unik smagsoplevelse samt den rette mængde fisk hver gang.

Undgå at blive træt af slankekuren

Næste måltidskasse i testen er henvendt til dig, der vil undgå at køre træt i din slankekur. Det kan nemlig hurtigt blive trivielt, hvis du selv skal være kreativ i køkkenet hver dag. Maden bliver hurtig ensformig, og det medvirker i mange tilfælde til, at du desværre hopper fra din kur. Med slankekasser kommer dette ikke til at ske, fordi her får du altid leveret noget nyt og spændende mad, som er lækkert samt nemt at lave.

På en kur er det også en svær opgave at holde styr på kalorierne, men det skal du altså heller ikke tænke på med denne måltidskasse, fordi her bliver portionerne tilberedt, så de passer til dig, uanset om du er en mand eller kvinde. Du skal altså ikke tænke over noget, men bare spise den lækre mad.

Opbyg muskler med fitnesskassen

Dette er lidt en modsætning til ovenstående, hvor der er rigtig meget fokus på det grønne. Hos fitnesskassen er proteinerne nemlig i fokus, men samtidig vil der også være en god portion kulhydrater at finde, så du hver dag har energi til at performe i fitnesscenteret. Portionerne er tilmed lidt større, og det skyldes, at du ikke må være i kalorieunderskud, når du skal opbygge muskler. Og ligesom ovenstående skal du ikke tænke på fordelingen af dine makroer – nej, der er tænkt på kulhydrater, fedt og proteiner i din måltidskasse, hvorfor du blot skal tilberede det og så sætte tænderne i maden, som ikke bare er en tør kylling med grøntsager, men en portion af smagsnuancer.

Mad til vegetaren

Der er ikke kun måltidskasser med kød, du finder på det store marked. Du kan også finde vegetarmåltidskasser. Den største udfordring ved at være vegetar er som med mange andre livsstile at finde på nyt og spændende mad. Med vegetarmåltidskasser er den hovedpine ude af verden, fordi du altid får leveret en spændende opskrift samt friske råvarer, der er sammensat af professionelle. På den måde bliver det lidt lettere for dig, der gerne vil støtte dyrevelfærden, miljøet eller bare dit helbred generelt. I forhold til disse retter skal du dog forberede dig på, at tilberedningen kan tage op til 45 minutter, men samtidig er der mange, som tager væsentlig mindre tid.

Dette var blot en kort test af de mest populære måltidskasser, men vil du vide mere, kan du læse mere her: Måltidtildøren.dk har fået lavet denne sammenligning af måltidskasser hos avisen.dk, som omhandler, hvordan du får den billigste løsning af den måltidskassetype, du vælger at gå med.

Læs mere om Hello Fresh måltidskasserne her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here